Weekend PLOG: sushi, op pad met vriendinnen en kraambezoek

Weekend PLOG: sushi, op pad met vriendinnen en kraambezoek

Kijk je mee met mijn weekend? Lauren was uit logeren en dat zorgde ervoor dat wij lekker uit eten konden en ik ging met vriendinnen op pad. Zondag haalden we Lauren weer op in Enschede, wat we combineerden met kraambezoek.

Vrijdag

Ik begon vrijdag in het ziekenhuis. Waarom? Zal je je nu afvragen. Snap ik. Misschien heb je het al gezien op mijn social; ik ben zwanger! In het nieuwe jaar verwachten wij ons tweede kindje. Omdat mijn eerste zwangerschap eindigde met een vroeggeboorte, word ik tijdens deze zwangerschap goed in de gaten gehouden. Hoe en wat, daar vertel ik later nog wel eens wat meer over.

Het was een goede afspraak en ik ga moet goede moed dit traject in.

Na een drukke werkdag, sprongen Oscar en ik op de fiets. We fietsten de stad in naar MiLi, waar we heerlijke sushi aten. Geen rauwe vis voor mij, maar garnalen bijvoorbeeld kan prima! We hebben hier nou twee keer gegeten en dat deden we beide keren buiten. Aan het fietspad en een redelijk drukke straat de binnenstad in. Heerlijk, er valt genoeg te kijken.

Zaterag

We sliepen uit, heerlijk. Om half 9 werd ik wakker omdat ik heel nodig moest plassen. De laatste weken moet ik heel vlot eten in verband met de zwangerschapsmisselijkheid. Dat zakt gelukkig nu een beetje.

Ik maakte dit heerlijke ontbijtje voor mezelf. Ik ben dol op ontbijtjes en dit kleurrijke ontbijt maakte me eventjes heel gelukkig.

Daarna deed ik even gauw boodschappen. Zondag gingen we op kraambezoek en ik weet uit ervaring dat je de nieuwe ouders heel bij maakt met voedsel. Dus ik maakte verse kippensoep en een groente-pastasaus voor ze. Oscar is dol op mijn kippensoep, dus ik bewaarde ook nog een beetje voor onszelf. Lekker!

In de middag ging ik met mijn vriendinnen op pad. Dat was veel te lang geleden alweer. We startten bij het Oude Tolhuys met een borrel op het terras. Genoeg om bij te kletsen. Daarna wandelden we een stukje door Amelisweerd en langs de Kromme Rijn. We eindigden op het terras van Beers & Barrels, waar we deze dikke hamburgers aten en (alcoholvrij) bier dronken. Heerlijk zo’n vriendinnendag.

’s Avonds reden we (Oscar en ik) door de stortregen naar Enschede, waar we sliepen.

Zondag

We werden wakker bij mijn schoonouders, waar Lauren ook sliep. Ze was ’s ochtends helemaal verrast dat wij er waren. Heel leuk :-).

We speelden wat in de tuin en in de loop van de ochtend ‘verhuisden’ we naar mijn ouders. Daar dansten we in de regen, waardoor Laurens haartjes enorm gingen krullen. Te cute toch?

In de namiddag reden we naar mijn broer en schoonzus. Hun tweede kindje is geboren! Welkom lieve Maeve. Mijn maaltijden gingen de vriezer in en ik mocht knuffelen met de kleine meid. Heerlijk om zo’n klein frummeltje vast te houden. Doet me heel erg verlangen en uitkijken naar januari, als onze baby er zal zijn!

Hoe was jouw weekend? Hoop dat je het leuk vond om weer eens met mij mee te kijken.
Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.