RITUALS Adventskalender 2019

RITUALS Adventskalender 2019

Wát heb ik toch een geluk! Van Oscar kreeg ik, net als vorig jaar, de Rituals Adventskalender cadeau. Ik was er zo blij mee! Opnieuw heb ik vastgelegd wat er elke dag in zat. Kijk je mee?

De Rituals Adventskalender boom opzetten

RITUALS Adventskalender 2019

Daar is ie hoor! De bekende doos! Rituals doet dat goed hoor, want dit is toch een cadeautje om te krijgen. Er zijn twee soorten Rituals Adventskalenders: een 2D en een 3D. De 2D is een doos waar je deurtjes in opent en de 3D is de kerstboom die je opzet.

Ben je benieuwd naar de Rituals Adventskalender van 2018?
Klik dan hier.

RITUALS Adventskalender 2019

Ik schuif de strik eraf en open de doos. Daar zie ik de rode kerstboom liggen. Leuk, vorig jaar was ie groen!

RITUALS Adventskalender 2019

Onder de kerstboom liggen de cadeautjes. Wat me meteen opvalt is dat er dit jaar meer goudgekleurde pakjes tussen zitten. Behalve de vier zondag-cadeautjes en de piek, zijn ook nog 4 andere pakjes goud. Mmh, wat zal daar inzitten?

RITUALS Adventskalender 2019

Ik zet de boom in elkaar door de twee delen in elkaar te schuiven en de lipjes omlaag te duwen. Daarna duw ik alle haakjes uit zodat ik de cadeautjes kan ophangen.

RITUALS Adventskalender 2019

Ook doe ik de lampjes er omheen en ik zet de boom op een bijzettafeltje in de keuken. Wat een feestje is het toch!

Vanaf 1 december mag ik tot de kerst een cadeautje uitpakken. Als je me op Instagram volgt heb je in mijn stories al het een en ander voorbij zien komen. Net als vorig jaar zaten er weer veel verschillende producten tussen.

Rituals Adventskalender 2019: Dag 1 tot en met 6

Omdat 1 december op een zondag viel, begon de kalender met een kaarsje. Elk jaar op zondag pak je een adventskaarsje uit. Ze ruiken ontzettend lekker! Daarna volgde een heerlijke douche/body mousse. Op 3 december pakte ik een mini geurstokjessetje uit. Deze staat nu op de kast en ik vind ‘m heerlijk. Dag 4, nog een lekkere douchemousse. Dag 5 is het witte zakje en het spateltje. In het zakje zit een poeder en met een beetje water maak je daar een fijn gezichtsmasker van. Dag 6 is een bodycream.

RITUALS Adventskalender 2019

Rituals Adventskalender 2019: Dag 7 tot en met 12

Dag 7 bevatte een gezichtsolie. Ik heb ‘m al een keertje gebruikt en hij is lekker vet. Vooral gebruiken op een dag dat je de deur niet uit hoeft, zodat ie lekker lang kan intrekken. Dag 8 was wederom een zondag, dus een kaarsje! Op 9 december pakte ik een minimascara uit. Superhandig, die gaat in mijn handtas. Daarna volgde een showergel. Ik heb ‘m op wintersport gebruikt en hij ruikt naar mandarijn, lekker fris. Op de verpakking stond er al bij dat het cadeautje van dag 11 er erg goed bij zou passen. Dat klopt, met de scrubhandschoen maak je er helemaal een momentje van onder de douche. Dag 12 bevatte de hydraterende booster, die zat er vorig jaar ook in!

RITUALS Adventskalender 2019

Rituals Adventskalender 2019: Dag 13 tot en met 18

Op 13 december pakte ik een product uit dat ik nog niet kende van Rituals. Het is een cleansing foam. Dag 14 bevatte een sport douchegel en daar is Oscar blij mee! Daarna was het weer zondag en tot mijn verrassing was het kaarsje zwart. Leuk. Op dag 16 zat er een body mist in. Die bewaar ik tot de zomer. Daarna weer een lekker cadeautje voor Oscar: een shower foam van de sportlijn. Dag 18 bevatte een tube body cream en deze is echt onwijs fijn.

RITUALS Adventskalender 2019

Rituals Adventskalender 2019: Dag 19 tot en met 24

De boom werd steeds een beetje leger, wat ongezellig. Op 19 december pakte ik een shower scrub uit, met de mandarijntjes geur. Lekker. De 20e pakte ik een interieur parfum uit. Das niet helemaal mijn ding als ik eerlijk ben. Daarna gingen we op vakantie en pakte ik de rest pas na de kerst uit: een handcrème voor ’s nachts, het laatste kaarsje, een handzeep en tot slot een Rituals parfummetje!

RITUALS Adventskalender 2019

Potverdorie, wat een verwennerij weer hè! Een aantal producten gebruik ik nu al en aantal staan in de kast te wachten tot het juiste moment.
Heb jij ‘m dit jaar ook gehad? Of een andere kalender?
Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.