Mijn favoriete schoenen: van sneakers tot laarsjes

Mijn favoriete schoenen: van sneakers tot laarsjes

Als je me een beetje kent weet je dat ik geen modemeisje ben. Ik heb dan ook geen hele grote kledingkast of uitgebreide schoenencollectie. Voor de vorm heb ik even geteld: ik heb 12 paar schoenen. En dit zijn mijn favoriete schoenen.

sneakers groen nike

Deze sneakers zijn mijn alledaagse schoenen. Ik heb ze ook in ’t zwart, maar die zijn inmiddels een beetje aan hun einde. Het zijn de NIKE MD RUNNER 2 SNEAKERS. Oscar heeft de mannenvariant in het blauw.

vans jungle
vans jungle

Deze gympen vind ik fantastisch. Ik scoorde deze Vans ooit eens bij de Aldi voor een leuk prijsje. Het jungle motiefje is fantastisch. Als ik ze draag ben ik gewoon zo blij. I love it.

instappers wakai

Je ziet ’t al. Deze schoentjes zijn best wel afgedragen. Ik kocht ze in februari 2017 op Bali. Ze zijn van het merk Wakai en ze lijken erg op de bekende Toms. Helaas zijn ze niet in NL te koop want ik zou graag nog een paar willen. Deze krijgen gaatjes bij mijn dikke teen en ook de zool is wel op. Ik denk dat ik ze volgend jaar nog een paar keer kan dragen en dat ze dan écht kapot gaan. Pas als ze echt echt echt niet meer kunnen dan gooi ik ze weg.

laarsjes zwart tommy hilfiger

Ik draag ook wel laarsjes hoor. Deze van Tommy Hilfiger lopen heerlijk zacht door de zachte inlegzool. Ze staan goed onder een spijkerbroek maar ook onder een jurkje. Ik vind ze zo fijn dat ik ze ook ooit in de opruiming in het beige suède heb gekocht.

laarzen beige hoge hak
laarzen beige hoge hak

Eigenlijk ben ik geen hakkenmeisje. Schoenen moeten vooral comfortabel zijn vind ik. Maar deze schoenen! I love them. Door de blokhak kan ik er redelijk goed op lopen, maar ik moet hier ’s middags geen wandelingetje op maken hoor.

new balance hardloopschoenen
new balance hardloopschoenen

Deze schoenen móesten erin. Mijn hardloopschoenen. Vorig jaar mei kocht ik ze in aanloop naar mijn DamtotDam-avontuur. Tijdens mijn zwangerschap heb ik ze bijna niet aangehad, maar nu wel weer. Ik word er gewoon al happy van om ze aan te trekken. Das toch goede motivatie, of niet?

Thuis loop ik heel graag op mijn pantoffels, waar ik laatst nieuwe van kocht. Ik had ze eerst ook op de foto gezet, maar toch zijn dat niet echt schoenen toch? Verder heb ik nog wat sandaaltjes, slippers en andere hardloopschoenen. Die heb ik niet meegeteld voor nu.
Hoeveel paar schoenen heb jij?

Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.