Weekend PLOG – Een rommelzaterdag en een blauwe babyshower

Weekend PLOG – Een rommelzaterdag en een blauwe babyshower

Joe! Hoe was jouw weekend? De mijne was vol en erg gezellig. Ik rommelde op zaterdag een beetje aan en op zondag reed ik naar Enschede voor 2 afspraken. Kijk je mee?

Zaterdag

Wat een fijn zonnetje. Het is dan wel herfst, maar toch doe ik mijn heerlijke zomerse schoenen aan. Moet kunnen toch?

Ik zet een kopje koffie voor Oscar. Hij ligt nog lekker in bed met Lauren.

Ik fiets vroeg de stad in voor wat boodschappen. Maar eerst nog even een ontbijtje scoren bij de Bakker Bart. Ik kom thuis met van alles en nog wat: voeding voor Lauren, een nieuw jurkje voor Lauren, sandaaltjes voor mezelf, wat versiering voor de babyshower van morgen.

Ik slacht de meloen die al een paar dagen in de fruitschaal ligt. Hoog tijd om die soldaat te maken, want hij wordt al iets te zacht. Heerlijk om ze het zomerse gevoel even vast te houden.

Baktijd! Ik heb beloofd blauwe muffins te maken en ga dus aan de slag. Tussendoor speel ik met Lauren en geef ik haar de fles. Hoewel muffins niet moeilijk zijn om te maken, duurt het dus best nog wel lang.

Tussendoor vouw ik nog wat wasjes weg. Blegh, zo’n vervelend klusje.

’s Avonds, nadat ik Lauren op bed heb gelegd, lak ik mijn nagels terwijl ik Greys Anatomy kijk.

Zondag

Goeiemorgen. Het is best vroeg voor een zondag. Althans, normaal blijf ik lekker nog even met Lauren en Oscar in bed liggen maar ik heb andere plannen. Maar eerst een lekker ontbijtje met m’n boek. Ik probeer ’s ochtends wat minder mijn telefoon te gebruiken.

Ik rij naar Enschede, naar Lymone. Dit is haar lieve katje Plok. Wat een doetje, hij komt gelijk op mijn schoot liggen en vraagt heel veel knuffeltjes.

Lymone heeft een beautysalon aan huis en gaat mijn wimpers krullen en wenkbrauwen verven en harsen. Ze heeft overal foto’s van gemaakt en daar ga ik binnenkort een blogje over maken. Normaal werkt ze niet op zondag maar voor mij wilde ze wel een uitzondering maken 😀. Thanks Moon!

Daarna rijd ik door naar het huis van mijn broer voor de babyshower van mijn schoonzusje. Ze krijgen begin november een jongetje, dus alles is blauw. Lotte had ’t pas door toen ze weer thuiskwam en de gordijnen dicht waren. Ze deed de deur open “SURPRISE” en ze deed de deur weer dicht, haha! Het was een heel gezellige middag. We gingen namen en geboortedata raden, we versierden rompertjes en we aten allemaal lekkere dingen. En Lotte mocht natuurlijk veel cadeautjes uitpakken.

Ik ben zo benieuw hoe mijn neefje eruit ziet en wat zijn naam is. Dit mannetje gaat mij tante maken en ik hoop die rol met veel liefde te kunnen vervullen. Nog eventjes geduld…!

En nu zitten we op de bank Expeditie Robinson te kijken. Heerlijk eventjes nietsen voordat deze tweedaagse werkweer begint 😉 Woensdag gaan we namelijk op vakantie en we moeten alles nog inpakken… Daar ben ik niet zo goed in. Eventjes doorbikkelen dus. Heb jij ook een fijn weekend gehad?
Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.