Happy 30th birthday to me!

Happy 30th birthday to me!

Hieperdepiep hoera! Vandaag ben ik jarig. Happy birthday to myself. Lees je mee met hoe ik dit jaar mijn verjaardag vier?

Vorig jaar

Vorig jaar vandaag vierden we mijn 29e verjaardag in het ziekenhuis. De verpleegkundigen maakten nog een superlieve kaart met Laurens voetafdruk erop. Die staat nog steeds op haar kamer en vind ik een enorm waardevol knutselwerkje.

The big 3-0!

En dit jaar word ik 30! The big 3-0! Om mij heen vinden mensen dit een pijnlijke mijlpaal, maar zo kijk ik er helemaal niet tegen aan. Ik voel me niet ouder of afgetakelder nu ik 30 ben, dan toen ik 29 was. Natuurlijk ben ik ouder en volwassener, maar dat heeft meer met mijn situatie te maken dan met mijn leeftijd. We hebben een huis, twee auto’s en een kind. Hoe meer volwassen wil je ’t hebben?!

Geen groot feest

Mijn verjaardag vier ik niet groots. Ik ben gewoon aan ’t werk, waar ik uiteraard wel verwacht dat de slingers hangen 😉. Ik ga daar trakteren en ’s avonds hoop ik lekker te eten met Oscar en mijn schoonouders, die op Lauren passen vandaag. Daarna komt er een vriendinnetje en gaan we met z’n twee wijntjes drinken en een filmpje kijken op de bank. Mijn schoonouders zijn dan alweer naar huis en Oscar is sporten.

Lauren heeft al een cadeautje voor me, die kreeg ik dinsdag mee van het kinderdagverblijf. En stiekem weet ik ook al wat Oscar voor me heeft, hihi. Oh en aan mijn collega’s heb ik een nieuwe sportbroek gevraagd. Yes! Daar ga ik het hele jaar plezier van hebben.

Ook heb ik een cadeautje voor mezelf geregeld: morgenochtend ga ik mijn nagels laten doen bij een nagelstudio! Ik lak ze heel vaak zelf, maar deze keer laat ik ze doen. Ben heel benieuwd naar het resultaat. En ik hoop dat dat wat langer blijft zitten dan als ik het zelf doe.

Petit gateautjes

Als je me een beetje kent, weet je dat ik niet zomaar op niet standaards trakteer. Lauren haar verjaardagstaart was zelfgemaakt en ook voor mijn eigen verjaardag ben ik de keuken ingedoken. Ik heb allemaal petit gateaus gemaakt en deze deel ik vandaag uit aan mijn collega’s. Ook mijn schoonouders, Oscar en m’n vriendinnetje krijgen er uiteraard eentje.

Het is weer een voortreffelijk gebakje geworden en ik denk dat ik het recept hier binnenkort nog wel een keertje deel. Want niet alleen zijn ze heel lekker, het is ook nog eens heel eenvoudig om te maken én te bewaren!

Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.