Mijn plannen voor mei

Mijn plannen voor mei

Het is mei! Een derde van 2018 zit er al weer op, toch gek dat de tijd altijd zo snel gaat en dat ik er ook altijd weer van op kijk!? Ik blikte al eventjes terug op een hele leuke april en ik kijk graag ook even vooruit naar wat de maand mei gaat brengen.

Spelletjesavond met m’n nichtjes
Afgelopen weekend (5 mei) zijn we niet naar een bevrijdingsfestival geweest, maar naar Veenendaal. Daar woont mijn nichtje en mijn twee andere nichtjes kwamen ook daar naartoe. Samen met hun mannen en kids hebben we heerlijk gebbqd en toen de kids in bed lagen gingen we spelletjes spelen. Eén keer in de zoveel tijd plannen we zo’n middag of avond en dat is altijd heel gezellig. We speelden Magic Maze, 30Seconds en Saboteurs.

Sammy in Nieuwegein
Oscars ouders zijn op vakantie en samen met Oscars broertje passen we op Sammy. Dus Sam komt woensdag naar Nieuwegein. We hebben natuurlijk een lang weekend, waardoor we op Sam kunnen passen. Als het aan Oscar ligt nemen we een eigen hond, maar met onze kantoorbanen is dat gewoon niet handig. We gaan lekker wandelen en blijft het weer ook nog prima, en kunnen we veel in de tuin zitten. We wonen aan het water en Sam is gek op blaffen naar de eendjes, happen naar de kikkers of überhaupt door het water banjeren 😉.

Met mama naar Brussel
Twee jaar geleden gingen we voor het eerst met z’n tweeën op pad en dat vonden we zo leuk dat we er een traditie van maken. Ons eerste tripje ging naar Alicante, vorig jaar bezochten we Sevilla en dit jaar pakken we de trein naar Brussel. We hebben een Airbnb gehuurd midden in de stad, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor een stedentrip. Ik heb er zin om de stad te verkennen, lekkere biertjes te drinken, wafels eten en bij te kletsen met mam.

Vorig jaar in Sevilla met mama

Hardlopen 12,5 km
Ik denk dat ik het tof ga vinden om de DamtotDam te gaan lopen. Ik heb helaas geen ticket kunnen bemachtigen, maar door de vele afvallers zal er heus wel een kaartje op mijn pad komen. En dat betekent dat ik dus meer moet gaan trainen! Ik ben al aan het googlen naar goede hardloopschema’s voor 16 km en die ben ik nu aan het personaliseren. Komende maand wil ik heel graag een keer de 12,5 km aantikken, zodat mijn benen en lichaam gaan wennen aan de langere afstanden. Ben benieuwd hoe me dat gaat bevallen…

Zolder opruimen
Pff, dit is geen leuk klusje maar moet echt even gebeuren. We hebben een hele grote zolder, en daar kan je ook veel troep verzamelen. Al het gereedschap welke we in de tuin nodig hadden kan nu weer terug achter het schot, de ski’s en andere winter(sport) spullen kunnen ingepakt worden en allemaal van dat soort dingetjes.. Ik ga grote doorzichtige bakken bij de Action kopen (met deksel!) en ik hoop dat we daarmee al lekker wat orde kunnen scheppen.

Verder hoop ik dat het mooie weer blijft doorzetten, want we hebben een loungebank gekocht welke vrijdag geleverd wordt. Ook staan er 4 trainingen met GRS op de planning en gaan we eten met vrienden in Den Haag.

Wat zijn jouw plannen voor mei?
Liefs, Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.