Ze is er al!

Ze is er al!

Wauw, dit had niemand verwacht. Onze lieve kleine stoere sterke dochter is geboren. Ik was nog maar 31 weken zwanger en in mijn zwangerschap heb ik geen signalen gehad dat ze er al uit wou. En toch, plots, kwam ze.

Vorige week woensdagavond braken spontaan m’n vliezen. We belden de verloskundige die er gelukkig heel gauw was. Zij heeft me onwijs gesteund en goed begeleid tijdens de bevalling. Ook Oscar was gelukkig thuis (net een uurtje..) en heeft het supergoed gedaan. Een tas inpakken, mij steunen tijdens de weeën, spullen pakken voor de verloskundige en mijn handen vasthouden tijdens het persen. Het was enorm hectisch maar hij bleef rustig, relaxed en zo liefdevol ❤.

Om 00:31 op 21 februari 2019 is Lauren geboren. Voluit heet ze Lauren Maartje de Boer. Direct na de bevalling is ze in de couveuse in de ambulance naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis gebracht en ben ik met een tweede ambulance achter haar aangegaan. Bij het WKZ waren ze ook enigszins verbaasd, daar hadden ze gerekend op een premature bevalling. Dat er al een kindje was verraste hen een beetje. Het ging ook zo snel. Lauren werd direct aan allerlei toeters en bellen gelegd en overgeplaatst naar de NICU (de Intensive Care voor baby’s).

Gelukkig gaat het naar omstandigheden erg goed met Lauren. Inmiddels is ze 10 dagen oud en heeft ze al enorme sprongen gemaakt. Zo is ze van de CPAP af, is haar voeding van 1cc op dag 1 opgehoogd naar 18 cc op dag 10. Ze is super stabiel en mocht daarom ook al overgeplaatst worden naar het St. Antonius in Nieuwegein. Dat betekent van de Intensive Care naar de High Care.

We gaan elke dag naar haar toe, verschonen haar soms zelf en buidelen veel met haar. Het is zo fijn om haar te voelen, te ruiken en kusjes te geven. Haar bewegingen herken ik van toen ze nog in mijn buik zat, ze is namelijk super bewegelijk. Dat is alleen maar goed, dat ze laat zien hoe sterk ze is.

Lieve Lauren, groei maar goed door en wordt maar een lekkere dikke baby. Dan kan je gauw met papa en mama mee naar huis 💕.

Het is voor ons een rollercoaster geweest de afgelopen dagen. En ook nu zijn het drukke en emotionele dagen. We willen iedereen heel erg bedanken voor alle lieve berichtjes, appjes, kaartjes, cadeautje die we hebben ontvangen. Het doet ons goed dat jullie zo met ons meeleven en aan ons denken. Als Lauren strakjes thuis is gaan we haar aan iedereen showen!
Liefs Aaf

5 gedachten over “Ze is er al!

  1. Lieve Aafke, wij hebben het al vaker gezegd maar nogmaals; wat zijn we trots op jullie alle drie. Zo goed als jullie hier samen mee omgaan zeker nu ik dit allemaal terug lees. Gelukkig kunnen jullie maar ook wij steeds meer genieten van jullie dochter en onze kleindochter Lauren Maartje de Boer. Nog even en dan mag Lauren mee naar huis slapen op haar eigen kamertje, beneden in de box en mee in de wandelwagen. Dikke knuffels voor jullie 💕❤️😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.