Met de Handygrip heb ik mijn telefoon veel beter vast

Met de Handygrip heb ik mijn telefoon veel beter vast

Al járen heb ik een Handygrip op de achterkant van mijn telefoon. Ooit geïnfluenced en nu wil ik deze tip zelf met jullie delen. Want ik ben fan. De afgelopen jaren heb ik er denk ik 4 of 5 versleten en elke keer weer kom ik uit bij Handygrip. Even vooropgesteld, dit artikel is niet gesponsord. Ik deel dit simpelweg omdat ik heel blij ben met deze handige tool! Wie weet heb jij er ook wat aan.

Niet meer je telefoon laten vallen

Je kent het vast, je ligt op de bank of in bed en je scrolt even lekker door Instagram. Maar dan verplaats je even je vinger, je verliest je grip en je telefoon valt op je gezicht. Auw! Of je wilt een foto maken en nét even die betere hoek pakken dus je draait je hand en je telefoon glipt door je vinger en valt op de grond. Sh*t! Dat overkomt mij dus nauwelijks meer door de Handygrip achterop mijn telefoon. Heel fijn!

Handygrip

Er zijn ontzettend veel tools op de markt om meer grip te hebben op je telefoon. Misschien ken je zo’n smartphone ring wel, waar je een vinger doorheen kan steken en tevens kan gebruiken als standaardje. Persoonlijk vind ik die te groot en te lomp. Ook zijn er verschillende hoesjes met extra grip, door rubberen randjes of bandjes op de achterkant. Maar ik heb een simpel doorzichtig hoesje, welke mij goed bevalt.

En zo kwam ik uit bij de Handygrip. Een klein, langwerpig elastieken bandje, die je op je telefoon of op je hoesje plakt. Zelf kocht ik ‘m op deze website van Handygrip, maar er zijn natuurlijk tal van andere varianten verkrijgbaar zoals deze of deze.

Zelf schuif ik er dus één vinger doorheen, waardoor m’n telefoon een soort van aan mijn vinger hangt. Mijn pinkje hoeft dus niet m’n telefoon te tillen, wat heel fijn is. Doordat het een stevig elastiek is heb je ook echt goed grip. Dat wordt naarmate de grip ouder wordt, minder omdat het elastiekje dan uitlubbert. Ook wordt ie steeds een beetje viezer. Dus ik vervang mijn Handygrip elk jaar ongeveer. Als er dan weer een nieuwe op zit, voelt het elastiekje weer erg strak maar ook heel stevig.

Dat bevestigen gaat trouwens heel makkelijk:
1. Je maakt de plek waar de Handygrip moet komen goed schoon.
2. Haal het plasticje van de Handygrip af en plak ‘m op je telefoon.
3. Druk ‘m stevig aan met je vinger.

Dan zit ie ook echt vast en laat ie niet meer los. Wel is ie best eenvoudig te verwijderen door ‘m er doelbewust af te trekken. Even poetsen en dan kan er een nieuwe op.

Lees ook dit artikel over 6 elektronische aankopen waar ik zeker geen spijt van heb!

Wat gebruik jij om je telefoon te beschermen en ‘m beter vast te houden? Heb jij ook een Handygrip of gebruik je iets anders?
Liefs Aaf

Dit artikel is dus niet gesponsord, ik heb de Handygrip zelf gekocht. Een aantal linkjes in dit artikel zijn affiliate linkjes. Als jij via dit linkje iets koopt bij bol.com, dan verdien ik daar een klein percentage van. Het kost jou niets extra’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.