Shoplog Lauren herfst 2020 H&M

Shoplog Lauren herfst 2020 H&M

Het was eind september, het werd kouder en Lauren had wat nieuwe kleding nodig voor komende herfst en winter. Daarnaast was het National Glamour Day, waardoor je 20% korting kreeg bij de H&M. Eén en één is twee, toch?! Ik laat je zien wat ik voor haar kocht. Kijk je mee?

Lauren had vooral wat shirts nodig. Broeken heeft ze nog wel genoeg en die kunnen ook nog wel een paar maanden mee. Maar haar shirts waren a. te dun, b. met korte mouw of c. te klein. Dus richtte ik me vooral op lekkere warme shirts en truien.

Twee truien en een vest. Ik hou van deze bordeauxrode kleur! Mooi toch? Het is een warm vestje met knoopjes, een trui met hartjes en een stippeltjes met ruches.

Weer in het bordeauxrood! Die bovenste drie shirt zijn een setje. Die heeft ze een half jaar geleden ook al in het wit/roze/bloemetjes gehad en zijn heel fijne zachte, stretchy shirtjes. Dus een maatje groter en in een andere kleun nog een keer.

Die onderste twee zijn ook een setje en zijn ietsjes dikken qua stof. Maar niet superdik, ideaal voor de herfst. Ik vind vooral het strikje heel schattig.

Een sneeuwbroek, daar zit een gedachte achter. We hopen natuurlijk ontzettend dat het mogelijk is om op wintersport te gaan. Maar daarnaast, als het straks gaat sneeuwen dan wil ik met Lauren naar buiten. Als ik dan nog een sneeuwbroek moet gaan kopen, ben je natuurlijk te laat. Dus ik ben er lekker op tijd bij. Nu hopen op een witte winter! Ik kreeg de kleur trouwens niet goed op de foto, omdat het stofje een beetje reflecteert. Het is zachtroze.

Ooh deze boots! Ik vind ze zo stoer! Ik kón ze gewoon niet laten liggen. Lauren is fanatiek aan het stappen en heeft al wat sneakertjes. Maar voor de koude, natte dagen zijn, behalve gewone regenlaarzen, dit een goed alternatief, toch?

En dit is het enige broekje wat ik voor haar kocht. Een ribstofje, met stipjes en een zakje achterop. Ik denk dat ie mooi matcht met het bordeauxrode van de shirtjes.

Ik kocht alles in maatje 86, en dit komt allemaal van de H&M. Nu nog net iets te groot, ze zit in maat 80. Maar het is wel de bedoeling dat ze hier de hele winter mee gaat doen. Dus een dik half jaar, dan moet het wel passen!

Wil je meer shoplogs van mij zien? Klik dan hier.

Ik denk dat Lauren hier het komende half jaar weer mee vooruit kan. Nog een paar items erbij en haar kast is weer goed gevuld. Vind jij bordeauxrood ook zo mooi?
Liefs Aaf

Eén gedachte over “ Shoplog Lauren herfst 2020 H&M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.