PLOG September – Vakantie, bootje varen, druk met werk

PLOG September – Vakantie, bootje varen, druk met werk

Goeiemorgen allemaal! Ik dacht, laat ik weer eens een artikel klaarzetten voor de maandagochtend. Het lukt me al een tijdje niet om twee artikelen per week te publiceren. Het is druk, thuis en op het werk. Waardoor ik ’s avonds gewoon niet meer de puf heb om opnieuw achter m’n laptop te kruipen en artikelen uit te werken. Misschien komt ’t wel weer, wie weet. Maar voor nu, een vol artikel over de afgelopen maand met veel foto’s. Lees je mee?

Het wordt frisser en ook een klein beetje eerder donker. Het is heerlijk om in de relatief koele lucht een rondje te rennen.

Het was druilerig weer op mijn mamadag dus besloot ik met Lauren voor het eerst naar Monkey Town te gaan. Wat een succes! Ze heeft heerlijk gespeeld en geklommen en wilde eigenlijk helemaal niet naar huis. Voor herhaling vatbaar.

Ik tikte via Marktplaats 5 boeken op de kop van Het leven van een loser. Daar hebben we ons jarige neefje ontzettend blij meegemaakt op zijn verjaardag. Lauren viel in de auto in slaap en tjah, toen ging ik maar beginnen in een van de boeken om de tijd te doden. Wat een leuk kinderboek!

We gingen op verjaardagsvisite bij een van Oscars vrienden.

Voor het eerst in tijden ging ik eventjes winkelen in m’n eentje. Ik nam een vrije middag, liet mijn nagels doen en dook daarna het winkelcentrum even in. Ik paste deze zwart jas bij Only, maar liet ‘m uiteindelijk toch hangen. Ik heb momenteel genoeg jassen.

Op vakantie

Begin september gingen we 5 dagen naar Limburg op vakantie. Het beloofde heerlijk weer ter worden en we hadden er ontzettend zin in. Woensdag en donderdag waren we nog met z’n drietjes. We gingen naar Heerlen en naar Valkenburg.

Lauren wilde graag m’n hand (vinger) vasthouden. Prima kind, gezellig!

We ontbeten met z’n drietjes lekker uitgebreid. Dat hoort toch echt bij een vakantie!

Toen ik zwanger was van Lauren, volgens mij zo’n 21 weken, waren we ook in Valkenburg en maakten Oscar en ik deze foto. Ik vond het dus wel een goed idee om de foto nogmaals te maken, maar nu met Lauren erbij! Een wereld van verschil!

Ook op vakantie ging ik hardlopen. Een klein rondje, want mijn schenen doen een beetje pijn. De heuvels rondom ons vakantiehuisje zijn ook best pittig. Maar ach, ik ben weer geweest.

Vrijdags waren Laurens opa en oma er ook en zijn we met z’n vijven naar de dierentuin GaiaZOO in Kerkrade geweest. Wat een mooie dierentuin! Het was heerlijk rustig, dus afstand houden was makkelijk. En we hebben het alle vijf ontzettend leuk gehad.

Zaterdag en zondag sloten ook nog Oscars broertje en zijn vriendin aan, gezellig! Wij zijn met hen naar Agogo in Valkenburg geweest. Eerst met de rodelbaan naar beneden en daarna tokkelden we de toren af! Een beetje eng, maar vooral erg tof om te doen.

Het vakantiehuisje waar we zaten is van Oscars werkgever. Om de werknemers toch een vakantie in eigen land te gunnen hebben ze hun vakantiehuisje niet via een organisatie verhuurd, maar aan de werknemers. Superlief en wat een fijn verblijf.

Zondagavond kwamen we thuis en dan begin het gewone leven natuurlijk gewoon weer. Maandag bakte ik koekjes zodat Lauren dinsdag een lekker cadeautje mee kon nemen naar het kinderdagverblijf ter ere van De Dag Van De Leidsters.

We gingen op kraamvisite bij mijn nichtje en haar man en hun kersverse baby! Oh wat een kleintje is zo’n pasgeboren baby toch.

Dinsdagmiddag was Lauren dus op de opvang en was het topweer. Dus Oscar en ik klapten de laptop dicht en gingen met z’n tweetjes varen. Sinds afgelopen weekend is de Singel weer rond en kan je onder Hoog Catharijne doorvaren, dus dat deden we. Superleuk!

Lauren loopt nu echt heel goed en we hebben wat schoenen en laarsjes voor haar gekocht. Ik vind het zo leuk staan in de hal, die leuke kleine schoentjes. Lauren overigens vindt het heerlijk om alles wat ze vindt op de trap uit te stallen.

Over een paar maanden laten we een dakkapel plaatsen en gaan we de zolder verbouwen, dus tijd om op te ruimen. Deze tafel en de bloemen die je op de achtergrond ziet, heb ik op Marktplaats geplaatst en zijn inmiddels verkocht voor een klein prijsje. Zo zijn wij van al die overbodige spullen af en zijn de kopers blij met een goede aankoop. Gisteravond (als ik dit schrijf vanavond) is als het goed is ook nog een oud matras verkocht. Opgeruimd staat netjes.

Ik ging varen met vriendinnen en was iets te vroeg bij de boot. Dan maar even lekker in het zonnetje liggen te wachten. Lieke bleef spontaan slapen en de volgende ochtend gingen we samen met Lauren naar de speeltuin. ’s Middags fietsen Oscar, Lauren en ik naar Loft88 in Utrecht voor een hapje en een drankje. En het is toch wel vermoeiend zo’n weekend, moet Lauren hebben gedacht.

Maandagavond liep ik, na 9 dagen niet lopen, weer een rondje. Hoewel de pijn in m’n schenen nog niet helemaal weg is, voelde en ging het wel weer goed.

In real life was het nog mooier, maar de mist in combinatie met de zon gaf een prachtig paatje.

Ik stapje in een overvolle avond, op naar Austerlitz. Daar was de eerste lesdag van de Middenkaderopleiding van PLUS. Een supergeslaagde dag.

Daarna reed ik door naar De Lutte in Twente, waar de Kaderopleiding van PLUS van start ging. Twee mooie dagen, waarin de studenten elkaar en de docenten goed hebben leren kennen. Dit bordje hing aan de boom bij de lunch locatie en bracht me even terug naar mijn Twentse roots. Kiek’n wat wot betekent kijken wat het wordt.

Helaas werd ik daarna ziek. Gelukkig niet Corona gerelateerd, maar ik voelde me blegh. Lauren kwam even lekker bij me knuffelen op de bank, heerlijk. En ook Oscar zorgde goed voor me.

Na twee weken en twee dagen vond ik dat mijn gellak al te veel was uitgegroeid. Maar mijn nagels waren nog wel heel mooi. Dus ik besloot eroverheen te lakken. Zo kan ik nog wel een klein weekje door, toch?

Klussen op de vroege ochtend.. Want Lauren had Oscars AirPods in de deep bass van de soundbar gestopt. Ai.. Gelukkig konden we de achterplaat eraf schroeven en toen bleek er nog veel meer in te zitten, haha.

Nog drie dagen en dan is de maand september ook alweer klaar. Lekker cliché, maar wat gaat ’t hard. De herfst is toch echt begonnen en dat brengt weer een hele andere sfeer met zich mee. Lekker thuis op de bank met een dekentje, thee en chocola. En lekker in de kou hardlopen heeft ook wel weer wat toch?

Ik ga m’n best doen om weer wat vaker artikelen te plaatsen, maar ik beloof niets. We gaan zien of het lukt of niet. Kiek’n wat wot.
Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.