Weekend PLOG juli #2: hardlopen, winkelen, klussen en familie!

Weekend PLOG juli #2: hardlopen, winkelen, klussen en familie!

Het is nu ik dit typ zondagavond half 10. Ik zit met een theetje aan tafel. Ik zucht: de vakantie is over. Vandaar ook even de radiostilte, sorry! Over die vakantie later meer, maar nu eerst laat ik je zien wat we afgelopen weekend hebben gedaan. Kijk je mee?

Zaterdag

Gisteren zijn we thuisgekomen van vakantie. De meeste zooi is al opgeruimd, de derde was zit inmiddels in de machine en we hebben alledrie lekker in ons eigen bed geslapen.

Ik ontbijt samen met Lauren. Met haar boterham neemt ze geen genoeg; ze wil mee-eten met mijn watermeloen. Dit kind zit in een heerlijke eetfase. Ze wil alles proberen en proeven, en vindt het vaak nog lekker ook nog! Top.

Ik maak Oscar wakker zodat ik m’n hardloopkloffie aan kan trekken en kan gaan rennen. Ik installeer nog snel even een workout op mijn Garmin en ga de deur uit. Het is een interval met 2-4-6-8-10-6-3 minuten op tempo met 1 minuut rust tussendoor. Pittig en de laatste minuten kwamen ook echt uit m’n tenen. Maar oh dat voelt toch heerlijk.

Als ik thuiskom vertrekt Oscar voor z’n rondje rennen. Lauren ligt in bed dus ik heb alle tijd om even op adem te komen en te douchen. Daarna slaapt ze nog steeds (top!) en eet ik dit heerlijke stuk meloen in de tuin in de zon. Geluksmomentje hoor.

Meer hardlopers die dit herkennen? Dat na elke run je hardloopbroekje in je been staat? Oh jongens het bewijst waarom het zo belangrijk is om te smeren! Lees ook deze tips over lopen in de zomer.

Aan het begin van de middag stappen we op de fiets naar het centrum van Utrecht. We parkeren onze fiets in een bewaakte fietsenstalling waar we een gratis leen-buggy kunnen meenemen. Hij vertelde dat ze die ochtend nieuwe geleverd hadden gekregen. Oh wauw, wat een mooie buggy’s en dus nog spic en span. Houd ik van. We winkelen wat en eten een broodje bij Het Gegeven Paard.

Zondag

Ik heb verder geen foto’s van zaterdagavond, want ik lag er op tijd in. De wekker ging zondag namelijk al om 7 uur.

Om 8 uur zaten we met z’n drietjes al in de auto naar Enschede. Met een lekker zonnetje. Lauren ging een dagje bij oma spelen samen met haar neefje. Want wij reden door.

M’n broer en z’n vriendin hebben een nieuw huis gekocht en we gingen een dagje helpen klussen. Samen met Lotte heb ik hun slaapkamer geverfd en daarna ook nog heerlijk losse stukken van het plafond in de woonkamer af lopen bikken. Morgen komt iemand alles stucen en de losse stukken van het oude plafond moesten eraf. Ben heel benieuwd hoe het er uitziet als het stucen af is.

Zo zag ik eruit toen we klaar waren met klussen. Wild haar, vol stof, verfspatters op m’n gezicht. Bij m’n ouders sprong ik dus maar even onder de douche. Gelukkig ging het er goed af.

M’n ouders hadden ons allemaal uitgenodigd om ’s middags samen te eten en ze kwamen met het top idee om sushi te halen! Ooh! Met z’n achten peuzelden we alle sushi lekker op en mam had natuurlijk ijs na als toetje. Lauren en Owen kregen ook een stukje sushi, wat ze heerlijk opaten.

De jongste telg van de familie (1 maand oud) heb ik heerlijk even geknuffeld. Oh wat is het gek om weer zo’n kleintje vast te houden. Kan me zo niet meer voorstellen dat Lauren ook zo klein is geweest. Uiteraard maakten we voor het eerst een familiefoto met z’n 11’en ❣ Ik voel een traditie aankomen!

Daarna reden wij gauw naar huis, want Lauren was helemaal gesloopt van de hele dag. In de auto viel ze lekker in slaap en thuis na het drinken van de fles slaapt ze nu heerlijk verder. Lekker in haar eigen bedje.

Morgen weer de gewone regelmaat in: Lauren naar de opvang en wij aan het werk. Maar voor slechts drie daagjes, want donderdag gaan we opnieuw op pad! Benieuwd naar wat we gaan doen? Volg me dan op Instagram.
Heb jij ook een fijn zonnig weekend gehad? Nog hardgelopen?
Liefs Aaf

2 gedachten over “Weekend PLOG juli #2: hardlopen, winkelen, klussen en familie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.