How was your weekend? #3

How was your weekend? #3

Elke maandag als alle collega’s weer zijn binnengedruppeld vraagt er eentje: “Hoe was je weekend”?  Gezellig even bijkletsen over het weekend. Klets je mee? Poe, dit weekend was een uurtje korter, maar het voelde als nog veel korter! Wat ging het weekend snel voorbij!

Zaterdag 24 maart 2018

 
Ik begon zaterdag met een rondje hardlopen. Vrijdag na werk, ben ik op de bank geploft en vroeg naar bed gegaan, dus zaterdag was het tijd om in beweging te komen. Oscar was er al vroeg uit, want er is weer formule1. Daar word ik ook wakker van, dus ik was al vroeg de deur uit. Er stond 45 minuten rustig hardlopen op de plannen, maar ik liep veel te hard van stapel waardoor ik het vanaf km 5 zwaar kreeg. Toch een klein stukje gewandeld, om mijn hartslag naar beneden te krijgen en gewoon doorrennen. Moe en voldaan kwam ik thuis. Ik liet het bad vollopen, legde mijn telefoon terug aan de oplader, pakte een tijdschrift en heb heerlijk een uurtje gebadderd. Geen foto hiervan, want mijn telefoon gaat dus niet mee de badkamer in. Eventjes offline.

Daarna maakte ik me klaar om naar Amsterdam te gaan naar Esmee! Ik pakte de trein naar Amstel, miste de tram dus besloot een stukje te lopen en stapte daarna alsnog in de tram naar De Bakkerswinkel in Oud-Zuid!

 
We bestelden een hightea en kregen deze enorme etagère. Met koekjes, scones, clotthed cream, 4 halve taartpuntjes, quiches en sandwiches. En op tafel stonden verschillende jammen en lemon curd. Oh, en natuurlijk een grote pot thee. Na 2 uur kletsen en eten zaten we bommetje vol en zijn we door Amsterdam gaan wandelen. Via het Museumplein, onder het Rijksmuseum door naar Es’ huis. Toen door naar het Vondelpark, waar we op een bankje ploften en voorbijgangers bekeken. Een van onze gezamenlijke hobby’s ;).

Zondag 25 maart 2018

Wekker?! Gaat er een wekker? Het is 6 uur, dat is 5 uur wintertijd! Yep, de wekker ging, want wederom was er F1. Oscar ging uit bed en ik draaide me nog een keer om, om nog een beetje verder te slapen. Toen ik langzaam (opnieuw) wakker werd, was Oscar dus al 3 uur op en klaarwakker. Hij ging nog even klussen in huis en ook ik rommelde wat in huis. Even snel wat boodschappen doen, precies om 12 uur. En ik zette mijn artikel over de tweede week van onze roadtrip verder in elkaar.

 

’s Middags fietste ik de stad in voor een tweede hightea met vriendinnen uit Enschede. We zaten bij een café waar je zelf je hightea kan samenstellen. Je krijgt een kleine etagère en mag allerlei hapjes uitzoeken op de toonbank. Van appeltaartjes tot quiches en van minimuffins tot sandwiches. Ook hier geen foto van, maar wel van wat we daarna nog gingen eten en drinken :). Na al die zoetigheid zaten we nog niet vol en gingen we voor hartige hapjes bij Café Olivier. Natuurlijk een speciaalbiertje erbij, en wij zijn gelukkig. Drie vriendinnen pakten weer de trein naar huis en met Saskia struinde ik nog even door de rustige binnenstad van Utrecht. Lekker met dit lenteweer!

Heb jij ook genoten van het mooie weer? Ik vind het ook heerlijk dat het nu weer langer licht is! Van dat uurtje tijdsverschil heb ik nauwelijks last, behalve dat het nu ’s ochtends nog weer even wat langer donker is. Komend weekend is het natuurlijk Pasen, dat gaan we vieren, en we krijgen een logéetje! 

Fijne week allemaal! Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.