Deze cadeautjes kreeg Lauren voor haar tweede verjaardag

Deze cadeautjes kreeg Lauren voor haar tweede verjaardag

Afgelopen zondag was Lauren jarig en werd ze twee jaar. Ze is ontzettend verwend op haar verjaardag ook al konden we het niet zo volop vieren als vorig jaar. Maar dat geeft niet want we hebben een heel leuk, gezellig weekend gehad. Het was rustig, maar helemaal prima. Lauren heeft er niets van gemerkt dat het een rustige verjaardag was en ze is bedolven onder cadeautjes. Dit kreeg ze allemaal.

Step

Ons cadeau voor haar was deze superleuke step! Laatst stepte ze zo weg op de step van het buurjongetje, dus hakten wij de knoop door en kochten wij deze voor haar. Hij komt van de Intertoys en is er ook in een jongens variant. Ze vindt ‘m prachtig en stepte er inderdaad zo mee weg. Leuker vindt ze het nog als wij haar duwen terwijl ze er met twee voeten opstaat.

Kubusstoel

Dit cadeautje heeft Lauren ook van ons gekregen. Ze ging de laatste tijd vaak op een houten speeldoosje zitten bij de salontafel. Ze heeft wel een chille “lounge” stoel, maar een fijn krukje had ze nog niet. Ze heeft zo’n soort kubusstoeltje bij mijn ouders, waar ik vroeger ook op heb gezeten, en daar zit ze graag in. Je kan ‘m zo draaien dat je er op drie hoogtes op kan zitten. Deze witte, moderne variant kwam ik online tegen en kon ik niet laten liggen. Hij is van Otto, maar daar kan ik ‘m niet weer vinden. Bij bol.com heb je deze houtkleurige nog.

Wobbel board

Ooh deze is leuk! Het is een echte Wobbel! Ik had ‘m al wel gezien, maar hij is vrij aan de prijs voor “een stuk hout”. En toch mocht Lauren deze uit de doos pakken! Ze wiebelt erop los, ze klimt erop, springt eraf, glijdt eraf en kruipt eronder. Een bord dat haar ontwikkeling stimuleert, waar ze sterker en mobieler van wordt.

Electro

Deze Electro ontdek vormen & kleuren is een pareltje. Ik dacht eerst dat ie misschien wel te moeilijk voor haar zou zijn, ze is immer nét twee jaar, maar ze pakte de pen en wist zo waar ze ‘m moest houden! Versteld stond ik! We moeten ‘m nog even goed onderzoeken maar ik verwacht een hoop lol met dit leuke speeltje.

Theetafel

Dit theetafeltje pakte ze ook uit. Het was een zware doos en die moest direct open. Oscar pakte de boormachine om het tafeltje in elkaar te zetten, terwijl Lauren en ik alle spulletjes uitpakten. Ze vindt taarten maken heel leuk en drinkt ook al nep uit de theekopjes. Met de vorkjes wordt fanatiek geprikt en ze roept “auw” bij de mesjes, haha. Bij de Lidl is-ie uitverkocht, maar deze varianten lijken er heel erg op.

Nijntje blokkenset

Lauren is dol op Nijntje en bouwt graag met haar blokken. Eén en één is twee, want deze Nijntje blokkenset is een schot in de roos. De plaatjes die erop staan herkent ze bijna allemaal en ze bouwt ook al een huisje na. Het beertje met de kruiwagen is Opa in de auto, prima schat.

Helium ballon

Per post kwam deze grote doos bij ons aan. Lauren en ik pakten ‘m samen uit en Lauren riep “Boohoom”, wat in haar taaltje ballon is! Ze herkende Bumba ook direct. Ze is er zo blij mee. Door de envelop aan het touwtje blijft de ballon op perfecte hoogte zweven.

En verder nog…

Verder heeft ze nog een hele hoop kleinere cadeaus gekregen, zoals boekjes met flapjes, een pyjama, een tekenboek en crayons, knuffeltjes, een auto met paardentrailer, puzzeltjes. En een hoop kaartjes met de post. Lauren is ontzettend verwend en ze heeft genoten van elke dag en elk cadeautje. Heerlijk om je kindje zo te zien genieten.

Hopelijk vond je het leuk om mee te kijken en geeft het jouw inspiratie voor leuke cadeautjes voor een twee (of drie-, vier-) jarige! Lauren kan met al dit speelgoed wel weer een jaartje vooruit!
Liefs Aaf

Een aantal linkjes in dit artikel zijn affiliate linkjes. Als jij via dit linkje iets koopt bij bol.com, dan verdien ik daar een klein percentage van. Het kost jou niets extra’s.

3 gedachten over “Deze cadeautjes kreeg Lauren voor haar tweede verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.