Gelukkig nieuwjaar! Mijn goede voornemens voor 2020

Gelukkig nieuwjaar! Mijn goede voornemens voor 2020

Mag dat nog op 10 januari? Ach, kan het mij schelen. Ik wens jullie allemaal een heel erg gelukkig nieuwjaar! Dat je dromen en wensen uit mogen komen, jij en je familie gezond en gelukkig zijn en dat je dit jaar misschien wel alle ballen ietsjes lager houdt en daar tevreden mee kan zijn.

Goede voornemens

Misschien denk je nu wel: de ballen ietsjes lager houden? Ja dat las je goed. Want ik word er niet gelukkig van om alle ballen maar constant hoog te houden. Jij toch ook niet? Laat ze ietsjes zakken. Af en toe mag er best eentje vallen als je ‘m daarna maar weer oppakt. Komt goed!

Loslaten
Dat is een van mijn goede voornemens. Die ballen ietsjes lager houden, af en toe de boel een beetje meer los te laten en te vertrouwen op dat het wel goed komt. Dan houd ik wat meer tijd over voor de dingen de er echt toe doen en ook voor mezelf.

Tijd voor mezelf
Want dat zou ik graag willen, iets meer tijd voor mezelf. Ik wil dit jaar graag een paar dagen in m’n eentje op vakantie. Dat heb ik in 2017 al eens eerder gedaan en dat was tof! Een dagje sauna in mijn eentje staat ook nog op mijn wishlist.

Augustus 2017 – Alleen op vakantie naar Madrid

Wat ik dit jaar echt heb gemist is het hardlopen. Ik was al wel weer een beetje begonnen deze zomer, maar echt structureel was het niet. Ik wil me graag weer fitter en energieker voelen en ik geloof dat hardlopen daar aan bijdraagt.

Dam tot Dam lopen
Dat brengt me direct bij mijn volgend doel: de Dam tot Damloop lopen! In 2018 was ik ontzettend goed bezig met hardlopen en aan het trainen voor deze race. Maar toen bleek ik zwanger van Lauren en ging hardlopen helaas echt niet meer. De race heb ik toen laten schieten maar hij staat nog altijd op mijn wishlist. Het geeft me meteen een mooi doel waar ik naartoe kan trainen.

Zomer 2018 – Trainen voor de Dam tot Damloop

Vaker direct doorpakken
Want hoewel ik van het “niet lullen maar poetsen” ben, kan ik klusjes ook enorm voor me uit schuiven. Dagenlang kan een wasmand met schone was op zolder staan totdat ik die eindelijk eens een keertje opvouw. Nog zoiets: naar bed gaan. Ik kan om 22 uur zeggen “Poh ik ben moe, ik ga naar bed” en dan pas om 23 uur in bed liggen omdat ik blijf treuzelen, op Instagram blijf hangen of ineens wel die wasmand wil wegvouwen.

Dus, ik wil dit jaar was vaker direct doorpakken. En daardoor meerdere dingen tegelijk bewerkstelligen:
1. Er blijven minder rotklusjes lang wachten
2. Ik lig eerder in bed
3. Ik zit minder doelloos door Instagram te scrollen.

Ik heb er zin in om hiermee aan de slag te gaan. Vooral het trainen voor de Dam tot Dam heb ik enorm zin in. Helemaal als het voorjaar straks van start gaat en ik ’s avonds weer in het licht kan rennen. Ook die vakantie in mijn eentje lijkt me heerlijk. Eerst maar een bedenken wanneer ik ga en waar naar toe.
Wat zijn jouw goede voornemens?

Liefs Aaf

4 gedachten over “Gelukkig nieuwjaar! Mijn goede voornemens voor 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.