Shoplog babykleding tot nu toe

Shoplog babykleding tot nu toe

Nog een kleine 3 maanden en dan, als alles goed gaat, ligt ons kleine meisje in onze armen. Het voelt nog steeds zo onwerkelijk en gek. Toch komt ze écht en moeten we ons voorbereiden op haar komst. In de updates die ik schrijf probeer ik een beetje een inkijkje te geven in hoe wij dit doen. Daar heb ik ook al wel eens verteld dat we geshopt hebben voor de baby. In deze shoplog laat ik je zien wat we tot nu allemaal al hebben gekocht.

Van een nichtje van Oscar die in oktober een dochter kreeg, hebben we al onwijs veel leuke kleertjes gekregen voor onze dochter. Zulk leuk spul allemaal, waar we onwijs dankbaar voor zijn. Toch kan ik het niet laten om zelf ook kleertjes aan te schaffen. En ook de oma’s to be vinden het leuk, merk ik. De kleding die ik hieronder laat zien heb we zelf gekocht of samen gekocht met de toekomstige oma’s.

Deze boxpakjes kochten we bij Tumble ’n Dry (links) en bij Hema (rechts). De rechter is van badstof en wat dikker en warmer. Ik vind het best moeilijk in te schatten hoe warm de kleding voor de kleine strakjes moet zijn. Ze wordt eind april geboren en dan kan het weer nog alle kanten op…

Overslagrompertjes. Volgens de kenners kan je hier niet genoeg van hebben. Doordat je ze niet over het hoofdje hoeft aan te trekken, zijn deze makkelijker dan gewone rompertjes. Deze zijn alle drie van Hema.

Gewone rompertjes met korte en lange mouwen. Vooral die met de giraf en de andere dieren vind ik erg leuk. Dit is de nieuwe lijn van de Zeeman en er komen ook andere babyspulletjes van, van slaapzakjes tot stoffen mandjes. Ik denk dat ik binnenkort weer een tripje naar de Zeeman maak. De roze met korte mouw is van de Hema, de roze met lange mouw en de zwart/witte in het midden zijn ook van de Zeeman. De mintgroene komt van de jongensafdeling van de Prénatal, maar kan prima voor een meisje vind ik. En de grijze komt van de Hema.

We hebben ook al wat ‘gewone’ kleertjes gekocht, ook al in een grotere maat. Deze spijkershort zag ik bij de Prénatal en kon ik niet laten hangen. Heb ‘m meegenomen in maat 62, voor als ze ietsjes groter is. Op het witte shirtje staat LOVE en vond ik leuk staan op het broekje. Het andere pakje komt van de Hema en vooral het vestje vind ik zó leuk. Onwijs schattig, toch!?

Dit jurkje is van Prénatal. Meisjesachtig maar ook lekker stoer. Ik hou ervan.

Ook kochten we een paar broekjes. De roze komt van de Hema (zie hierboven) en de grijze is een duo-set van de Zeeman met voetjes, lekker handig. Het witte broekje vonden we vooral zo leuk omdat er lama’s op staan. Zie ook de foto hieronder…

Een lama-knuffel! Hoe schattig is deze?! Deze kochten we toen we net terugkwamen van de 20-weken echo en ik écht eventjes wilde winkelen voor onze kleine meid. Dit knuffeltje kwamen we tegen bij de Zeeman en moesten we wel meenemen. Oh zo leuk. Het wolkje ernaast is een nachtlampje. Onderop zit een knopje die ervoor zorgt dat het lampje voor 15 minuten aangaat en daarna automatisch uit. Lijkt me superhandig voor op de babykamer straks. En zeg nou zelf, dit wolkje is superzoet?!

Oscar is dol op Tommy Hilfiger. Dus onze dochter kan natuurlijk niet achterblijven. Om nou veel kleertjes van Tommy te kopen gaat ons een beetje te ver, vooral qua budget. Maar deze sokjes konden we niet laten liggen. Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat we het eerste sokje kwijt zijn 😉.

Ook kochten we dit mutsje met bijpassende slofjes. Grote kans dat dit setje met het geboortepakje wordt gecombineerd. Who knows…

Als ik het allemaal zo bij elkaar zie, en dan helemaal met alle kleren die we al gekregen hebben, hebben we al best veel in huis. Het wordt tijd om eens uit te gaan zoeken waar we nu genoeg van hebben en waar we nog wel wat van kunnen gebruiken.

Van tevoren had ik bedacht dat onze dochter geen typisch prinsessenmeisje wordt. Ik ben zelf niet heel gek op roze en roze kleding maar bij babykleding is dat toch een beetje anders, haha. Vooral zacht- en oudroze vind ik erg leuk als je het combineert met een ander rustig kleurtje. Ik denk wel (dat zeg ik nu..) dat ik haar niet in suikerspinroze jurkjes ga steken, dat ik gewoon niet mijn smaak. Stoer maar girly, yep that’s our girl!

Heb je nog tips voor me wat wel/niet handig is als babykleding? Waar we niet genoeg van kunnen hebben? Of wat we nog onwijs veel gaan krijgen als (kraam)cadeautje?
Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.