Happy thoughts 2018: deel 1

Happy thoughts 2018: deel 1

Het is juli. Dat betekent dat het eerste half jaar van 2018 er al op zit. Tijd om eventjes terug te blikken op de eerste 6 maanden van 2018. Een half jaar vol heerlijke momenten. Van reizen tot lekker eten, van een diploma erbij tot familiefeestjes. En ook met winter en zomerzon. Dat is wat Nederlands je kan geven. Kijk je mee met mijn eerste 6 maanden van 2018?

Januari
Het jaar begon voor ons met onze reis naar Mexico, Belize en Guatemala! De eerste twee weken hebben we ons voorbereid en half januari gingen we dan eindelijk! We hebben drie heerlijke weken rondgereisd in een VW-busje. Eén van onze mooiste reizen ❣.

Februari
De eerste les had ik al gehad in januari, maar in februari ging ik verder met mijn wijnopleiding. Als deelnemer van de pilotgroep (van mijn werk) volgde ik alle lessen van de WSET Level 2 opleiding. Elke donderdagmiddag proefden we 6 wijnen en koppelden dit aan de winkelpraktijk. Superleuk en leerzaam. Verder liep ik veel, omdat ik de knoop had doorgehakt en me had ingeschreven voor een 10km race in Enschede.

Maart
Op 1 maart was ik 10 jaar samen met Oscar! We ontmoetten elkaar op de middelbare school en nu 10 jaar verder wonen we gelukkig samen in ons prachtige huis in Nieuwegein❤. Het eerste weekend van maart was koud (weet je nog!?) en stonden we op het ijs op de Catherijnesingel, heel bijzonder. Ik was jarig en maakte mijn favoriete taart. We vierden het 65-jarig huwelijk van Opa en Oma Woudstra en ik lanceerde deze website!

April
Pasen! Ik liep hard in Enschede vanuit het huis van mijn schoonouders en bakte nog een keer mijn favoriete taart. Ook deed ik examen voor de wijnopleiding en slaagde. Oscar (met een beetje hulp van mij) kluste veel in de tuin en toverde onze schuur om tot veranda. Ik liep nog meer hard, in 3/4-broek en korte mouw. We vierden Liekes verjaardag bij SYR en ik liep samen met Nelleke de Utrecht Night Run. Ook liep in twee keer 10 kilometer tijdens een race. In Enschede lukte het niet om onder het uur te lopen, een week later in Utrecht wel!

Mei
Deze warme maand begon op het terras in Oudewater op een heerlijke zondag. We bbqden en speelden bordspelletjes met mijn nichtjes en hun vriendjes. Sam was bij ons op bezoek en zat er een spijker in mijn autoband (die Oscar voor me verwisselde). Ik ging met mama naar Brussel en kocht nieuwe hardloopschoenen, een nieuwe zonnebril en ging naar de kapper. Ook fietste ik in de stromende regen (en onweer) naar huis waar ik alleen maar om kon lachen.

Juni
Met mijn vrienden van de middelbare school bbqden we en opende ik een flesje bier met mijn hak #lifegoals. Met de personeelsvereniging gingen we bootje varen en liep ik met mijn schoonouders en Oscar de Utrecht Urban Trail. Ik besloot dat ik een nieuw hardloopdoel nodig had en we kochten een boot! Oscar en ik vlogen voor een heel lang weekend naar Israël en tot slot gingen we een weekend naar de Reeuwijkse Plassen.

En nu is het al juli. Vroeger als mensen dat zeiden klonk het zo afgezaagd. Maar het is echt waar, de tijd gaat snel, haha. Deze zomer staat er nog veel meer leuks op de planning. Uiteraard gaan we veel varen met de boot, willen we misschien nog een weekendje weg, loop ik de Damtotdamloop, vieren we verjaardagen en tot slot in december gaan we weer op wintersport. Maar zo ver is het nog lang niet. Eerst ga ik ultiem genieten van deze fantastische Nederlandse zomer! Jij ook?
Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.