PLOG: Voor het eerst twee nachtjes zonder Lauren

PLOG: Voor het eerst twee nachtjes zonder Lauren

Afgelopen weekend, of eigenlijk Hemelvaart, ging Lauren voor het eerst uit logeren bij haar opa en oma. Dat betekent dat wij twee nachtjes en twee dagen alleen waren. Even niet nadenken over flesjes, luiers, slaapjes, hapjes of andere baby-dingen. Maar tijd voor onszelf, uitslapen en, de reden dat ze uit logeren ging, klussen bij vrienden. Kijk je mee?

Inpakken en wegwezen

Donderdagochtend pakten we alles voor Lauren in (en Lauren pakte het weer uit haha) en net voor haar slaaptijd stapten Oscar en Lauren in de auto om opa en oma tegemoet te rijden. Halverwege werd Lauren met al haar spulletjes overgeheveld naar de andere auto en reed Oscar weer naar huis.

Ondertussen kon ik thuis heerlijk rommelen, douchen en ongestoord de vaatwasser uitruimen. Het was heerlijk weer donderdag, dus ik trok een zomerjurk aan en plofte op de loungebank in de tuin. Daar heb ik een aantal uurtjes gelegen en zelfs een kort dutje gedaan. Heerlijk!

Varen

Tegen drie uur pakten we wat te drinken in en sprongen we op de fiets naar de haven. Daar stapten we in de boot en voeren we een heerlijk rondje door Utrecht. We waren niet de enige met dat idee, want het was druk op het water! En ook op de kade. Iedereen zocht de zon op en geef ze eens ongelijk.

Onderweg pikten we wat sushi op en voeren we naar een plekje waar je mag aanmeren langs de Catharijnesingel. Daar aten we de sushi op en na een tijdje voeren we weer terug naar de haven. Wat een perfecte vaardag was dit.

Klussen

Vrijdag sliepen we uit. ’s Ochtends rommelde ik heerlijk in huis en halverwege de ochtend stapten we in de auto richting vrienden. Zij hebben een huis gekocht en we hadden aangeboden om te helpen klussen. De reden dat Lauren uit logeren ging.

Oh man, ik had er zo’n zin in. Even een dagje verstand op nul en klussen in huis. De tijd vloog voorbij en het was fijn om met m’n handen aan ’t werk te zijn. Helaas lukte me het niet om de hele kast te schilderen, maar ik ben een heel eind gekomen.

Hardlopen

De volgende ochtend werd ik wakker met een beetje spierpijn in m’n schouders. Ik at een klein ontbijtje in bed en trok daarna mijn hardloopkleding aan.

Vorige week moest ik m’n run staken omdat ik ontzettend last had van m’n schenen. Zeg maar gerust pijn. Na 4,5 km moest ik naar huis wandelen en nam ik een week rust. Dus vandaag ging ik ’t weer proberen. Gelukkig ging het best goed. De pijn is nog niet helemaal weg, maar hardlopen ging goed. Deze week nog even rustig aan en dan na volgende week pak ik weer het hardloopschema op.

’s Middags sprongen we in de auto om Lauren weer op te halen. Ze had een heerlijk weekend gehad bij haar opa en oma. Wat een feest! En wat een feest om haar weer op te halen. Ze snapte eerst even niet zo goed dat ze ons weer zag, maar toen ze het doorkreeg kreeg ik een hele dikke kus! Zo lief.

Zondag

Zondagochtend hebben we heerlijk met z’n drieën in bed gelegen en geknuffeld. Oké en gespeeld. Toen het ’s middags eindelijk droog was hebben we nog even gewandeld in het park. Heerlijk zo’n rustige zondag om het lange weekend mee af te sluiten.

Heb jij ook een fijne Hemelvaart en misschien wel een lang weekend gehad?
Liefs Aaf

Eén gedachte over “ PLOG: Voor het eerst twee nachtjes zonder Lauren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.