Wimpers krullen en wenkbrauwen verven bij Beautysalon Lymone

Wimpers krullen en wenkbrauwen verven bij Beautysalon Lymone

Heb je laatst mijn ochtend make-up routine al gezien? Het was mijn eerste video! Vandaag iets anders in de categorie beauty: ik heb mijn wimpers laten krullen (lashlift) en wenkbrauwen laten verven door Lymone. We hebben foto’s gemaakt van elke stap en in dit artikel laat ik je zien wat er allemaal gebeurt tijdens dit beautyproces.

Beautysalon Lymone

Lymone is gecertificeerde schoonheidsspecialiste en heeft sinds april 2019 haar eigen beautysalon in Boekelo (net buiten Enschede). Ze biedt verschillende behandelingen aan: van wenkbrauwen harsen tot complete gezichtsbehandelingen. Ook doet ze manicures en pedicures.

Een tijdje terug ging ik naar haar toe om mijn wimpers te laten krullen en wenkbrauwen te laten verven en harsen. Ze had alles voor de zomer al een keertje gekruld en geverfd en dat resultaat mocht er zeker zijn. Nu heb ik de behandeling uitgebreid met harsen en het resultaat is nóg mooier. Hieronder zie je alle stappen die Lymone bij me gedaan heeft.

Stap 1: Wimpers afplakken

Omdat je niet wilt dat je onderste wimpers meekrullen, plakt Lymone deze eerst af. Dat voelt heel gek, heel onnatuurlijk. Maar zodra het tape eenmaal zit en je je ogen dicht hebt is het prima.

Stap 2: Siliconen opzetstukje

Vervolgens plakt ze een opzetstukje op mijn ooglid en daartegen plakt ze de wimpers. Ze heeft drie verschillende maten en afhankelijk van de lengte van je wimpers krijg je de S, M of L-versie.

Stap 3: Wimpers krullen

De vorm van je wimpers wordt dus bepaald door het siliconen opzetstukje. Lymone smeert er vervolgens een paars goedje op dat je wimpers krult. Dat werkt op dezelfde manier als een permanent voor je haar. Dit goedje blijft er een paar minuutjes op zitten.

Stap 4: Wimpers fixeren en wenkbrauwen verven

Daarna smeert Lymone een andere lotion op mijn wimpers om ervoor te zorgen dat de wimpers in deze vorm blijven zitten. Terwijl deze even intrekt verft ze alvast mijn wenkbrauwen. Met een kwastje smeert ze er verf op en met wattenstaafjes maakt ze de randjes strak.

Stap 5: wimpers verven

Nadat ze de lotion van mijn wimpers heeft afgehaald, verft ze mijn wimpers ook. Ook haalt ze de verf van mijn wenkbrauwen af, zodat deze niet te donker worden. Ook eventjes laten zitten…

Dit is het resultaat na het verven. Mijn wimpers zijn gekruld en geverfd en mijn wenkbrauwen geverfd. Je ziet hoe ook de huid onder mijn wenkbrauwen een beetje donkerder is geworden. Dat is vaak de dag na de behandeling weer weg en je wenkbrauwen worden dus nog ietsjes lichter.

Stap 6: Wenkbrauwen harsen

Dan het stukje waar ik tegenop zag: het harsen van de wenkbrauwen! Maar dat viel alles mee. Tuurlijk, je voelt het echt wel maar het duurt maar heel even. Al met al is Lymone zo’n half uur bezig geweest.

Het resultaat direct na de behandeling

Nog een beetje rood, maar wauw wat een effect! Door de verzorgende olie op de wimpers, plakken ze nog een beetje aan elkaar en door de verf op de huid zijn mijn wenkbrauwen nog wat donker.

Het resultaat de volgende dag

Dit is de volgende dag. De verf is al wat meer van mijn huid af en de wimpers plakken niet meer aan elkaar. Mooi he!

Het resultaat na 10 dagen

Niet helemaal scherp, maar je ziet het nog steeds. De wimpers staan mooi omhoog, mijn wenkbrauwen zijn nog steeds mooi in vorm. Ik heb al wel even een paar dikke haartjes onder mijn wenkbrauwen geëpileerd. Maar dat was zo gepiept.

Met make-up

En zo ziet het eruit met mascara.

Alles op een rijtje

Vooraf – direct na – de dag erna – 10 dagen later – met make-up

Wat vind ik ervan?

Volgens mij heb ik het al wel laten doorschemeren, maar ik ben er heel blij mee. Ook zonder make-up heb ik een open blik en dat was vooral heel fijn op vakantie (we zijn een weekje naar Ibiza geweest, klik hier om daar een fotoblogje van te zien). Daar heb ik me dan ook nauwelijks opgemaakt.

Ook thuis vind ik het erg fijn, vooral dat mijn wenkbrauwen de hele dag mooi donker en in vorm blijven. Wenkbrauwpotlood wil nog wel eens vervagen gedurende de dag.

Hoelang blijft het zitten?

Om maar direct antwoord te geven: zo’n 6 weken. Je wimperhaartjes vallen uit of wrijf je eruit als je je make-up er af haalt en dan groeien er nieuwe haartjes terug. Deze zijn recht(er) en langzaam verlies je zo de krul in je wimpers. Ook de verf op je wenkbrauwen slijt en na een week of 6 heb je weer een behandeling nodig.

Wil je meer weten? Of ook een afspraak maken bij Lymone? Check dan de website van Beautysalon Lymone of haar Facebook-account.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Beautysalon Lymone. Dat doet niets af van mijn mening. Ik ben heel blij met mijn nieuwe wimpers en wenkbrauwen en zou zo weer naar Lymone toe gaan.
Liefs Aaf

3 gedachten over “Wimpers krullen en wenkbrauwen verven bij Beautysalon Lymone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.