PLOG weekend 9&10 november: Feest!

PLOG weekend 9&10 november: Feest!

Jongens, dit was zo’n heerlijk weekend! Hij begon eigenlijk donderdag al, met een mega mijlpaal. Die hebben we nog even doorgetrokken naar zaterdag. En ook zondag was gezellig en fijn. Oh het was zo’n heerlijk weekend en ik heb geprobeerd niet te veel met mijn telefoon te leven. Maar uiteraard heb ik wel foto’s gemaakt. Dus: kijk je mee?

Donderdag

Misschien heb je het al gehoord of gelezen op mijn Instagram: Oscar heeft zijn MBA diploma ontvangen. September 2017 begon hij aan zijn MBA. Dat deel hij in deeltijd, naast zijn werk en zijn/ons sociale leven. Toen ik zwanger bleek vorig jaar, wisten we ook wel dat die laatste maanden wat pittiger zouden worden. Maar dat werd toch nóg even anders. Hieronder lees je mijn ode aan Oscar. Trots, liefde en vreugde 😀.

We borrelden nog even na de diploma uitreiking en daarna reden we naar huis. Lauren was ka-pot, dus gauw de pyjama aan, flesje drinken en naar bed. We realiseerden dat we zelf nog niet gegeten hadden dus toen werd het deze voedzame maaltijd. Lekker.

Vrijdag

Na de drukke donderdag, hebben Lauren en ik het vrijdag lekker rustig aan gedaan. ’s Ochtends lekker in bed geknuffeld en nog een dutje gedaan.

Daarna zijn we gaan wandelen. Jas aan en muts op, want het was fris. Lauren heeft haar ogen uitgekeken. Sinds kort zit ze nu in de kinderwagen (in plaats van liggen in de bak) en dat vindt ze fantastisch. Slapen deed ze dan ook niet, haha.

Dus besloot ik, na het winkelen, ook maar terug te wandelen. Want in de tram (want mijn plan was) zou ze al helemaal niet slapen. Ze viel uiteindelijk tegen mijn sjaal aan in slaap. Zo lief.

’s Avonds bestelden we (veel!) sushi. Om Oscars MBA te vieren. We scrolden door Netflix en kozen voor de film All you need is love. Heerlijk fout! Misschien ook wel gewoon slecht, haha. Het was een fijne avond.

Zaterdag

Dit is de enige foto van deze fijne dag. ’s Ochtends pakten we alles in en reden we naar Enschede. We vierden met onze familie Oscars verjaardag en zijn MBA natuurlijk. We hebben heerlijk gegeten bij de Forelderij, een heel leuk restaurantje buiten Enschede. Je kan er ook forel vissen, vandaar de naam. En ook forel eten! Dan krijg je een hele vis met twee bruine boterhammen. Ook de andere gerechten van de kaart zijn heerlijk. Echt een aanrader.

Lauren staat niet op de foto, maar heeft ook een hele leuk middag gehad. Ze heeft bij iedereen op schoot gezeten, heerlijk geschaterlacht en is daarna lief in slaap gevallen. Ze stal de show.

’s Avonds zijn Oscar en ik nog even de stad in gegaan om wat te drinken met vrienden. Ook wipten we nog even binnen bij De Stadsgracht, het nieuwe restaurant van een vriend! Zo gaaf dat hij en zijn vriendin deze stap hebben gezet! Ga daar vooral eens naartoe, als je in Enschede woont of bent.

Zondag

Zondagochtend werden we wakker op mijn oude kamertje. Dit zijn dus mijn gordijnen. Ik was toen zó trots op dit heerlijke stofje haha. Mooi he! Inmiddels hebben mijn ouders de kamers wel opgeknapt, maar de gordijnen hangen nog. I love it.

Gezellig met paps en mams aan tafel ontbijten. Koffie, thee, broodje, cracker, croissantje. Ik hou zo van ontbijten. Heb je dit artikel over mijn ontbijtjes al eens gelezen? Oke, weer een terug naar zondag.

We sliepen uit, mijn ouders hebben veel geknuffeld met hun kleindochter, we gingen nog even langs mijn opa en oma en daarna stapten we weer in de auto terug naar huis.

En nu zit ik op de bank Expeditie Robinson te kijken. De wasmachine draait en ik heb zojuist ook een volle mand was weggevouwen. We zijn klaar voor een nieuwe werkweek. Heb jij ook een fijn weekend gehad?
Liefs Aaf

Eén gedachte over “ PLOG weekend 9&10 november: Feest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.