How was your weekend? #2

How was your weekend? #2

Elke maandag als alle collega’s weer zijn binnengedruppeld vraagt er eentje: “Hoe was je weekend”?  Gezellig even bijkletsen over het weekend. Klets je mee?

Ik had een lekker lang weekend! Vrijdag was ik vrij (mijn vaste vrije dag) en die begon lekker. Ik verstuurde nog wat mails, liep hard, ging lunchen, kocht tulpen, ging naar een verjaardag, maakte verse kippensoep, sliep uit, ging naar Tilburg en verfde mijn haar. Als je het zo bij elkaar ziet, klinkt het als een vol weekend. Was het ook wel!


Vrijdag 16 maart 2018

  
Afgelopen week had ik door drukte enzo (slecht excuus) niet gelopen. Dus vrijdag moest ik wel. Nadat ik wat mailtjes had verstuurd (I know op mijn vrije dag maar dat maakt de maandag chiller), trok ik mijn hardloopkleding aan en ging voor een lekker run naar buiten. Ik deed 2x 20 minuten met 8 minuten wandelen tussendoor. En ik sloot af met 3 sprintjes van 80 meter. Het ging niet zo makkelijk als dat ik hoopte, maar dat is ook niet zo gek. Mijn benen en lijf zijn (nog) niet gewend aan deze afstanden. Dus het mag even pijn doen en moeilijk zijn. En het was toch wel kouder dan ik had gedacht!

Thuis sprong ik snel onder de douche, maakte me op en fietste de stad in. Samen met Sas zou ik lunchen in de stad. Zij had nog een cadeaubon voor een soepje en een uitsmijter. En dat was dus veels te veel. Pff, eerst een mosterdsoep met room en daarna 3 boterhammen met ei, kaas en spek. Dat kan ik dus niet op, haha. Daarna liepen we nog even de stad in en daar kocht ik een heel grote bos tulpen op de bloemenmarkt. Thuis kakte ik best wel in qua energie dus deed ik even een middagdutje, heerlijk. ’s Avonds maakte ik me op voor een verjaardag van een vriend en tegen middernacht plofte ik uitgeput in bed.

Zaterdag 17 maart 2018
 
Oscar wilde vandaag aan de slag met de voorbereidingen voor de oprit. Nu liggen er nog lelijke stoeptegels, maar op 6 april worden er hele mooie antraciete stenen gelegd. En ik wil er graag leuke lampjes in, dus moest er stroom komen. Een hele klus, want via de meterkast moest de kabel onder de fundering door naar het fietsenhok. En dat met -1 graden, brr. Gelukkig is het allemaal gelukt, en stiekem vindt hij dit ook heerlijk om te doen, dat klussen in huis. Nou, hij liever dan ik! Je maakt mij veel gelukkiger van lekker bezig zijn in de keuken. Ik maakte kippensoep, met verse kippenbouten. Ik weet dat ik Oscar daar heel gelukkig mee maak, dus zo af en toe maak ik flink wat liters kippensoep.

Zondag 18 maart 2018

 
We sliepen enorm uit ( 10 uur!) en Oscar maakte de laatste klusjes in de voortuin af. Terwijl hij het zand van zich af douchte hielp ik hem met opruimen. Wat een zand neem je toch mee naar binnen met dit soort werk. Daarna reden we naar Tilburg. We wilden een beetje winkelen in een andere stad én ik wilde graag naar de Decathlon voor wat boodschappen. So Tilburg it was. Het was enorm koud en heel rustig in de stad. Alle terrassen waren natuurlijk leeg, waardoor de stad er heel raar uit zag. We warmden op met een chocomelk met een chocobol (jammie!) en tegen vieren reden we alweer naar huis. Wel kocht ik nog een foamrol bij de Decathlon. Helaas hadden ze de skitassen die we op het oog hadden niet meer. Thuis dook ik de badkamer in om mijn haar te verven. Althans, om highlights te zetten. Mijn haar was zo donker, vooral in een staart. Dus tijd voor lichtere kleuren.

As we speak is het zondagavond en zie ik dat mijn haar inderdaad lichter is geworden. Ben benieuwd hoe het eruit ziet bij daglicht :). Komende week wordt weer vrij druk. Woensdag en donderdagavond ben ik aan het werk, en ik hoop dat het weer wat warmer wordt omdat hardlopen dan echt iets makkelijker gaat! En daarna komt er een heerlijk weekend aan. Maar dat vertel ik je volgende week. En ohja: happy birthay little brother! 

Hoe was jouw weekend? Heb jij nog gelopen met deze kou?
Liefs, Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.