Het boek De Zevende Zus verschijnt 29 april & 6 mei 2021

Het boek De Zevende Zus verschijnt 29 april & 6 mei 2021

Heb jij de eerste zes boeken van de boekenreeks De Zeven Zussen verslonden? Ik wel! Wat een heerlijke boeken zijn dit zeg. Zo’n twee jaar terug had ik de eerste vijf al gelezen en inmiddels heb ik ook boek zes uit. En het wordt spannender en spannender. Want waar is de zevende zus nou toch?

Review De Zeven Zussen

Ken jij de boeken (nog) niet? Of heb je er wel eens van gehoord, maar nog geen enkel boek gelezen? In deze blog, die ik schreef in januari 2019, vertel ik je meer over de boeken, over de opbouw en wat ik ervan vind. De auteur van deze boekenreeks heeft trouwens ook andere boeken geschreven, die ik graag lees. Klik hier om daar meer over te lezen.

Zes boeken van De Zeven Zussen

Tot nu toe zijn er zijn zes boeken verschenen. Het eerste boek introduceert Maia en haar vijf zussen. Het boekt vertelt hun gemeenschappelijke jeugd. Ze zijn namelijk alle vijf geadopteerd door Pa Salt. Helaas overlijdt Pa Salt en ontvangen alle zussen een brief over hun geschiedenis, over hun afkomst. Dat brengt Maia naar Rio de Janeiro. De andere vijf boeken vertellen het verhaal van de andere zussen: Ally, Star, CeCe, Tiggy en Electra.

De zeven zussen

De zevende zus

Alles, in elk boek, wijst erop dat er zeven zussen zijn. En naast dat het heerlijke boeken om te lezen zijn, maakt het dat ook spannend en mysterieus. Pa Salt hield de regie in handen, ook na zijn plotselinge dood. Niet alleen gaf hij elke dochter aanwijzingen naar haar verleden, maar ook naar de zevende zus. Ondertussen wordt ook duidelijk dat hun ouderlijk huis in Genève een geheime deur kent naar een kelder… Alle antwoorden op deze vragen hopen we als lezer te krijgen in het zevende boek. Nog heel even wachten, want over een paar weken komt dat boek uit.

Reserveer nu alvast!

Ik denk dat, zodat het boek uit is, hij gauw is uitverkocht. Althans de paperback versie, het e-book is natuurlijk gewoon beschikbaar. Via bol.com kan je ‘m reserveren, en daarmee zorg je ervoor dat jij De Zevende Zus als eerste in huis hebt.

Nederlands
Wil jij het boek gewoon in het Nederlands lezen? Op 6 mei 2021 verschijnt het Nederlandse boek De Zevende Zus Klik hier om ‘m te reserveren.

Engels
Lees je (ook) graag in het Engels en wil je niet wachten op de Nederlandse versie? Dat heb je geluk, want het Engelstalige boek verschijnt wat eerder. The Missing Sister komt uit op 27 april 2021. Klik hier om ‘m te reserveren.

Het is 9 mei Moederdag, dus dat is perfecte timing! Voor jezelf als moeder of voor je eigen (schoon)moeder. (Oscar lees je mee? 😉) Ben jij van plan het boek te lezen?
Liefs Aaf

De linkjes in dit artikel naar de boeken zijn affiliate linkjes. Als jij via dit linkje iets koopt bij bol.com, dan verdien ik daar een klein percentage van. Het kost jou niets extra’s.

Eén gedachte over “ Het boek De Zevende Zus verschijnt 29 april & 6 mei 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.