Mijn plannen voor november en december

Mijn plannen voor november en december

Om maar even te beginnen met een cliché: Poe, wat gaat de tijd toch snel! Het is alweer november en ik hoorde iemand zeggen: nog 40 dagen tot kerst. Really!? De laatste weken van het jaar zitten vol met gezelligheid. Dit zijn mijn en onze plannen voor november en december.

Weekendje weg met de vriendengroep

Nog altijd ben ik goed bevriend met m’n vrienden van de middelbare school. De meesten ken ik al vanaf de eerste klas, in 2012. Een aantal zie ik vaker, een aantal wat minder. Maar ieder jaar gaan we met de hele bende een weekendje weg. Er wordt een huisje gehuurd, er worden kratten bier ingeslagen, de beerpongtafel (zelf gemaakt!) wordt meegenomen. Dus ja: bende 😉.

Al moet ik zeggen dat we met de jaren verstandiger en minder baldadig zijn geworden. De eerste jaren is er flink wat gesneuveld in huisjes. Al repareerden we dat ook altijd wel (met tie-wraps, ducttape en secondelijm, haha!). En we zochten huisjes uit waar zo min mogelijk kon sneuvelen. Zo hadden we ooit een huisje gevonden met allemaal schilderijen en kunstwerken aan de muur. Die hebben we maar niet geboekt.

Eind deze maand ga ik dus weer met ze op pad. Waarnaartoe is nog een verrassing en wat de zaterdagactiviteit is ook. En ik ben benieuwd of het me lukt om een beetje uit te slapen daar, dat zou wel erg lekker zijn!

Weekendje weg met de familie

Dan nóg een weekendje weg, met de schoonfamilie. Inmiddels zijn de lootjes getrokken, dus ik moet nog wel even aan de bak voor een cadeautje en voor een gedicht. We hebben een huisje in de buurt van Nijmegen, we gaan vast nog even winkelen in de stad. En ik denk dat een kerstmarkt ook op de planning staat.

Kerstboom opzetten

Ik kijk hier zo naar uit. Grappig, want vroeger had ik weinig met een kerstboom. Maar sinds we ons eigen huis hebben, vind ik een kerstboom in huis zo gezellig. En daarnaast is het natuurlijk Laurens eerste kerst. Ik heb haar eerste kerstbal al gekocht en ik ben van plan om er een traditie van te maken. Ieder jaar mag zij een kerstbal uitkiezen voor in de boom.

Spelletjesmiddag met de familie

Elk moment kan mijn broer vader worden! Zo spannend en leuk! Daardoor gaan zij niet mee op wintersport met de kerst, helaas maar begrijpelijk. Daarom hebben mijn ouders een spelletjesmiddag gepland. Zodat we toch nog even met zijn allen zijn tussen de feestdagen door.

Ik denk dat wij onze spellen ook meenemen, en dan zien we wel wat er gespeeld wordt. Ook kijk ik ernaar uit om lekker met mijn kersverse neefje te knuffelen 😊. Ooh wat zal die nog klein zijn. Gezellig bijkletsen met mijn schoonzussen over baby’s, het moederschap en meer. Yep, ik heb er zin in.

Op pad met vriendinnen

Weetje nog dat ik laatst naar Texel was? Een van mijn vriendinnen heeft daar de hele zomer gewerkt, maar het seizoen zit er nu natuurlijk op. Ze is weer terugverhuist naar het vaste land, dus dan kunnen we weer wat makkelijker afspreken. Met nóg een vriendin gaan we een dagje op pad. Hoe en wat moet nog gepland worden, maar de datum staat in ieder geval vast!

Wintersport

Vorig jaar was Lauren er natuurlijk al een beetje bij. Lees hier en hier hoe ik vorig jaar zwanger op wintersport was. Ik heb toen niet geskied maar heel veel andere leuke dingen gedaan. Dit jaar ga ik gelukkig wel weer op de skies. Het is natuurlijk wel even aanpassen nu er een baby’tje meegaat. Gelukkig bood iedereen vorig jaar al aan om een dagje op te passen, dus dat komt vast goed!

Het lijkt me heerlijk om met Lauren in de sneeuw te spelen en te wandelen. Ik heb online al een Ikea-hack gevonden om van een gewone slee, een zit-slee te maken. Dan hebben we meteen een kinderstoel voor haar bij ons.

Oud & Nieuw

En als we dan weer thuiskomen is het bijna Oud & Nieuw. We hebben besloten dit thuis te vieren, zodat Lauren lekker in haar eigen bed kan slapen. Op 1 januari stappen we in de auto naar Enschede om familie een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Een gezellige en drukke tijd komt eraan. Daarnaast hebben we nog wat medische afspraken, zoals met de fysio en de arboarts. Ook dat gaat natuurlijk gewoon door. Ik heb er vooral heel veel zin in om deze gezellige tijd als gezin door te brengen. Wat zijn jouw plannen de komende tijd?
Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.