Oproep: Online vrijmarkt op Koningsdag – Leg je digitale kleedje neer

Oproep: Online vrijmarkt op Koningsdag – Leg je digitale kleedje neer

Over anderhalve week is het Koningsdag. Een van de leukste dingen van Koningsdag vind ik de Vrijmarkt. Dit jaar kan er, net als vorig jaar, geen Vrijmarkt plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel jammer. Maar we kunnen natuurlijk wel ons digitale kleedje neerleggen op de online vrijmarkt. En dat kan op mijn blog! Wil jij ook meedoen? Lees dan hieronder hoe dat in zijn werk gaat.

Online Vrijmarkt

Op maandag 26 april gaat hier de online vrijmarkt van start. Er komt dan een artikel online met daarin alle digitale kleedjes en de link naar de verkoper. Zit er iets tussen wat jij wel zou willen kopen? Klik dan simpelweg op de link en je wordt doorverwezen naar het profiel van de verkoper op Marktplaats. Via die site kan je bieden en berichtjes sturen naar elkaar.

Wil jij je digitale kleedje neerleggen?

Dat kan, iedereen is welkom. Volg dan deze stappen:

  1. Verzamel alle spullen die jij wilt gaan verkopen.
  2. Maak op Marktplaats één of meerdere advertenties aan van deze spulletjes.
  3. Maak 1 grote foto van alle spullen of maak er 1 fotocollage van.
  4. Stuur mij (via Facebook Messenger of Instagram) deze ene foto én de link naar jouw Marktplaats profiel, uiterlijk zondagmiddag 25 april om 15 uur.
  5. Ik plaats jouw foto inclusief een linkje naar jouw marktplaatsprofiel op mijn site. Ik vermeld daar ook jouw woonplaats bij, wel zo overzichtelijk.

Vanaf maandag 26 april ligt jouw digitale kleedje klaar om bekeken te worden op mijn site. Eventuele reacties via Marktplaats beheer je zelf. Geef ook duidelijk aan op Marktplaats als een artikel verkocht is. Het lijkt me superleuk en gezellig als mijn lezers onderling mooie dingen aan elkaar kunnen verkopen.

Mijn tips om goed te verkopen

  • Zorg voor duidelijke foto’s. Het beste maak je foto’s in daglicht. Maak ook meerdere foto’s van een artikel zodat je goed kan laten zien wat de staat is.
  • Vermeld in de tekst duidelijk waar het om gaat. Denk aan kleur, maat, afmeting. Ook eventuele (kleine) beschadigingen vermeld je duidelijk in de advertentie. Zo voorkom je teleurstelling.
  • Vraag een eerlijke prijs. Het gaat om tweedehands spullen en de Vrijmarkt staat natuurlijk bekend om de kleine prijsjes.
  • Zorg dat je Marktplaats profiel up to date is. Het belangrijkste is om je postcode goed in te vullen. Als iemand wat op wil komen halen, mat hij of zij natuurlijk wel kunnen inschatten of het in de buurt is.

Mijn kleedje

Als voorbeeld heb ik alvast mijn kleedje gefotografeerd en online gezet.

Dit kleedje is van Aafke uit Nieuwegein.
Met shorts, jassen, schoenen, tassen, zonnebrillen, boeken, fotografie, sneeuwkettingen en een kinder wereldklaar. Klik hier om naar mijn Marktplaatsprofiel te gaan.

Stuur jouw online kleedje in

Ligt jouw online kleedje starts klaar om mooie spulletjes te verkopen? Superleuk! Stuur je foto en marktplaats profiel naar mijn Instagram of naar mijn Facebook Messenger.

Ben je benieuwd naar een welke spulletjes in tweedehands koop? Klik dan hier om een shoplog te lezen.

Ik ben erg benieuwd hoeveel kleedjes ik mag neerleggen met Koningsdag!
Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.