Gelukkig nieuwjaar! – Zo zag mijn oudejaars eruit

Gelukkig nieuwjaar! – Zo zag mijn oudejaars eruit

Een heel erg gelukkig nieuwjaar! Heb je een leuk oud en nieuw gehad? Wat zijn jouw plannen en wensen voor 2021? Ik heb er (nog) niet veel, maar de wensen die ik heb deel ik hier met je. Lees je mee?

Oud en Nieuw

Oud en Nieuw vierden wij gisteren thuis, samen met mijn nichtje, haar man en hun dochtertje. Ik was de hele week al druk met de voorbereidingen. Ik maakte een grote pan verse kippensoep en maakte allemaal hapjes. Om 17 uur aten we de soep. De kids aten hun maaltje. Toen in bad en in bed. Lauren heeft de laatste tijd (ik denk door kerst) wat moeite met slapen, dus ik bleef even naast haar zitten. Na een half uurtje was ze gelukkig helemaal knock out. Ook Elin ging lief slapen en zo begon onze avond om 20:00 uur!

We speelden eerste een potje Qwixx en daarna het Casa de Papel Escape Game. Daarin is het de bedoeling dat je in een uurtje ‘uitbreekt’, maar dat duurde wel iets langer, haha. Geeft niet, want zo hadden we een leuke lange avond. Tot slot keken we Youp van ’t Heks Oudejaarsconference, terwijl ik de vaatwasser inruimde.

Om 23:55 pakte Oscar de bubbels erbij en de laatste secondes telden we samen weg. Zoals elk jaar gaan automatisch de lampen in de woonkamer om 00:00 uur uit, oeps! 3.. 2.. 1.., PLOP! Kus! Gelukkig Nieuwjaar! Dat 2021 ook voor ons weer een heel erg mooi jaar wordt.

Het was zo’n gezellige avond dat ik nauwelijks foto’s heb gemaakt! De foto van dit artikel is dan ook van vorig jaar! Een goed teken toch?

2020

Het afgelopen jaar was natuurlijk niet het beste jaar, maar heeft desondanks heel veel moois gebracht. In deze twee blogs blikte ik terug op het jaar. We zijn ontzettend veel met Lauren thuis geweest en hebben haar ontwikkeling daardoor van nog dichterbij kunnen meemaken. Er was veel rust thuis, tijd om te rennen en tijd om te bakken. Heel fijn. Daarnaast was er ook tijd om in mijn site te steken, wat heel leuk is én waar ik resultaat van zie.

2021

Geen idee wat dit nieuwe jaar ons gaat brengen. Het is natuurlijk wel wat onzeker, maar we hopen op het beste! Ik kijk uit naar Lauren haar 2e verjaardag in februari, mijn 31e verjaardag in maart en de lente die er dan weer aan komt. Ik hoop op een (of twee) mooie vakanties dit jaar, met veel zon en gezelligheid. Op vele mooie vaartochtjes met #Samdeboot en veel gezonde hardloopkilometers. Op gezellige middagen en avonden met mijn vriendinnen en dat we elkaar weer een knuffel kunnen geven. En ook met mijn familie, het is alweer zo lang geleden dat ik mijn opa en oma een knuffel heb gegeven. En, nog heel ver weg maar deze staat wel hoog op mijn verlanglijstje, ik hoop dat we in december wél op wintersport kunnen met z’n allen!

Dit jaar, net als vorig jaar, ga ik in januari eventjes niet drinken. Ik doe mee met IkPas en misschien doe ik ook nog wel een vijfdaagse detox. Eventjes een soort van reset. Een pas op de plaatst na al die (glüh)wijn in december.

Gelukkig nieuwjaar! Maak er een mooi jaar van, allemaal! Wat zijn jouw plannen en wensen voor dit jaar?
Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.