Rituals Adventskalender

Rituals Adventskalender

I’m a lucky girl! Van mijn allerliefste vriendje kreeg ik in november een heel erg mooi cadeau. Hij had ‘t achterin de auto liggen en na het avondeten haalde hij het eruit. Een megagrote, langwerpige doos. Ik opende die doos en daarin zat dé doos met dé strik. Ik herkende ‘m direct. Het was de Rituals Adventskalender, de deluxe uitvoering. In december heb ik tot kerst elke dag een cadeautje mogen uitpakken en dat heb ik vastgelegd.

Ben jij opzoek naar de Rituals Adventskalender 2020? Klik dan hier!

De Rituals Adventskalender boom opzetten

Hieronder zie je twee afbeeldingen zoals je kon vinden op de website van Rituals. Het is een vrij grote verpakking, redelijk zwaar en ik vind dat ie er mooi uitziet. De luxe strik maakt er echt een cadeautje van.

De Rituals Adventskalender Deluxe komt dus in een doos, waarin alle cadeautjes, de kerstboom en lampjes zitten. Bij het openen van de doos komt een heerlijke Ritualsgeur mij tegemoet. Mmmh. Het opzetten van de boom is al een feestje op zich.

rituals adventskalender 2018 2019

Ik opende de doos, haalde de twee delen van de kerstboom eruit en dan ze je alle cadeautjes. Wat zijn het er veel! Ik heb me braaf ingehouden en ze niet van tevoren geopend. Dan is de hele lol eraf vind ik. Ik klikte de twee halve kerstbomen in elkaar.

rituals adventskalender 2018 2019

Je drukt vervolgens wat stukjes karton naar buiten, waar je de pakjes aan kan ophangen. Elk stukje dat je uitdrukt heeft een nummer en daar hang je dan het desbetreffende cadeautje aan. Zo is het gewicht van alle cadeautjes goed verdeeld over de boom. Cadeautje nummer 24 zet je bovenop de kerstboom, als de piek.

rituals adventskalender 2018 2019

Vervolgens is het tijd om de lampjes erin te hangen. Je hebt wel nog twee AA-batterijen nodig, die worden niet meegeleverd. Het ijzerdraadje kan je eenvoudig vouwen rondom de kerstboom.

Helaas heb ik geen hele duidelijke foto gemaakt van de Rituals Adventskalender in z’n geheel. Maar zo krijg je vast een goede indruk.

rituals adventskalender 2018 2019

Vanaf 1 december mocht ik dus iedere dag een cadeautje openmaken. Zo leuk om te doen 🙂. Als je me volgt op Instagram heb je misschien al het een en ander voorbij zien komen. Iedere dag postte ik het cadeautje in de Stories. Er zaten veel verschillende dingen tussen, van kaarsjes tot een gezichtsmasker en van ampullen tot lekkere zeepjes.

Rituals Adventskalender: Dag 1 tot en met 8

rituals adventskalender 2018 2019

De allereerste cadeautjes openmaken! We begonnen met een lekkere handzeep, daarna op zondag 2 december een geurkaarsje. Een heerlijke olie waar ik nu nog vaak mijn groeiende buik mee insmeer, een douchefoam. Op 5 december kreeg ik een heerlijke body cream. De eerste ampoule booster (nog nooit eerder gebruikt!), een mooie nagellak in het Ritualsrood en op dag 8 een 2 in 1 shampoo & shower gel.

Rituals Adventskalender: Dag 9 tot en met 16

rituals adventskalender 2018 2019

Hoewel het stiekem een beetje begon te wennen (erg he), vond ik het een heerlijk ritueel om iedere ochtend bij het ontbijt een pakje te mogen openen. Ik kreeg weer een kaarsje op zondag, een bodymist, shampoo, mini-mascara, een gezichtsmasker, een tube rice scrub die écht fantastisch is! De 15e was het een crackling body mousse, waarover ik veel berichtjes ontving dat ie superlekker ruikt. En de 16e was wederom een zondag, dus een kaarsje.

Rituals Adventskalender: Dag 17 tot en met 24

rituals adventskalender 2018 2019

De laatste week alweer! De 22e vertrokken we naar Oostenrijk voor wintersport (heb je m’n fotodagboekjes van die week al gezien?), dus pakte ik de laatste drie cadeautjes na de kerst uit. Er zat skincare tussen, opnieuw een ampoule booste, handcrème, een Ritualsrode lippenstift, shower gel, het vierde kaarsje en als allerlaatste een parfummetje!

Oh, wat voelde ik me verwend. Zo lief van Oscar om me de Rituals Adventskalender als cadeautje te geven. Ik had ‘m al eens eerder voorbij zien komen en hij wist dat hij me er heel blij mee zou maken. Ik kan je heel erg aanraden om deze van Rituals op je verlanglijstje voor 2019 te zetten 😉.
Heb jij dit jaar ook een Adventskalender gehad? Welke had je dan?

Liefs Aaf

Ben je benieuwd naar de Rituals Adventskalender 2020? Check ‘m gauw, want hij is tof. En ik kan je vertellen, ieder jaar is ie snel uitverkocht. Wees er dus snel bij.

*Dit artikel bevat affiliate linkjes. Als jij via deze linkjes de Rituals Adventskalender 2020 koopt, krijg ik daarvan een klein percentage. Jou kost het niets extra’s.

4 gedachten over “Rituals Adventskalender

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.