Laurens babyboek is eindelijk in de maak! + winactie

Laurens babyboek is eindelijk in de maak! + winactie

Oeps! Lauren is inmiddels 2,5 jaar oud, maar ze heeft nog steeds geen babyboek. We hebben wel wat foto’s van haar in huis, op mijn blog staan natuurlijk een hoop verhalen over haar geboorte, haar tijd in het ziekenhuis en haar eerste jaar thuis. Maar deze hebben we nog niet gebundeld in een mooi boek, die zij later ook kan meenemen naar haar huis en gezin. Tijd om daar verandering in te brengen met Baby Diaries.

Wát een klus!

Waarom ik er nog niet aan begonnen ben? Misschien herken je het wel, maar ooh wat een pokkenwerk is dat toch eigenlijk. Van een jaar alle foto’s uitzoeken. Hoeveel duizenden zullen dat er wel niet zijn! Er gaat enorm veel tijd zitten in het maken van zo’n babyboek. En het kiezen van de juiste aanbieder. De basisprijs klinkt goed, maar door de vele bladzijden betaal je uiteindelijk de hoofdprijs. Dat alles hield me tegen om eraan te beginnen. Maar toen kwam ik in contact met Baby Diaries.

Baby Diaries fotoboek

Baby Diaries is een mobiele app en web-applicatie waarmee je online een babyboek of zwangerschapsdagboek kunt bijhouden. Nou hoor ik je denken “online?”. Ja, je begint online. Maar daarna kan het boek bestellen en heb je ‘m hardcopy in huis.

Het mooie is dus, dat je via de telefoon of een ander device elke keer een klein beetje van het boek kan maken. Sta je op de trein te wachten? Zit je je ’s avonds op de bank te vervelen? Maak dan een of meerdere bladzijdes in het boek! Simple as that!

fotoboek baby dairies

Je kiest zelf je stijl van je boek, de lay-out per bladzijde en je kan onbeperkt foto’s oploaden, direct van je telefoon. Hoe handig is dat! Geen geouwehoer met foto’s overzetten naar de laptop of printen en plakken van foto’s. Ook kan je er verhalen, stukjes tekst bij plaatsen. Dat is onderdeel van de lay-out. Daardoor komen de foto’s nog meer tot leven en kan je mooie herinneringen ook op papier vastleggen.

En het bedrijf heet niet voor niets Baby Diaries – Baby Dagboek, want ook dat kan je er van maken. Een online dagboek. Door een hoofdstuk openbaar te maken, ontstaat er een blog! Superleuk. Zo kunnen opa’s en oma’s alvast meelezen en meekijken met jouw dagboek!

Wist je dat er ook een reisvariant is, waarmee je zelf een reisdagboek kan maken? Leuk om jouw mooie (wereld)reis vast te leggen! Neem een kijkje op de website van Travel Diaries voor meer info!

Mijn ervaring met Baby Diaries

Ik ben begonnen met het maken van Laurens babyboek. Alsnog een hele klus om de foto’s uit te zoeken, hoor. Maar dat doe ik doe mijn favoriete foto’s in een apart mapje op mijn telefoon te zetten. Dan kan ik ze dus heel eenvoudig in de app in het boek plaatsen. Het werkt heel fijn, vind ik, om elke keer een beetje te doen.

Wat ook fijn is, is dat je keuze hebt in het formaat, kaftsoort en papier. En natuurlijk de dikte. Hoe meer foto’s hoe dikker die is. Zelf ga ik straks voor een A5 boek, met harde kaft en high gloss papier. Wel zo stevig en veilig voor de kleine kinderhandjes.

Win shoptegoed van een Baby Diaries fotoboek

Ik heb leuk nieuws, want ik mag één van jullie een shoptegoed van €50,- geven om ook zo’n mooi boek samen te stellen en te maken! Wil jij kans maken? Laat dan op mijn Instagram een reactie achter waarom jij dat shoptegoed zou moeten winnen. Of wil je ‘m winnen voor iemand anders? Tag haar of hem dan in je reactie. In de week van 20 september maak ik de winnaar bekend, via mijn Instagram!

Zelf aan de slag met een babydagboek of zwangerschapsdagboek? Maak gratis een account aan bij Baby Diaries, en download alvast de mobiele app voor iOS of Android. Het maken van een digitaal dagboek is helemaal gratis, pas bij het bestellen van een boek, komen er kosten bij kijken.

Als ik mijn boek af heb, laat ik je ‘m je uiteraard zien! Heb jij al een (baby) fotoboek gemaakt?
Liefs Aaf

* Dit artikel is een samenwerking met Baby Diaries.

Eén gedachte over “ Laurens babyboek is eindelijk in de maak! + winactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.