Weekend plog juni Pinksteren

Weekend plog juni Pinksteren

Was jouw Pinksterweekend ook zo fijn? Wij hadden een vol maar heerlijk weekend. Oscar was een extra dagje thuis op Tweede Pinksterdag en dat maakt het weekend altijd nóg leuker.

Zaterdag

’t Weekend begon relaxed. Althans voor mij 😉. Oscar ging al vroeg op pad naar de Hornbach om stenen te halen en hout, aarde en ander klusmateriaal. Ik lag nog heerlijk met Lauren in bed naar Greys Anatomy te kijken. De serie gaat 6 juli van Videoland af (😒) en ik heb nog 3 seizoenen die ik moet kijken voordat ik ‘m uitgespeeld heb!

Oscar heeft een plantenbak in de achtertuin gemaakt. Kijk nou hoe mooi! Er staan nu nog maar 3 planten in, dus binnenkort nog even wat bij halen. Ik denk dat ik ook een klein stukje wil reserveren voor een moes-/kruidentuintje. Verse munt uit eigen tuin, hoe lekker is dat?!

Ondertussen ging ik aan de slag om chocomuffins te maken. Een super simpel recept, dat ik een beetje aanpaste om ‘m nóg lekkerder te maken. Ik deed in het midden van de muffin een flinke lepel Nutella! Helaas ging het bakken in de oven iets te hard/te lang waardoor ze ietsjes te droog zijn geworden. Komende week nog maar eens proberen en dan iets minder lang of minder warm afbakken.

Mijn tas kwam binnen, yes. Al twee keer had ik een goedkoop zwart rugtasje die binnen een week al kapot was. Goedkoop is duurkoop dus. Ik besloot mezelf te trakteren om een goede merktas die veel langer mee gaat. Deze is van Tommy Hilfiger, met een zilveren binnenkant en ook nog een ‘geheim’ vakje aan de achterkant. Ideaal voor je telefoon bijvoorbeeld. Ik ben er zo blij mee, er past lekker veel in en staat altijd mooi.

Zondag – Eerste Pinksterdag

Het was heerlijk weer dus we besloten even de stad in te gaan. Omdat het een feestdag was, waren alle winkels dicht. Wat een rust, zo fijn. We hebben heerlijk op het terras gezeten en gekeken naar iedereen die langsliep. Van verbaasde toeristen die niet op de hoogte waren van de feestdag tot dronken studenten die na een feestje terug naar huis liepen (ja om 11 uur!).

Goede foto dit ook, haha. Oscars ouders, broertje en zijn vriendin kwamen op bezoek, vooral om gezellig met Lauren te knuffelen. Een tijdje terug hadden wij al de wasmachine van Oscars broertje gekregen, want deze heeft een uitstelprogramma. Wat een luxe. Nu ze er waren hebben ze even geholpen met het omwisselen van de wasmachines en onze oude wasmachine hebben ze weer meegenomen (en is doorverkocht). Ik gooide er dus direct een (uitgesteld) wasje in. Waar je blij van kan worden he?!

Met z’n 7en hebben we gezellig gewandeld, gegeten en F1 en voetbal gekeken.

Maandag – Tweede Pinksterdag

Een dag vol visite. Eerst kwamen de buren op kraamvisite. Zij hebben twee keer de ambulance bij ons voor de deur zien staan en in het kort hebben we het verhaal wel eens verteld, maar echt gesproken hadden we ze nog niet. En ze hadden Lauren nog niet gezien. Dus tijd voor een kop koffie en beschuit met muisjes. Ze hadden heel lief 3 outfitjes voor volgend jaar zomer voor Lauren meegenomen, want “waarschijnlijk heeft ze nu al zoveel gekregen”.

’s Middags kwamen mijn vrienden uit Enschede. Ik weet nog als de dag van gister dat ik hen vertelde dat er een baby in mijn buik zat (lees hier). Zo bijzonder dat ze nu op kraamvisite kwamen. Op de foto houdt Niek een poster van Enschede vast die bij ons aan de muur hangt, want ja ze komen uit Enschede. Maar door de flits werd het een groot wit vlak, haha. Ik vond het écht heel leuk dat jullie langskwamen guys 😘.

’s Avonds besloot Lauren het te gezellig te vinden bij papa en mama, en wilde écht niet slapen. Ik had geen zin in een gevecht, dus ze heeft heerlijk bij mij op de bank op de arm gelegen terwijl we ‘We zijn er bijna!’ terugkeken via NPOstart. Het blijft een heerlijke serie. Ik kan niet wachten tot dit seizoen op tv is!

Heb jij ook een fijn lang en zonnig weekend gehad? Jammer he, dat nu de feestdagen en dus de extra lange weekenden geweest zijn. Ik hoop op alsnog een hele mooie zomer met zonnige weekenden. Duim je mee?
Liefs Aafke

Eén gedachte over “ Weekend plog juni Pinksteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.