VLOG: mijn haar en make-up routine

VLOG: mijn haar en make-up routine

Oké, ik ga met de figuurlijke billen bloot! Omdat ik eens wilde proberen hoe ’t is om een videootje op te nemen en hier online te zetten, heb ik mijn make-up routine gefilmd. Schrik niet, je krijgt dus ook mijn blote-billen-gezicht te zien. Er zit geen beautyblogger in me, ik heb ook geen verstand van make-up. Maar ik laat je gewoon zien, hoe ik het doe. Oh en ik doe ook mijn haar! Kijk je mee?

Ik hoop dat je het leuk vond om mee te kijken met mijn ochtend make-up routine. Ik vond het in ieder geval leuk om ‘m op te nemen en te editen. Er valt nog een hoop te leren en te ontwikkelen, maar dat is helemaal niet erg!
Liefs Aaf

Eén gedachte over “ VLOG: mijn haar en make-up routine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.