Sinterklaas 2020: Mijn cadeautjes

Sinterklaas 2020: Mijn cadeautjes

Heb je een leuk Sinterklaasweekend gehad? Wij hebben een vol weekend gehad. Met twee dagen pakjesmiddag en met heel veel cadeautjes. Wat een feest. Hoewel Lauren het nog niet helemaal snapt wie Sinterklaas is, vindt ze de cadeautjes wel allemaal ‘wauw’. Ook in ontving mooie sinterklaascadeaus. Ik laat je vandaag zien wat ik heb gekregen van de beste Sint en zijn pieten!

Zaterdag

We reden in de ochtend al naar familie, zodat Lauren haar middagslaapje daar kon doen. Toen ze wakker werd was het zulk lekker weer dat het tijd was voor een wandeling, met de familie. En daarna begon de pret. Het was al wel meteen duidelijk dat er héél erg veel cadeautjes voor Lauren waren. Het ritme was: cadeau voor Lauren, cadeau voor iemand anders, cadeau voor Lauren, cadeau voor iemand anders.

Ze vond het scheuren van het papier al heel leuk, maar de poppenwagen met pop is een enorm succes. Na nog 8 cadeautjes was haar spanningsboog echt op, dus besloten we de twee laatste cadeautjes achter te houden. Wat een gekkigheid jongens! Ze is zo geliefd en zo verwend.

Zelf ontving ik een leuk gedicht over mijn hardlopen, thuiswerken en de kinderboerderij. Ook ging ie over mijn blog, dat ik zo graag schrijf. En dat ik ook graag bak. Helemaal waar! Ik kreeg het bakboek ZOET van Lekker&Simpel. Met die 125 recepten ben ik voorlopig inderdaad wel zoet, haha. En ik het allerkleinste cadeautje op de stapel was ook voor mij. Ik kreeg een paar leuke oorbelletjes. Helemaal blij mee!

Zondag

Gisteren zouden we Sinterklaasmiddag bij de andere opa en oma vieren, samen met de rest van het gezin (met in achtneming van de regels uiteraard). Helaas waren er wat familieleden geveld door de (buik)griep, dus werd er besloten om de festiviteiten af te gelasten. Een heel goed besluit, want los van het feit dat je elkaar niet wilt aansteken, waren de zieken ook echt ziek en hebben zij de hele middag in bed geleden. Heel jammer, maar het is niet anders.

Eerst liep ik ’s ochtends nog een rondje hard vanuit mijn ouderlijk huis, wat ik altijd heerlijk vind om te doen. Oscar bracht samen met Lauren nog even een Sinterklaascadeau naar zijn oma en daarna reden we terug naar huis. Lauren sliep lief en we waren zo thuis.

Wel lieten wij onze gedichten en cadeautjes voor onze lootjes achter en kregen wij een hoop andere cadeaus mee terug naar huis. Daar hebben we alles uitgepakt en oh wat zijn we verwend. En dat terwijl Oscar nog even op z’n gedicht en cadeautjes moet wachten.

Ik ben opnieuw flink verwend. Van mijn ouders mochten wij een groot cadeau uitzoeken en dat werd uiteindelijk de nieuwe eettafellamp die vorige week al thuisbezorgd was. Lauren kreeg een bijdrage bij de nieuwe buggy, waar we heel blij mee zijn. Toch zaten er nog genoeg cadeautjes in de zak en mocht ik alsnog een hoop cadeaus uitpakken.

In mijn gedicht werd wederom door hardlooppiet vertelt dat ik zo lekker bezig ben met hardlopen en dat ik daar wel wat nieuws voor kan gebruiken. En dat het daarna ook belangrijk is om ‘goodbye’ tegen de ‘stress’ te zeggen. Ik kreeg, zoals op mijn verlanglijstje stond, nieuwe hardloopsokken en -handschoenen en wat lekkers voor in bad. Deze Goodbye Stress van Kneipp ruikt echt heel lekker! En als kers op de taart een mooie nieuwe puzzel. We gaan niet op wintersport, maar ik heb genoeg te doen tijdens de kerst!

Lauren kreeg een muts en nieuwe sokken, en samen kregen we nog wat lekkers voor de vogeltjes alsook hardloop- en fietslampjes en wat lekkers voor onszelf. Mijn moeder had ook nog lekkere broodjes beenham voorbereid, dus kregen we broodjes en een beenhammetje mee naar huis. Heerlijk waren ze, thanks mam en pap!

Dank u Sinterklaasje! Ik voel me enorm verwend en ik vond het, ondanks dat een deel werd gecanceld, een heel erg leuk weekend. Hopelijk kunnen we met kerst wel (veilig) samenkomen. I’ll keep my fingers crossed. Heb jij leuke cadeautjes gekregen?
Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.