Shoplog: zomerkleding van de H&M

Shoplog: zomerkleding van de H&M

Tjah, veel winkels zijn dicht en ik vond (vind) een uitje naar de stad ook niet heel verstandig. Maar met dit mooie weer had ik even iets nieuws nodig. Dus bestelde ik voor mezelf, en voor Lauren trouwens, een hele hoop kleding bij de H&M. Kijk je mee?

Deze roze paperbroek was het eerste wat er in m’n mandje belandde. Ik vind dit zo’n leuk model, lekker hoor en heerlijk zomers. Maar helaas, hij zit niet lekker. Het is een maatje L en om mijn benen zit ‘ie veel te strak, terwijl ik ruimte over heb rondom mijn kruis.

Dan deze linnen, beige broek. Ook een maatje L, volgens mij van de grote maten afdeling. En hoe gek dan weer, deze is te groot! Superjammer, want dit leek me een hele fijne broek voor warme zomerdagen waarop je geen korte broek wil dragen.

Iets heel anders en ook wel een beetje uit m’n comfortzone, deze spijkerrok. Maar omdat ie wat langer is, dacht ik: “nou misschien….”. Maar nope. Deze spijkerrok in maat L is te smal. Staand kan het nog wel, maar als ik ga zitten is ’t niet te doen. Dat was nummer 3 die me niet paste.

Oooeee, deze is leuk! Ik hou ervan. Het enige wat mist zijn zakken, maar ach. Het is een maatje L en je stapt er van boven in. Met de drie knoopjes gaat ie dicht en de ceintuur benadrukt mijn taille nog meer. Ook al is ‘ie zwart, het is een heerlijk luchtige jumpsuit.

Dan deze jurk. Mmh, ik weet t nog niet. Hij zit heerlijk, accentueert mijn taille goed, maar die lengte. Het maakt me een superdegelijk, schoolmeisje. Daarnaast ben ik niet blij hoe het een accent legt op mijn kuiten.

Ik besluit ‘m iets op te kroppen en dat is leuk! I like ’t. Ik besluit de jurk te houden, maar ik moet ‘m wel korter maken dus. Weet nog niet hoe, want ik heb geen naaimachine… Binnenkort een vriendin of mijn moeder maar lief aankijken (zodra het weer kan).

En nog twee heerlijke basic shirtjes. Een gele en een zachtroze, van een heel luchtig stofje. Als accentje zit er een borduursel op de borst. Leuk toch!?

Ook kocht in nog een setje sokken, maar die zijn het niet waard om op de foto te zetten 😉. Daarnaast nog een aantal zomerbroekjes voor Lauren voor van de zomer en een aantal shirtjes. Oe en een superleuk badpakje met volant.

Wil je meer shoplogs van me zien? Klik dan hier en klik hier.

Ik ben dus helemaal klaar voor de zonnige zomerdagen. Nog een paar schoenen en een fijne zomerbroek erbij, dan is m’n zomergarderobe weer compleet. Fijn!
Heb jij je zomergarderobe al compleet?
Liefs Aaf

Deze kleding heb ik gekocht bij H&M en is in geen enkel opzicht gesponsord.

Eén gedachte over “ Shoplog: zomerkleding van de H&M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.