PLOG: donderdag 7 juni

PLOG: donderdag 7 juni

Donderdag was een leuke dag, dus ik dacht: laat ik eens ploggen. Het was dan wel een gewone kantoordag, volgepland met afspraken. Maar er waren ook veel leuke dingen die ik kan laten zien. Kijk je mee?

Oké, eigenlijk begint deze plog op woensdagavond. Ik wilde hardlopen, maar het was nog zo warm dat ik besloot om dat naar de volgende ochtend te verplaatsen. Dus legde ik m’n spulletjes klaar, zodat ik er de volgende ochtend zo in kon springen. Waar anderen dat netjes opvouwen en mooi naast elkaar leggen, ziet het er bij mij zo uit.

Om 06:15 ging de wekker. Meeh, waarom doe ik dit?! Ik kan ook nog een uurtje langer slapen. Maar ik sprak mezelf streng toe: “Nee Aaf, dan had je gister maar moeten gaan. Dus hop, je bed uit, spring in je kleren, glas water drinken en naar buiten.” Dus stond ik om half 7 buiten en het was al warm! Ik wilde driekwartier rennen op tempo “vogeltjes kijken”. Lekker maar rustig lopen dus. Dat lukte best aardig. De eerste twee kilometers kwamen net boven de 6 min/km uit en de rest ietsjes eronder. Prima!

Om 7:15 kwam ik weer thuis en plofte ik op onze loungeset in de tuin om uit te puffen en te zweten. Een groot glas water en een sportdrankje erin en hop onder de douche. Nadeel van sporten in de warmte is wel dat je blijft doorzweten, ook na het douchen. Ik trok m’n korte broek aan, stopte de lange spijkerbroek in mijn tas en na het ontbijt (groene smoothie, geen foto van..) sprong ik op de fiets om naar werk toe te gaan.

Oké, ik zie je denken: wat is dit?! Dit is mijn lunch. Thuis maakte ik drie wraps met kipfilet, avocado en spinazie. Na de lunch hadden we een teammeeting over een 360 graden feedback tool. Heel gaaf, wij gaan ‘m deze zomer testen in ons team. Om 16:00 uur dook ik nog even achter mijn computer om de laatste mailtjes van vandaag weg te tikken en toen was het 17:00 uur! Tijd om de korte broek weer aan te trekken (die had ik ’s ochtends ingewisseld voor de lange #officelife) en op de fiets te springen.

Want we gingen bootje varen en schnitzels eten met de personeelsvereniging van PLUS! Gezellig met z’n 20-en op de boot, drankje erbij, en we voeren door Utrecht. Aan de Oudegracht stapten we weer uit tegen half 8 om iets verder te gaan eten bij Kartoffel.

Als voorgerecht werden er kaas- en worstplankjes geserveerd. En daarna had je keuze uit zo’n 4 hoofdgerechten. Bij zo’n Duits restaurant moet je eigenlijk wel gewoon kiezen voor de schnitzel. Man, wat een bord vol! Maar wat was-ie lekker. Collega’s kozen voor de kaasfondue, welke ook erg goed was hoorde ik (zelf vind ik dat niet zo lekker).

Mijn collega’s! Sorry voor de slechte foto’s, het licht daarbinnen was echt verschrikkelijk. Net als de ventilatie (=warm!) Maar het was erg gezellig zoals je ziet. En het grappige is dat alle drankjes in bierpullen worden geserveerd; cola, bier en water, maakt niet uit.

Oh en toen het toetje: Apfelstrudel mit Vanillesoße und Preiselbeermarmelade. Ik vergat bijna om een foto te maken, dus zie hier mijn laatste hapjes, haha. 

Om 22:00 uur vond ik het mooi geweest en takelde ik af. Ik liep terug naar de fiets (die stond nog bij de opstapplaats) en fietste ik langs het kanaal terug naar huis. Er belande nog een megagrote vlieg in mijn oog (auw!), gelukkig kreeg ik ‘m er wel uit. En om 23:00 uur plofte ik vermoeid in m’n bed.

Resultaat van vandaag?! 15.000 stappen en 127 actieve minuten! En dat voor een kantoordag 😉! Deze screenshot is trouwens van de volgende ochtend.

Heb jij nog gesport deze week? Het was behoorlijk warm, hoe ben jij daarmee omgegaan?
Liefs Aaf

2 gedachten over “PLOG: donderdag 7 juni

  1. Vet leuk 😁. En dan precies de foto die ik het mooist had gevonden heb je dan weer niet 😥.

    Maar leuk om te lezen 😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.