Mijn leven in 20 weetjes

Mijn leven in 20 weetjes

Op andere sites vind ik het heerlijk om tags te lezen. Van beautytags tot random weetjes tags. Het is toch leuk om iemand iets beter te leren kennen? Deze tag zag ik bij Lotte voorbij komen en heb ik van haar overgenomen (en een klein beetje aangepast). Hierbij twintig weetjes over mij.

1. Favoriete kleur
Rood.

2. Favoriete nummer
Deze beantwoord ik even op twee manieren. Mijn favoriete getal is 6. En mijn favoriete liedje op dit moment is Señorita van Shawn Mendes & Camila Cabello.

3. Droomcarrière
Pff jeetje, dat is een lastige. Er is zoveel mogelijk en ook zoveel leuk. Ooit zou ik graag wat meer coachend werk doen. Dat zou in de functie kunnen zitten, zoals een loopbaanbegeleider. Maar in een leidinggevende functie zou ik dat ook tof vinden, om de werknemers uit je team te begeleiden en te laten ontwikkelen. Als dat dan ook nog mag zijn in een maatschappelijke branche zoals de gezondheidszorg, is het helemaal een plus.
Iets heel anders: een eigen lunchroom of koffiebar zou ook geweldig zijn. Werken in de horeca vind ik nog steeds erg leuk. Maar het is onwijs hard werken op lastige tijden. Iets wat ik er niet voor over heb.

4. Waar zie je jezelf wonen over 5 jaar?
Ik denk nog steeds waar we nu wonen. Ons huis is nieuw en we wonen er ook nog niet zo lang. Aan de rand van Utrecht, aan het water en met veel natuur om ons heen. Ik vind dit echt een heerlijk plekje. En daarnaast is ons huis gewoon erg fijn!

5. Favoriete manier op te reizen
Met het vliegtuig.

6. Wat doe je in je vrije tijd?
Dat ligt er maar net aan waar ik zin in heb. Hardlopen, bloggen, bakken, uitslapen, naar de sauna, wijn drinken, met vriendinnen afspreken.

7. Favoriete kledingwinkel
Wat kleding betreft ben ik geen meisje-meisje. Ik hou niet van shoppen of van fashion. Vaak beland ik daardoor toch ook bij de standaard winkels zoals H&M. Ik denk dat dat dan ook mijn favoriete winkel is.

8. Van wie wil je graag een concert bezoeken?
Vorig jaar ben ik naar Justin Timberlake geweest. Dat was echt eentje die op mijn wishlist stond. Maar verder staat daar niet zoveel op. Ik zou het heel gaaf vinden om een keertje naar Vrienden van Amstel Live te gaan!

9. Favoriete theesmaak
Sowieso groene thee. Groene thee citroen drink ik het meest.

groene thee stroopwafel en mijn e-reader

10. Verzamel je iets?
Troep, zou Oscar zeggen haha! Ik ben slecht in opruimen. Ik kan ook moeilijk iets weggooien, al ben ik er wel beter in geworden.
Een verzameling als in schoenen, postzegels of gekke beeldjes heb ik niet. Vroeger heb ik wel wat verzamelinkjes gehad, zoals badparels en gummetjes. Maar dat was vooral leuk omdat je dat kon kopen met je zakgeld.

11. Ik kan niet slapen zonder …
Een deken. Hoe warm het ook is, ik moet een deken of laken over me heen hebben.

12. Wat zou je doen als je 1 miljoen wint?
Op wereldreis!

13. Favoriete make-up merk
Heb ik niet. Ik gebruik veel merken door elkaar: Nivea, L’Oreal, Hema en Rituals.

Lees hier over mijn 5 favoriete verzorgingsproducten.

verzorgingsproducten

14. Favoriete snack
Zoute zachte dropjes

15. Favoriete seizoen
Lente. Als de zon weer warmer wordt en je voor het eerst zonder jas naar buiten kan. De zomerschoenen kunnen weer uit de kast en als je je broekspijpen omslaat krijg je geen koude enkels meer. I love it!

16. Slaap je met de deur open of dicht?
Momenteel open, zodat we Lauren horen als ze wakker wordt.

17. Waarom begon je met bloggen?
Al een hele tijd liep ik met het idee rond. Maar ik dacht altijd dat mijn leven niet interessant genoeg was om over te schrijven. Totdat ik me bedacht dat het me niets uitmaakt wat anderen vinden, maar dat IK het leuk vind om een blog technisch te onderhouden en te schrijven. Dus in maart 2018 ging ie live!

Lente in Utrecht

18. Favoriete tijdschrift
De Vriendin.

19. Wat deed je vannacht om 12 uur?
Slapen

20. Favoriete parfum
Momenteel draag ik geen parfum. Maar ik vind het heerlijk als Oscar aangekleed beneden komt en ik ruik zijn geurtje: Allure Homme Sport van Chanel.

Hopelijk vond je het leuk om mij een beetje te leren kennen.
Liefs Aaf

Eén gedachte over “ Mijn leven in 20 weetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.