Weekend plog augustus #4

Weekend plog augustus #4

Wat was dit een fijn weekend. Zo ging ik naar het concert van Justin Timberlake en hadden we een dagje op het strand. Heerlijk! Kijk je mee met mijn weekend?

Vrijdag

Met Tessa ging ik naar de Gelredome voor het concert van Justin Timberlake. Man wat een show! 16 jaar geleden stond ik al in bij een concert van hem en nu weer. het was zo gaaf, met een mooie lichtshow, goede afwisseling tussen oude en nieuwe nummers en JT kan gewoon supergoed zingen. Yep een geslaagde avond.

Helaas was het rondom het stadion slecht geregeld qua parkeren etc. Voor het concert werden we al van de ene volle parkeerplaats naar de andere gestuurd. Uiteindelijk vonden we een plekje op de parkeerplaats naast het stadion. Na de show duurde het heel lang voordat we het terrein weer af konden. We hebben 45 minuten staan wachten, maar uiteindelijk zo rond middernacht konden we eindelijk gaan rijden! Flink wat regen onderweg gehad, nog een plaspauze bij de Mac en Tess op het station afgezet. Tegen half 2 lag ik in bed! 

Zaterdag

Dit is de enige foto die ik zaterdag maakte. Van mijn ontbijt. Woensdag vertel ik op m’n blog hoe je zo’n heerlijke en vooral makkelijk mugcake maakt. Zaterdag deden we nog wat boodschappen, wipten nog even de Intratuin in en ’s avonds keken we de laatste 3 afleveringen van Casa de Papel! Wat een goede serie. 

Zondag

Ik liep ’s ochtends nog gauw even een kort rondje. En dat ging eigenlijk best lekker. Ik had gedacht dat het kouder zou zijn, dus trok ik mijn 3/4-broek aan. Maar het was toch te warm, ik had beter een korte broek aan kunnen trekken. 

Daarna was het familiedag in Scheveningen! Samen met een nichtje organiseerde ik dit jaar deze dag. We huurden een deel van een strandtent af en boekten bij een organisatie een middagactiviteit: Expeditie Robinson. Er werden zo’n 10 spellen uitgezet die we in teams van 4-5 speelden. Zo leuk, iedereen deed fanatiek mee. En uiteindelijk won mijn team, yes! Haha.

Daarna hadden we een bbq en tegen 18:00 uur was de middag alweer voorbij. Veel familie moet nog terug naar het oosten rijden (met kleine kids) dus het was ook helemaal prima om na het eten af te sluiten. Een geslaagde dag.

Oscar keek beneden op de bank F1 en voetbal terug, dus dook ik lekker in bed om Dance Dance Dance terug te kijken. Wat een heerlijke show is dat, en hulde aan Miljouska! 

Heb jij Dance Dance Dance ook gezien? Wat vond jij van de eerste aflevering? Hoop dat jij ook een fijn weekend hebt gehad!
Liefs Aafke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.