Mijn verjaardagsplannen en -wensen voor mijn 31e verjaardag

Mijn verjaardagsplannen en -wensen voor mijn 31e verjaardag

Nog 2,5 week en dan ben ik jarig! Whoop whoop! Dan word ik alweer 31 jaar. Jeetje wat klinkt dat toch oud. Ik voel me soms echt nog 23 jaar oud, ik voel me althans niet heel veel anders. Het is natuurlijk niet de bedoeling om een groot feest te geven of een woonkamer vol visite uit te nodigen. Echt vieren ga ik het niet, maar ik kan het natuurlijk ook niet voorbij laten gaan. Dit zijn mijn verjaardagsplannen en -wensen!

Uitslapen, hardlopen en lekker eten

Ik ben jarig op een zaterdag en mijn plan is natuurlijk om lekker uit te slapen (Oscar lees je mee? 😉). Een ontbijtje op bed met een mooie tekening van Lauren en mijn dag kan niet meer stuk hoor! Ik hoop op lekker weer, want dan trek ik mijn hardloopkloffie aan voor een rondje hardlopen. Ja, dat zal ook een cadeautje zijn!

Op je verjaardag mag je natuurlijk zelf kiezen wat je eet. Ik denk dat we Lauren eerst laten eten en dat we met z’n tweeën gaan eten als zij om 19:00 uur in bed ligt. Sushi of misschien bestellen we wel iets lekkers bij Thuisuiteten. Kaarsjes aan, wijntje erbij, en de finale van Wie is de Mol? 2021.

Cadeautjes

En qua cadeautjes? Oef, dat is altijd zo lastig. Ik heb van Oscar voor Valentijn een hele mooie gietijzeren braadpan van Sola gekregen! Daar ben ik zo blij mee! Wat mij betreft mag hij die weer opnieuw inpakken voor mijn verjaardag, haha. Ik ben nog wel op zoek naar een paar bakringen en een bakplaat. Een nieuwe pyjama kan ik wel gebruiken en een Bladcadeau is altijd goed! En nu ik elke dag thuis een latte macchiato drink is een elektrische melkopschuimer misschien ook wel een leuk cadeau!

Ik ga er nog even over nadenken, gelukkig heb ik nog 2,5 week, haha! Maar het wordt dus een fijne rustige verjaardag, met hopelijk een zonnetje! En natuurlijk een taartje! Vorig jaar bakte ik petit gateaus, wat echt een enorm succes was. Dit jaar valt er natuurlijk niet te trakteren op het werk, maar voor onszelf ga ik denk ik wel iets lekkers bakken, waarvan Lauren ook een stukje kan eten.

Hoe heb jij jouw verjaardag dit jaar gevierd? En heb je nog cadeau-tips voor me, ter inspiratie? Laat het me vooral even weten, haha. Misschien heb ik er nog iets aan 🙂
Liefs Aaf

Een aantal linkjes in dit artikel zijn affiliate linkjes. Als jij via dit linkje iets koopt bij bol.com, dan verdien ik daar een klein percentage van. Het kost jou niets extra’s.

Eén gedachte over “ Mijn verjaardagsplannen en -wensen voor mijn 31e verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.