Shoplog juli 2019: van winterjas tot bikini

Shoplog juli 2019: van winterjas tot bikini

De afgelopen tijd heb ik weer een aantal leuke dingen gekocht. Online heb ik het een en ander besteld, maar ook na een dagje winkelen met een vriendin kwam ik met een heleboel nieuwe dingen thuis. In deze shoplog laat ik je zien wat ik allemaal gekocht heb.

Voor Lauren

maillot prenatal hema

Voor Lauren was ik opzoek naar maillootjes, voor onder haar jurkjes. Nu trek ik haar een broekje eronder aan, maar dat staat toch minder leuk. Ik scoorde de twee witte maillots bij Prénatal voor €7,- per stuk. Er zit een kabel in, wat denk ik heel leuk staat. Ik heb ze in twee maten meegenomen, want nu past ze nog prima in 50-56 maar over een tijdje kan ze dan een maatje groter aan. De twee andere maillots kocht ik bij Hema. In maat 74, dus flink op de groei maar voor €4 kon ik ze niet laten liggen. Bij het afrekenen zegt de kassamedewerker: “Dat is dan €1,20”. Bleek dat op alles met een rode sticker nog eens 70% korting zat.

winterjas zeeman

Deze winterjas voor Lauren zag ik vorige week al hangen bij de Zeeman voor €15,-. En na even twijfelen nam ik ‘m toch mee. Ik kocht maatje 74, dat moet straks in de winter toch wel passen?! Hij is een lekkere dikke jas, met een super zachte binnenkant met bijpassende handschoenen. Helemaal top.

ijsblokjes houden vriezer groentehapjes

Bij OhMyFoodness zag ik dat Sabine deze gebruikte voor de hapjes van haar zoontje. Het zijn ijsblokjeshouders, met deksel en een siliconen onderkant, zodat je de ijsblokjes er zo uit wipt. Of de groentehapjes. Lijkt me ideaal als we straks met hapjes voor Lauren beginnen. Ik had keuze uit roze of zwart, nou dan maar roze 😉.

opvouwbare tas kruidvat bambino

Deze kinderwagentas was in de opruimingsaanbieding bij Kruidvat voor €1,50. Ik leg ‘m standaard in de kinderwagen, zo heb ik altijd een extra boodschappentas bij me als ik met Lauren op pad ben!

Voor mezelf

sloffen pantoffels toms

Deze sloffen zijn hemels! Ze zijn warm, lopen lekker en zijn stevig. Ik heb zo’n 2,5 jaar geleden als eens gekocht, en daar loop ik nu nog steeds op. Maar ze zijn wel een beetje oud en vies. Deze waren nu in de aanbieding voor €27,- , dus ik heb ze alvast gekocht voor komend winter.

bikini h&m

Lekker tegenstrijdig dit haha. Deze bikini heb ik ook nieuw. Tijdens mijn zwangerschap heb ik gezwommen in een badpak, maar als we straks op vakantie gaan wil ik wel weer graag een bikini aan. Al mijn bikini’s pas ik momenteel (nog) niet door de borstvoeding. Dus ik had even een nieuwe nodig. Niets fancy’s, maar gewoon iets van de H&M. Volgens mij horen het topje en het broekje niet eens bij elkaar, maar ik vond het wel leuk staan. Het topje kostte €8,- en het broekje €7,-.

maskertje nivea kruidvat

Nog even twee heerlijke maskertjes op de kop getikt bij de uitverkoop van de Kruidvat. Volgens mij voor €1 per stuk.

shirt only broek sophie tommy

Dit shirt komt van de Only en is heerlijk zacht. Zo’n fijn stofje. Ook de kleur vond ik erg mooi. Het is een s-je maar het model valt erg ruim. Hij kostte €15,-. En de broek is van Tommy Denim. Al mijn goede broeken zijn van dit merk. De modellen Nora en Sophie passen het beste bij mij, weet ik ondertussen. Bij de Hudson’s Bay zag ik een rek vol broeken hangen en daar hing deze tussen: de Sophie, in mijn maat mét 50% korting (€50,-). I’m happy.

beelde sostrene grege

Hoe rustgevend is dit beeldje? Hij is vrij klein, ze hadden ‘m ook een maatje groter bij Sostrene Grene, maar deze vond ik perfect. Ik merk dat ik er helemaal zen van word als ik ‘m zie en daardoor kon ik ‘m niet laten liggen. Nu nog even een fijn plekje vinden voor in huis. Hij kostte €2,80.

Heb jij nog wat gekocht de laatste tijd? Fijne items gescoord in de sale? Ik hoop dat je het leuk vond om met deze shoplog mee te kijken 🙂.
Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.