Hieperdepiep Lauren is 1 jaar! Ode aan mijn dochter

Hieperdepiep Lauren is 1 jaar! Ode aan mijn dochter

Onze lieve, leuke Lauren is vandaag gewoon 1 jaar oud! Vandaag zijn Oscar en ik allebei vrij, en gaan we iets leuks doen met z’n drieën. Komende zondag gaan we haar verjaardag uitgebreid vieren met familie en vrienden. Dit stoere, sterke meisje verdient dat dubbel en dwars. Dit is een ode aan mijn dochter.

Terugblik

Het is een jaar geleden dat mijn vliezen braken. Ik was nog maar 31 weken zwanger, dus Lauren mocht nog helemaal niet geboren worden. Toch zette de bevalling door en werd ze ’s nachts om 00:31 uur geboren.

Ben je benieuwd naar mijn bevallingsverhaal? Deel 1, deel 2 en deel 3 lees je hier. Het is nogal een verhaal hoor, dus mocht je het gaan lezen, ga er vooral even voor zitten 😉.

Momenteel ben ik bezig met het schijven van een terugblik op vorig jaar. Ik denk dat die maandag online komt 😊. We hebben nogal wat meegemaakt en dat heeft een enorme impact op mij gehad. Want naast haar vroeggeboorte, is er nog een moment geweest dat we haar bijna kwijtraakten. Alles bij elkaar is het écht heel erg heftig geweest.

Dat maakt dat vorig jaar, naast dat het een ontzettend bijzonder mooi jaar is geweest, ook een verschrikkelijk verdrietig jaar is geweest. Die twee emoties gaan hand-in-hand en dat is oké… heb ik geleerd.

Een ode aan mijn dochter

Lieve Lauren, je bent 1 jaar! Jouw eerste jaar hier op de wereld zit er al op. Wij zijn al 1 jaar papa en mama van jou, ontzettend mooi meisje. Iedere eerste verjaardag is een mijlpaal, voor jou en ons helemaal! We gaan jouw leven vieren, we vieren dat wij jouw ouders zijn en dat jij onze dochter bent. We gaan taart eten met allemaal lieve familie en vrienden, je krijgt cadeautjes en mag zelf ook een hapje taart eten, beloofd!

Voor mijn gevoel kan ik na elke zin wel een uitroepteken zetten. Zo blij, trots en enthousiast ben ik, lieve Lauren. Op jou, op papa en mama, op ons drietjes, maar ook op mezelf. Maar daarover later meer in de terugblik op afgelopen jaar.

Lieve, lieve, lieve, stoere, slimme en snelle Lauren. Jij hebt mij mama gemaakt. Op een manier die we never nooit vergeten. Jij hebt je kracht getoond, je wilskracht en je doorzettingsvermogen. Jouw glimlach tovert elke dag een glimlach op mijn gezicht. Je vrolijke en open gezichtje is mooier dan de regenboog. Je bent superwijs, heel nieuwsgierig en niet bang. Je karakter glanst harder dan een diamant. Zelfs je tranen smaken heerlijk! Lieve Lauren, je bent perfect zoals je bent ❣

Ga maar lekker door op de weg die je nu bewandelt. Jij komt er wel. Je ontwikkelt je “zoals het hoort”. Maar nog belangrijker, jij zit lekker in je vel. Blijf maar dit vrolijke meisje, die iedereen ook aan het lachen maakt. Blijf maar ontdekken, proeven en proberen. Blijf maar je rust pakken wanneer je deze nodig hebt. Blijf maar aangeven aan papa en mama wat je wil. Blijf maar kletsen, lachen en spelen. Blijf maar leren. Blijf maar groeien. Blijf maar jezelf, Lauren.

Mama houdt van jou!
Liefs, mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.