Over mij

Over mij

Laatst bijgewerkt: 21/10/2020

Hoi! Ik ben Aafke. Welkom op mijn blog! Hieronder lees je meer over mij en over mijn blog.

Wie ben ik?
Ik heet dus Aafke. Van origine ben ik een tukker: ik ben 30 jaar geleden geboren in Enschede. Daar heb ik tot mijn 18e gewoond. Ik studeerde eerst in Amsterdam en daarna in Nijmegen. En uiteindelijk ben ik samen met mijn vriend Oscar via Utrecht in Nieuwegein beland. We hebben een prachtig nieuwbouwhuis aan het water waar we nu al meer dan drie jaar wonen. Ik werk bij PLUS (ja, de supermarkt) als opleidingsadviseur en in mijn vrije tijd loop ik graag hard. Ook houd ik van bakken: taarten, muffins of lekkere gerechten, you name it!

Over mijn blog
Al meer dan 2 jaar liep ik rond met het idee om een blog te beginnen, gewoon om mijn gedachtes kwijt te kunnen op het internet. Dit denken heb ik omgezet in doen, en here it is! In maart 2018 ging deze site live en ik ben er nog steeds elke dag heel blij mee.

Op mijn persoonlijke blog schrijf ik over alles wat me bezig houdt. Over wat ik leuk vind om te doen, namelijk sporten, koken & eten, wijntjes drinken, met Oscar op stap en niets doen! Oh en ik vind het ook heel leuk om te reizen. Andere culturen leren kennen en vitamine D opslurpen, het liefst zo ver mogelijk.

Mommy❤
Op 21 februari 2019 ben ik na een zwangerschap van 31 weken moeder geworden van Lauren. Bij haar geboorte woog ze slechts 1635 gram. Gelukkig gaat het inmiddels heel goed met haar; ze ontwikkelt zich volgens het boekje.
Over mijn zwangerschap heb ik hier ook geschreven en ook rondom haar vroeggeboorte en de eerste periode van haar leven staat hier veel online. Over het moederschap zal ik soms ook schrijven, want dat is nu ook mijn leven. Ik probeer het altijd zo eerlijk mogelijk te verwoorden, want het moederschap is zo mooi maar soms ook zo zwaar.

Heb je tips, vragen of opmerkingen? Ik hoor ze graag. Je kan eenvoudig en berichtje achterlaten via de contactpagina.

Liefs Aafke

NIEUWSBRIEF

Wil je als eerste weten wat er online staat?

Schrijf je dan in op de nieuwsbrief.

Je gegevens zijn 100% veilig.