Three things tag

Three things tag

Het is weer tijd voor een tag! Deze zag ik voorbij komen bij Tedje en vond ik leuk om over te nemen. Met een klein beetje van mezelf erbij. Lees je weer mee?

Drie dingen in mijn tas
Oe, ik zag van de week dat ik mijn Tommy rugtas een jaar heb! Nog steeds elke dag zo blij mee, dit is echt een goede investering geweest. Maar goed, wat zit er in mijn tas? En dan benoem ik even drie dingen, naar mijn portemonnee en telefoon.

 1. Tampons. Die dingen zwerven altijd rond in allerlei tassen. Herkenbaar?
 2. Theezakje. Ik lust graag groene thee en vind zwarte thee eigenlijk niet lekker. Het komt soms voor dat ik ergens ben waar ze geen groene thee hebben en dan heb ik altijd mijn eigen zakje bij me. Haha.
 3. Zonnebrand. Er zit altijd een kleine tube zonnebrand in mijn tas. Momenteel is het die van Drs. Leenarts. Het is belangrijk om je goed in te smeren als je in de zon bent en zo heb ik dus altijd zonnebrand bij me.

Drie dingen op mijn bureau
Van de week was ik weer op kantoor, maar de meeste dagen werk ik thuis. Op kantoor heb ik een mooi en groot bureau. Thuis werk ik op zolder of aan de keukentafel. Maar deze drie dingen liggen/staan altijd op mijn bureau:

 1. Thee. Een grote mok groene thee. Soms warm, soms ook al koud geworden.
 2. M’n telefoon ligt ook altijd naast m’n laptop. Om te bellen en gebeld te worden. Al zorgt ook voor veel afleiding hoor. Ik heb ‘m wel zo ingesteld dat de meeste meldingen niet oppingen als het scherm op zwart staat. Dat scheelt een hoop.
 3. Een papiertje met een pen. Tussendoor komen er nog wat taken uit telefoongesprekken of mailtjes, en dan kan ik gauw mee krabbelen zodat ik het niet vergeet.

Drie favoriete meubels in huis
Sinds we in ons nieuwe huis wonen (heb je deze blogs al eens gelezen over ons nieuwbouwhuis?) hebben we allerlei nieuwe meubels. Een aantal is ook wel overgekomen uit ons oude huis hoor.

 1. De wijnkast, met plek voor wijnglazen, wijnflessen en bierglazen. Deze massief houten kast vind ik echt prachtig! Toen een rib uit ons lijf, want het was een van de eerste serieus grote aankopen. Maar ik ben er zo blij mee.
 2. Grote eettafel. Het houten blad hebben we zelf uitgezocht in de houtopslag in Woerden. Er passen 6 stoelen bij en Lauren zit op de kop. Echt een fijn plekje in huis vind ik het ook, want je kan dan lekker naar buiten kijken.
 3. De hoekbank. Dit was een grote gok, want we hebben ‘m blind gekocht op internet. Qua afmetingen en kleur zou hij perfect moeten passen. En gelukkig was dat ook zo. Hij is lekker groot, zit lekker en staat mooi.

Drie favoriete fruitsoorten

 1. Aardbei
 2. Peer
 3. Meloen

Drie dingen in mijn hoofd
Oh er gaat nogal wat door mijn hoofd hoor. Oscar noemt me soms een flipperkast. Mijn gedachtes springen soms alle kanten op. Maar dit zijn de drie dingen die nu (zondagavond) door m’n hoofd gaan.

 1. Ik moet zo even brood uit de vriezen halen voor morgen.
 2. Wat zullen we morgenavond eten?
 3. Niet vergeten om van de week een kaartje te sturen naar xx.

Drie favoriete sporten
Rara, wat zou dat toch zijn?

 1. Hardlopen!
 2. Turnen
 3. Fitness (krachttraining)

Drie dingen in mijn koelkast
Ik moet nog boodschappen doen, de koelkast is een beetje leeg. Maar deze drie dingen zitten áltijd in mijn koelkast:

 1. Melk. Om ’s ochtends een latte macchiato te maken.
 2. Boter. Om te smeren op brood.
 3. Cola Zero. Dat drinkt Oscar regelmatig.

Drie dingen waar ik gelukkig van word

 1. De zon! Oh jongens ik vind deze lente/zomer toch echt heerlijk!
 2. Een rondje hardlopen dat erg lekker ging
 3. Lauren die ’s ochtends blij is als ik haar uit bed haal.

Drie favoriete quotes
Oh, wat cheesy deze haha. Ik moest even nadenken over quotes die echt wat voor me betekenen:

 1. Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt.
  Deze komt ieder jaar weer terug en is erg persoonlijk.
 2. Just do it!
  Van Nike, je kent ‘m vast. En ik kan er nog veel van leren.
 3. I can show you the world. Shining, shimmering, splendid.
  Het is zo mooi om Lauren onze mooie wereld te laten zien en haar te leren over al het moois dat er is. Dat vind ik echt een van de leukste dingen aan het moederschap.

Drie vakantiebestemmingen
Ik hoop zo, zo dat we dit jaar toch nog op vakantie naar het buitenland kunnen. We gaan op zoek bij alle reisorganisaties in Nederland. Wie weet..!

 1. Mexico. Hier ben ik alleen op reis geweest en ook met Oscar ben ik er geweest. Onze fantastische reis in het VW-busje hebben we door Mexico gedaan.
 2. Spanje. Wist je dat ik ooit alleen naar Madrid ben geweest voor 5 dagen? Ik zou ook nog heel graag naar Bilbao gaan ooit.
 3. Oostenrijk, om te skiën!

Drie dingen die ik dit jaar wil doen

 1. Aan mezelf werken, als klinkt dat heerlijk vaag. Maar daar schreef ik in deze post al eens eerder over.
 2. Ik trainde voor de Damtotdam loop, maar helaas is die afgezegd dit jaar. Maar toch staat die 10 Engelse Mijl dit jaar op mijn wishlist.
 3. Ik zou dit jaar heel graag nog op strand/zon/vliegvakantie gaan..

Ik hoop dat je het weer leuk vond om deze tag te lezen. Wil je meer tags van me lezen? Klik dan hier.
Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.