How was your weekend? #4

How was your weekend? #4

Elke maandag als alle collega’s weer zijn binnengedruppeld vraagt er eentje: “Hoe was je weekend”?  Gezellig even bijkletsen over het weekend. Klets je mee?
HET IS ZOMER! Althans, daar leek het op. Wat een heerlijk weer, hier geniet ik echt van. En het kwam daarnaast ook nog eens goed uit want is er veel geklust in de tuin.

Vrijdag 6 april 2018

Oké, dit weekend heeft een korte inleiding nodig: dinsdagavond hebben we alle tegels uit de voortuin gehaald en naar de achtertuin gebracht. De kleinere stoeptegels werden opgehaald via Marktplaats. En zo was onze voortuin een zandbak. Donderdag werden alle nieuwe tegels plus het hout gebracht, dus je ziet het hierboven, zo lag onze voortuin er vrijdagochtend bij. Oscar had vrij genomen om te klussen en zijn vader kwam helpen. Het plan was om het schuurtje in de achtertuin open te breken.


Ik was gewoon aan het werk en kreeg af en toe wat appjes als er weer stappen waren gezet. Zo kreeg ik bovenstaande foto toen al het hout naar de achtertuin was gesjouwd. Danootje power!


En ’s avonds toen ik thuiskwam was het halve schuurtje afgebroken. Wat een werk hebben ze verzet. Ook de voortuin lag er mooi bij; onze tuinman heeft de nieuwe stenen netjes in de oprit gelegd.

Zaterdag 7 april 2018


Ik schreef er vrijdagavond al over: zaterdag moest er weer getraind worden. En net als Tweede Paasdag fietste mijn schoonmoeder met me mee. Kon ze meteen een paar actie-foto’s van me maken. We maakten een korte pitstop bij de Karwei op verzoek van de mannen en vervolgden de weg naar huis.


Tien kilometer verder trok ik mijn schoenen thuis uit en ging ik in de tuin zitten om uit te puffen. En als je dan opstaat is dit het resultaat, haha.


Terwijl de mannen verder klusten, genoot ik van het zonnetje. Nog nooit eerder had ik tijdens een training 10 kilometer gerend, met een tempo van onder de 6:00″. Dat voelde lekker, maar ook vermoeiend! De rest van de dag genoot ik van het heerlijke weer in de tuin, las ik een tijdschrift en deed ik vrij weinig. ’s Avonds aten we bij vrienden en speelden we Overcooked op de PlayStation, wat een geniaal spel. Ken je die ook?

Zondag 8 april 2018


Zondag, was echt een zondag! Ik sliep uit, hielp Oscar nog een beetje met klussen. Reed naar de Hornback voor 50 kilo voegzand (Danootje Power!) veegde de nieuwe oprit in met voegzand, zat in de tuin, deed boodschappen, dronk een wijntje, wandelde een rondje met zonsondergang en dook op tijd mijn bed in. Hierboven zie je trouwens het resultaat na een weekend klussen! Hulde aan Oscar en zijn vader. Een veranda, waar straks een heerlijke loungebank komt te staan. Er is nog wel wat werk aan de winkel, maar ik ben er nu al zo blij mee!

Weinig interessante foto’s als ik zo terugkijk. Maar dat betekent ook dat ik niet zoveel met mijn telefoon bezig ben geweest dit weekend, en dat is heerlijk. Komend weekend willen wij misschien nog het een en ander verder klussen in de tuin en gaan we naar Enschede voor de verjaardag van mijn schoonmoeder. Hopelijk blijft het lekker weer en vieren we die verjaardag ook in de tuin! Heb jij ook zo genoten van het zomerweer? Dit is toch fantastisch?! Hoe was jouw weekend?

Liefs, Aaf

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.