Pickwick vragenrondje #4 – Geluk, positieve dingen en stroopwafel!

Pickwick vragenrondje #4 – Geluk, positieve dingen en stroopwafel!

Joehoe, daar ben ik weer. Die Pickwickvragen blijven leuk he! Ik heb er weer vijf verzameld en uitgeschreven in dit artikel. Het is grappig dat de eerste twee (per ongeluk) zo samenhangen. Er zit dit keer ook eentje bij waar ik iets langer over na moest denken. Ik ben heel benieuwd naar jouw antwoord op die vraag. Laat je het me weten? Voor nu, veel leesplezier!

Geluk

Ik kan heel erg genieten van een momentje in de zon, een lekker taartje of een knuffel van Lauren. Op dat moment ervaar ik echt eventjes geluk. Soms blijft dat gevoel wel wat langer hangen, maar soms kan ik dat ook zó weer kwijt zijn. Ooit heb ik wel eens geprobeerd om in een soort dagboek die geluksmomentjes aan het einde van de dag op te sommen, zodat je happy naar bed gaat. Maar dat was toch niets voor mij. Nu probeer ik het wel wat vaker uit te spreken dat het een fijne dag was, of een leuke dag.

Positieve dingen

Heel toevallig dat dit dan de volgende is! Vandaag was fijn en leuk want:
1. De zon scheen, we konden “metzonder” jas naar buiten. Ik heb de achtertuin weer een stukje opgeruimd.
2. Er kwam een vriendin langs, voor de verjaardag van Lauren. Tijdens Laurens middagdutje hebben we heerlijk gewandeld, gekletst en een broodje gegeten.
3. We aten risotto en daar had ik ontzettend zin in en het smaakte me dan ook erg goed.

Reïncarnatie

Euh, jeetje. Ik geloof niet in reïncarnatie, dus ik moet even goed nadenken over deze vraag. Ik twijfel tussen een vliegend dier of een kat. Het lijkt me heerlijk om te kunnen vliegen, te gaan en staan waar je wil. Een duikvlucht te maken en toch (bijna) altijd een zachte landing te maken. Maar ’s winters lijkt het me wel heel koud, haha. En een kat omdat vele poezen toch echt een luizenleventje hebben. Ik zou dan wel een knuffelkat zijn en ’s avonds lekker bij mijn baasje op schoot kruipen. Overdag zoek ik dan een lekker plekje in de zon, af en toe een beetje spelen met een balletje of veertje. Joah, dat lijkt me ook wel wat.

Verjaardag

Vorige week deelde ik al mijn plannen voor mijn verjaardag. Natuurlijk zijn Oscar en Lauren er op mijn verjaardag en dat is helemaal goed. Ik heb er zin in om met z’n drieën wat leuks te doen die dag, een taartje te eten en ’s avonds als Lauren in bed ligt lekker te eten met Oscar via thuisuiteten.nl.

Theesnack

Stroopwafel. Punt.
Eigenlijk had ik kunnen stoppen met typen, haha. Maar oké een kleine uitleg: ik drink veel thee overdag en ’s avonds. En een of twee keer in de week eet ik daar een heerlijke stroopwafel bij. Die leg ik dan bovenop het glas, boven de stomende thee, zodat ie een beetje warm en zacht wordt! Echt een relaxmomentje en ook een guilty pleasure.

Hopelijk vond je het leuk om weer eventjes mee te lezen. En, als welk dier zou jij willen reïncarneren, en waarom?
Liefs Aaf

Lees hier de andere Pickwick vragenrondjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.