Fotoboeken Cuba 2017 en MBG 2018

Fotoboeken Cuba 2017 en MBG 2018

Het duurde even, maar dan heb je ook wat! De fotoboeken zijn klaar. Vorig jaar gingen we op vakantie naar Cuba voor 10 dagen en dit jaar hebben we een fantastische reis gemaakt door Mexico, Belize en Guatemala. Dus het werd tijd om die fotoboeken af te maken, zodat we die konden toevoegen aan onze andere reisboeken.

Dit zijn ze! We hebben ze gemaakt bij Albelli (nospon). Oscar googlet altijd een kortingscode en dat is dan ’t programma waar we ze maken.

Dit is onze gehele stapel. Het begon, zoals je ziet in 2010. Toen gingen we een weekje naar Portugal. Het jaar daarop naar Gran Canaria. Van 2012 hebben we geen fotoboek… toen gingen we naar Turkije, geen idee waarin we daar geen boek van hebben gemaakt.

Ook mijn eigen boek, mijn reis door Mexico, zit hiertussen. Alle andere boeken zijn van ons samen :).

Oké, terug naar deze twee boeken. Het maken van zo’n boek is een behoorlijk klusje. Vorig jaar is dat een beetje blijven liggen, door de verhuizing. Dus was het dit jaar tijd voor twee boeken. Hieronder zie je mijn favoriete pagina`s!

Deze voorkant ❣ De foto is zo kleurrijk! In Cuba gingen we een dag naar Havana en dat was echt fantastisch. De gebouwen, de straatjes, de auto’s en de mensen… wat een heerlijke vibe. De kar die de mannen hier voortduwen is een groentekar, en wat daar hangt zijn uien.

In ons resort hebben we heel veel niks gedaan. Veel gelegen in de zon, boekje erbij en een exotisch drankje erbij. Maar ze hadden ook boten en catamarans, waar je gratis mee op pad kon. Zo gingen wij op een middag een uurtje zeilen, heel tof.

Dit is mijn favoriete foto van Havana. No Words Needed.

Dan het boek van dit jaar. Hierboven zie je de eerste dag en nacht in de bus. We moesten uitvogelen hoe alles werkte, waren vroeg wakker door de jetlag. Dit was het begin van de fantastische reis.

In Belize over de Puelbo Nuevo Ferry, met de hand aangedreven. Alle mannen op de boot waren gefascineerd door de bus, wilden er van alles van alles van weten. Hoe oud ze was, of ze origineel was. Leuk en er over te vertellen. En dit is toch een fantastisch beeld met de bus op de oude ferry?!

De bus voor de kerk in Valladolid ❤ De een na laatste dag met de bus. Valladolid was een heerlijke stad, met een fijn zocalo. ’s Ochtends gingen we op de fiets ernaartoe voor een ontbijtje. Hoewel het veel kleiner is deed het me een beetje denken aan Oaxaca (waar ik 2 maanden heb gewoond in 2013).

Ik hoop dat de stapel met boeken mag en kan blijven groeien! Samen reizen is zo leuk! De wereld ontdekken..

Maak jij ook fotoboeken van jouw/jullie reizen?

Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.