Shoplog tweedehands spulletjes voor Lauren

Shoplog tweedehands spulletjes voor Lauren

Soms vind ik het heerlijk om voor Lauren op zoek te gaan naar leuke tweedehands spulletjes. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. Laatst (nog voor de tweede coronapiek) ben ik in Nieuwegein naar een vlooienmarkt geweest en ik heb een aantal dingen via Marktplaats op de kop getikt.

Kleding

Kleine kids groeien natuurlijk heel hard, dus ik vertik het om dure kleding voor Lauren te kopen. Ze draagt het dan maar even en voor je het weet past het niet meer. Ik vind het wel belangrijk dat ze er leuk uitziet natuurlijk. Dus af en toe struin ik het internet af naar leuke (merk)kleding voor een leuke prijs.

Zo kwam ik deze Nikes tegen. Gaaf zijn ze he! Volgens mij zijn het de Airforce One. Ze zijn al wel gedragen en her en der zie je dat, maar ze zijn zeker nog goed genoeg voor een tweede ronde. Deze kocht ik voor €5 via Marktplaats.

Ook deze laarzen kocht ik via Marktplaats. De vorige eigenaar vroeg er €2 voor in de spaarpot van haar dochter voor.

Deze jas (van de H&M) kocht ik op de vlooienmarkt. Daar stond een moeder met veel tweedehands kinderkleding. Daartussen vond ik helaas verder niets, maar deze jas nam ik mee voor €2. Even in de wasmachine en klaar voor gebruik.

Speelgoed

Een simpel houten speeltje, maar eentje die perfect bij Laurens leeftijd past. Voor nu vindt ze het vooral leuk om de blokjes eraf te halen en er weer op te doen, maar straks kunnen we dit goed gebruiken om vormen en kleuren te leren. Deze kocht ik samen met de puzzel hieronder.

Nijntje is sowieso heel leuk en deze “my first puzzle” is geschikt vanaf 1,5 jaar. Die kon ik dus niet laten liggen. Samen met de houten blokjes hierboven betaalde ik de verkoper €4.

Jip, Nijntje is leuk. Ik speur op de vlooienmarkt altijd naar Nijntje boekjes. Die vond ik deze keer wat tegenvallen of heel duur. Maar dit grote aanwijsboek trok direct mijn aandacht. De verkoper vroeg er €7,50 voor, wat ik een flink bedrag vind voor een tweedehandsboek. Dus ik googelde gauw even wat deze nieuw kost: €12,50. Ook niet veel, maar na lang wikken en wegen ik besloot om ‘m toch mee te nemen. Hij zag er nog erg goed uit en ik vond ’t gewoon leuk om er direct met Lauren doorheen te bladeren.

Dit is echt een hit! Ze vindt het fantastisch! Ze herkent al veel plaatjes en kan al veel aanwijzen. Ook vindt ze het mooi om zelf iets aan te wijzen en dan moeten wij zeggen wat het is. Haar woordenschat groeit er echt mee, want thuis begint ze nu ook “appel” te roepen.

Bij opa en oma thuis heeft Lauren een bak vol Duplo. Ook de fysio deed wat testjes (tijdens de laatste controle) met Duplo. Tijd om wat in huis te halen dus. Ik scoorde 4 setjes via Marktplaats bij één verkoper. Deze boerderij vond ik heel leuk, vooral de diertjes.

En deze dierentuin/safari vond ik erg leuk. Verder kocht ik nog Duplo met auto’s en eentje met huisdieren. Voor deze vier bij elkaar betaalde ik €25. Die laatste twee heb ik nog even achter de hand gehouden voor later. Leuke Sinterklaascadeautjes toch?!

Koop jij wel eens wat tweedehands voor jezelf of voor je kind(eren)?
Liefs Aaf

Een aantal linkjes in dit artikel zijn affiliate linkjes. Als jij via dit linkje iets koopt, dan krijg ik daar een klein percentage van. Het kost jou niets extra’s en ik verdien er een klein zakcentje mee.

2 gedachten over “Shoplog tweedehands spulletjes voor Lauren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.