Rituals Adventskalender

Rituals Adventskalender

I’m a lucky girl! Van mijn allerliefste vriendje kreeg ik een paar jaar achter elkaar de Rituals Adventskalender. Ik ben ieder jaar weer zo verrast, en verwend, als hij die megagrote, langwerpige doos uit de auto haalt en ‘m mij overhandigd. En zo kan ik iedere dag in december een heerlijk cadeautje uitpakken. In dit artikel laat ik je zien hoe de kalenders de afgelopen jaren eruit zagen en ook wat erin zat!

Ben jij opzoek naar de Rituals Adventskalender 2020? Klik dan hier!

Klik hieronder op een knop om naar de Rituals Adventskalender van dat jaar te gaan. Aan het einde van de tekst kan je weer terug om hoog springen door daar op de knop te drukken.

Rituals Adventskalender 2020

Oh boy! Ik heb de eerste Rituals Adventskalender 2020 alweer voorbij zien komen. En ik snap ‘t want ze gaan ieder jaar weer zo snel de deur uit. Als je er een wil hebben moet je snel zijn. Verleden jaren liet ik pas in januari zien waar de kalender uit bestaat en ik dacht nu: laat ik het eens van te voren doen. Kijk je mee?

Een adventskalender is een aftelkalender tot kerst. Elke dag in december tot aan kerst mag je elke dag een cadeautje uitpakken. Dat betekent dus 24 cadeautjes! De Rituals Adventskalender 2020 komt in twee varianten: de Exclusive variant en de Deluxe variant.

Rituals Adventskalender Exclusive

Dit is de 2D-kalender van Rituals. Dat wil zeggen dat het een plat huisje is, waar je elke dag een luikje opent. Daarachter zit dan een cadeautje verstopt. Dit jaar is de kalender een Amsterdams grachtenpand. Een supermooi ontwerp.

De Rituals Adventskalender Exclusive wordt geleverd in de welbekende verpakking, wat op zich al een cadeautje is toch?! De waarde van de inhoud is €120, maar hij kost €59,90. En daar krijg je dus 24 cadeautjes voor.

Ik zal niet verklappen wat er in zit, maar wil je zien wat er vorig jaar en het jaar ervoor in de kalender zat? Bekijk dan mijn artikelen hier. Wil je echt perse weten wat er dit jaar in zit? Klik dan hier.

Ben je op zoek naar een hele andere kalender? Eentje met thee, met chocola of met kaarsjes? Lees dan dit artikel over de 13 leukste kalenders van 2020.

Rituals Adventskalender Deluxe

De andere variant is de Deluxe variant. Die is ook echt luxer en ook wat duurder. Het is een 3D variant en dit jaar hebben ze wat moois ontworpen!

Voorgaande jaren was dit altijd de welbekende kerstboom, zoals deze. Maar dit jaar is het een winterdorpje, hoe leuk. En ze geven ook nog eens licht! Love it. Ook tof dat de doos/verpakking wordt gebruikt om ‘t dorpje een ondergrond en achtergrond te geven. Ik vind het heel sfeervol.

Het verschil met de Exclusive variant is niet alleen dit ontwerp, maar ook de inhoud. Deze heeft vaak net iets luxere producten. De waarde van deze Rituals Adventskalender is dan ook €145. En hij kost €89,90, alleen online te koop op de website van Rituals. Natuurlijk ontvang je ook deze kalender in een mooie doos met strik er omheen.

Wees er snel bij

Ja, I know, dat klinkt als een verkooppraatje, maar het is echt waar. De kalenders van Rituals gaan ieder jaar hard! Dus wil je er een? Wacht dan gewoon niet te lang. De Deluxe versie is online bij Rituals te koop en de goedkopere 2D Exclusive variant is via verschillende resellers te koop, zoals bol.com.

Ga jij een van de twee adventskalenders kopen? Welke wordt ‘t dan? Ben benieuwd.
Liefs Aaf

Rituals Adventskalender 2019

De boom opzetten

Daar is ie hoor! De bekende doos! Rituals doet dat goed hoor, want dit is toch een cadeautje om te krijgen. Er zijn twee soorten Rituals Adventskalenders: een 2D en een 3D. De 2D is een doos waar je deurtjes in opent en de 3D is de kerstboom die je opzet.

Ben je benieuwd naar de Rituals Adventskalender van 2018?
Klik dan hier.

Ik schuif de strik eraf en open de doos. Daar zie ik de rode kerstboom liggen. Leuk, vorig jaar was ie groen!

Onder de kerstboom liggen de cadeautjes. Wat me meteen opvalt is dat er dit jaar meer goudgekleurde pakjes tussen zitten. Behalve de vier zondag-cadeautjes en de piek, zijn ook nog 4 andere pakjes goud. Mmh, wat zal daar inzitten?

Ik zet de boom in elkaar door de twee delen in elkaar te schuiven en de lipjes omlaag te duwen. Daarna duw ik alle haakjes uit zodat ik de cadeautjes kan ophangen.

RITUALS Adventskalender 2019

Ook doe ik de lampjes er omheen en ik zet de boom op een bijzettafeltje in de keuken. Wat een feestje is het toch!

Vanaf 1 december mag ik tot de kerst een cadeautje uitpakken. Als je me op Instagram volgt heb je in mijn stories al het een en ander voorbij zien komen. Net als vorig jaar zaten er weer veel verschillende producten tussen.

Rituals Adventskalender 2019: Dag 1 tot en met 6

Omdat 1 december op een zondag viel, begon de kalender met een kaarsje. Elk jaar op zondag pak je een adventskaarsje uit. Ze ruiken ontzettend lekker! Daarna volgde een heerlijke douche/body mousse. Op 3 december pakte ik een mini geurstokjessetje uit. Deze staat nu op de kast en ik vind ‘m heerlijk. Dag 4, nog een lekkere douchemousse. Dag 5 is het witte zakje en het spateltje. In het zakje zit een poeder en met een beetje water maak je daar een fijn gezichtsmasker van. Dag 6 is een bodycream.

RITUALS Adventskalender 2019

Rituals Adventskalender 2019: Dag 7 tot en met 12

Dag 7 bevatte een gezichtsolie. Ik heb ‘m al een keertje gebruikt en hij is lekker vet. Vooral gebruiken op een dag dat je de deur niet uit hoeft, zodat ie lekker lang kan intrekken. Dag 8 was wederom een zondag, dus een kaarsje! Op 9 december pakte ik een minimascara uit. Superhandig, die gaat in mijn handtas. Daarna volgde een showergel. Ik heb ‘m op wintersport gebruikt en hij ruikt naar mandarijn, lekker fris. Op de verpakking stond er al bij dat het cadeautje van dag 11 er erg goed bij zou passen. Dat klopt, met de scrubhandschoen maak je er helemaal een momentje van onder de douche. Dag 12 bevatte de hydraterende booster, die zat er vorig jaar ook in!

RITUALS Adventskalender 2019

Rituals Adventskalender 2019: Dag 13 tot en met 18

Op 13 december pakte ik een product uit dat ik nog niet kende van Rituals. Het is een cleansing foam. Dag 14 bevatte een sport douchegel en daar is Oscar blij mee! Daarna was het weer zondag en tot mijn verrassing was het kaarsje zwart. Leuk. Op dag 16 zat er een body mist in. Die bewaar ik tot de zomer. Daarna weer een lekker cadeautje voor Oscar: een shower foam van de sportlijn. Dag 18 bevatte een tube body cream en deze is echt onwijs fijn.

RITUALS Adventskalender 2019

Rituals Adventskalender 2019: Dag 19 tot en met 24

De boom werd steeds een beetje leger, wat ongezellig. Op 19 december pakte ik een shower scrub uit, met de mandarijntjes geur. Lekker. De 20e pakte ik een interieur parfum uit. Das niet helemaal mijn ding als ik eerlijk ben. Daarna gingen we op vakantie en pakte ik de rest pas na de kerst uit: een handcrème voor ‘s nachts, het laatste kaarsje, een handzeep en tot slot een Rituals parfummetje!

RITUALS Adventskalender 2019

Potverdorie, wat een verwennerij weer hè! Een aantal producten gebruik ik nu al en aantal staan in de kast te wachten tot het juiste moment.
Heb jij ‘m dit jaar ook gehad? Of een andere kalender?
Liefs Aaf

Rituals Adventskalender 2018

De boom opzetten

Hieronder zie je twee afbeeldingen zoals je kon vinden op de website van Rituals. Het is een vrij grote verpakking, redelijk zwaar en ik vind dat ie er mooi uitziet. De luxe strik maakt er echt een cadeautje van.

De Rituals Adventskalender Deluxe komt dus in een doos, waarin alle cadeautjes, de kerstboom en lampjes zitten. Bij het openen van de doos komt een heerlijke Ritualsgeur mij tegemoet. Mmmh. Het opzetten van de boom is al een feestje op zich.

rituals adventskalender 2018 2019

Ik opende de doos, haalde de twee delen van de kerstboom eruit en dan ze je alle cadeautjes. Wat zijn het er veel! Ik heb me braaf ingehouden en ze niet van tevoren geopend. Dan is de hele lol eraf vind ik. Ik klikte de twee halve kerstbomen in elkaar.

Je drukt vervolgens wat stukjes karton naar buiten, waar je de pakjes aan kan ophangen. Elk stukje dat je uitdrukt heeft een nummer en daar hang je dan het desbetreffende cadeautje aan. Zo is het gewicht van alle cadeautjes goed verdeeld over de boom. Cadeautje nummer 24 zet je bovenop de kerstboom, als de piek.

Vervolgens is het tijd om de lampjes erin te hangen. Je hebt wel nog twee AA-batterijen nodig, die worden niet meegeleverd. Het ijzerdraadje kan je eenvoudig vouwen rondom de kerstboom.

Helaas heb ik geen hele duidelijke foto gemaakt van de Rituals Adventskalender in z’n geheel. Maar zo krijg je vast een goede indruk.

rituals adventskalender 2018 2019

Vanaf 1 december mocht ik dus iedere dag een cadeautje openmaken. Zo leuk om te doen 🙂. Als je me volgt op Instagram heb je misschien al het een en ander voorbij zien komen. Iedere dag postte ik het cadeautje in de Stories. Er zaten veel verschillende dingen tussen, van kaarsjes tot een gezichtsmasker en van ampullen tot lekkere zeepjes.

Rituals Adventskalender 2018: Dag 1 tot en met 8

rituals adventskalender 2018 2019

De allereerste cadeautjes openmaken! We begonnen met een lekkere handzeep, daarna op zondag 2 december een geurkaarsje. Een heerlijke olie waar ik nu nog vaak mijn groeiende buik mee insmeer, een douchefoam. Op 5 december kreeg ik een heerlijke body cream. De eerste ampoule booster (nog nooit eerder gebruikt!), een mooie nagellak in het Ritualsrood en op dag 8 een 2 in 1 shampoo & shower gel.

Rituals Adventskalender 2018: Dag 9 tot en met 16

rituals adventskalender 2018 2019

Hoewel het stiekem een beetje begon te wennen (erg he), vond ik het een heerlijk ritueel om iedere ochtend bij het ontbijt een pakje te mogen openen. Ik kreeg weer een kaarsje op zondag, een bodymist, shampoo, mini-mascara, een gezichtsmasker, een tube rice scrub die écht fantastisch is! De 15e was het een crackling body mousse, waarover ik veel berichtjes ontving dat ie superlekker ruikt. En de 16e was wederom een zondag, dus een kaarsje.

Rituals Adventskalender 2018: Dag 17 tot en met 24

rituals adventskalender 2018 2019

De laatste week alweer! De 22e vertrokken we naar Oostenrijk voor wintersport (heb je m’n fotodagboekjes van die week al gezien?), dus pakte ik de laatste drie cadeautjes na de kerst uit. Er zat skincare tussen, opnieuw een ampoule booste, handcrème, een Ritualsrode lippenstift, shower gel, het vierde kaarsje en als allerlaatste een parfummetje!

Oh, wat voelde ik me verwend. Zo lief van Oscar om me de Rituals Adventskalender als cadeautje te geven. Ik had ‘m al eens eerder voorbij zien komen en hij wist dat hij me er heel blij mee zou maken. Ik kan je heel erg aanraden om deze van Rituals op je verlanglijstje voor 2019 te zetten 😉.
Heb jij dit jaar ook een Adventskalender gehad? Welke had je dan?

Liefs Aaf

Ben je benieuwd naar de Rituals Adventskalender 2020? Check ‘m gauw, want hij is tof. En ik kan je vertellen, ieder jaar is ie snel uitverkocht. Wees er dus snel bij.

*Dit artikel bevat affiliate linkjes. Als jij via deze linkjes de Rituals Adventskalender 2020 koopt, krijg ik daarvan een klein percentage. Jou kost het niets extra’s.

4 gedachten over “Rituals Adventskalender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.