Wonen: Foto op hout

Wonen: Foto op hout

In huis hebben we weinig foto’s hangen. Her en der wel een foto van onze overleden familieleden, maar verder eigenlijk niet. Toen ik benaderd werd door fotoophout.nl om een mooie foto af te laten drukken, was ik meteen enthousiast. En ik wist ook direct dat het een foto van Lauren moest zijn! Dit is ‘m geworden.

De foto

Deze foto schoot ik eind januari eventjes gauw met mijn telefoon. Lauren kon net een beetje zitten, we hadden haar schoenen aangetrokken en ze keek zo blij. Dit was haar laatste maand als baby en die herinnering wilde ik graag afdrukken.

Online kon ik heel eenvoudig het bestand uploaden. Ik kon kiezen uit horizontale of verticale latjes en wel of geen whitewash. Er werd geadviseerd om dat wel te doen, want dan komt de foto beter uit. Ik koos dus braaf voor whitewash.

Binnen een paar dagen had ik ‘m in huis, inclusief ophangsysteem. Er zat al een schroefje in de muur, we monteerden het haakje aan de achterkant van het hout en hij hing. Klaar is kees!

De kwaliteit is echt heel goed. De foto is scherp, de afdruk is mooi en zelfs de hoekjes zijn netjes afgewerkt. Dit zag ik beter uit dan in verwachtte.

We hebben ‘m op Laurens kamer gehangen. Ik vind het leuk om elke dag te zien hoeveel ze gegroeid is. Ze herkent zichzelf ook al in de foto, supergrappig. Dan wijst ze erna en lacht heel hard.

Ben je benieuwd naar Laurens kamer? Klik hier voor de roomtour.

fotoophout.nl

Normaal betaal je €129,- voor een foto op hout met deze afmetingen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat veel geld vind. Ben dan ook heel blij dat ik ‘m gekregen heb. Al hebben ze nu wel een voorjaarsaanbieding met 40% tot 55% korting.

Fotoophout.nl is een bedrijf dat hoort bij CanvasCompany en ook andere foto’s aanbied zoals foto op aluminium en foto op forex. Neem er vooral eens een kijkje 🙂.

Heb jij veel foto’s thuis hangen?
Liefs Aaf

Dit artikel is geschreven in samenwerking met CanvasCompany.

Eén gedachte over “ Wonen: Foto op hout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.