Weekend PLOG juli #4

Weekend PLOG juli #4

Het laatste weekend van juli. Na twee hete dagen begon mijn weekend vrijdagavond. Ik sliep veel (echt heel veel!), kocht nieuwe planten, rommelde een beetje in huis, keek een film, liep hard en deed vrij weinig eigenlijk. Best een fijn weekend 🙂. Kijk je mee?

Vrijdag
Vrijdag kwam ik thuis en was compleet gesloopt. Van de warmte vooral. Oscar stelde voor om friet te eten en toen stelde ik dit voor! Te lui, maar ook erg lekker. Daarna ging ik even op bed liggen met m’n kobo om even te chillen en viel in slaap. Pas de volgende ochtend werd ik wakker! Ik sliep (meer dan) klokje rond. Guess I needed that!

Zaterdag
Ook Oscar sliep zaterdag lekker uit. Ik liet hem nog lekker liggen en rommelde beneden een beetje in huis. Ook zocht ik vast op bij welke Intratuin ze een kamerplant verkochten die we graag wilden hebben. We hebben een cadeaubon gekregen waarmee we ons huis weer een beetje groener kunnen maken.Eerst reden we nog even langs vrienden. Zij zijn vrijdag verhuisd naar hun nieuwbouwhuis en we wilden graag even kijken. Daarna dus naar de Intratuin waar we goed slaagden!

Ook deze lavendel kochten we voor in de tuin.

En deze! De vorige plant heeft onze vakantie niet overleefd. We probeerden ’n nog op te lappen, maar het werd steeds erger. Dus nu maar een nieuwe. Het is een Calathea, en het leuke is dat ‘ie ’s nachts dichtgaat en ’s ochtends weer open.

Oscar ging op pad met de zaalvoetbalvereniging, dus ik had lekker een avondje alleen. Ik zette Netflix op maar kreeg deze melding. Herkenbaar? Haha. Ons account wordt ook gebruikt door Oscars ouders en broertje. Heel af en toe komt het voor dat we ons eigen abonnement niet kunnen gebruiken. Gelukkig deed ‘ie het wel zo’n 10 minuten later en keek ik “The best of me”, een lekkere romantisch dramafilm. Ik lakte mijn nagels en at er, zoals in de bios, popcorn bij. Oh, fijn zo’n avondje.

Zondag
Mijn eerdere planning was om zaterdag te gaan lopen, omdat er regen en koelte was voorspelt. In verband met mijn megalange nacht, besloot ik lekker rustig aan te doen. Dus verschoof mijn run naar zondag. De wekker ging om 09:00 en ik ging naar beneden voor ontbijt.

Twee rijstwafels met chocopasta en banaan en een grote mok thee. Ook nog een glas water voor ik de deur uitging.

Ik kleedde me luchtig aan, deed m’n Avanca headseat in en ging op pad. Oef het was direct toch al wel weer warm.

Ik liep 10 kilometer. Mijn bil/heup-blesure is nog steeds niet over en vooral de laatste twee kilometer merkte ik dat. Ik ging slechter lopen en voelde daardoor ook mijn heup steeds een beetje meer. Netjes rechtop lopen, let op je pas en zo tikte ik toch de 10km aan. Ik denk dat het goed is dat ik toch maar weer eventjes naar de fysio ga. Kijken wat hij ervan vindt..

Na 10 km wandelde ik het laatste stukje naar huis en plofte weer lekker in de tuin. Wat is het toch fijn om een tuin te hebben❤.

Zaterdag deed ik al even boodschappen voor het avondeten van zondag: paella! Oscar keek F1, dus zette ik mijn koptelefoon op en besteedde een uurtje in de keuken. Ik sneed alles in stukjes, bakte de kip en chorizo, samen met de paprika’s en knoflook. Dan de schoongespoelde rijst erbij, een scheutje wijn en kippenbouillon met saffraan. Tot slot de tomatenblokjes en de doperwten erbij. Ohja en een partje citroen. Verse paella is echt 1000x beter dan kant-en-klare. Het uitgebreide recept komt nog online, misschien al wel van de week. 

Ik knipte Oscars haar nog even. Ooit ben ik dat een keer zelf gaan doen en sindsdien doe ik het elke 6 weken (ongeveer). Heb nooit kappersles ofzo gehad, dus het gaat vooral op gevoel. Maar ik moet zeggen, dat lukt best aardig 😉.

Ook dit huishoudelijke taakje wachtte al een week op mij. Dus, terwijl we 3 Op Reis keken, vouwde ik een wasmand vol was.

En daarna had ik dit toetje wel verdiend vond ik! Ik was in de supermarkt op zoek naar de gewone Snickers-ijsjes, maar kan die niet vinden. Deze hadden ze nog wel. En ik moet zeggen dat ‘ie misschien nog wel lekkerder is dan de normale!

Komende week is het gelukkig weer ietsjes frisser, waardoor ik hopelijk ook weer beter slaap. Komende week gaan twee collega’s op vakantie (twee andere zijn al op vakantie), dus er zal wel van alles overgedragen worden. Ben benieuwd of ik het daar nog druk mee krijg. Verder heb ik weinig plannen deze week. Maandaga vond hardlopen met de meiden van GRS en ik hoop deze week nog een intervaltraining te doen. De Damtotdam komt toch steeds dichterbij. Wat zijn jouw plannen deze week?
Liefs Aafke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.