De mooiste adventskalenders 2021 – Beauty

De mooiste adventskalenders 2021 – Beauty

Het najaar is begonnen en dat betekent dat de feestdagen voor de deur staan. Tijd om langzaam te gaan denken aan cadeautjes – voor iemand anders of juist voor jezelf. Misschien weet je wel dat ik gek ben op adventskalenders en ook dit jaar laat ik de mooiste aan je zien. Hierna volgt nog een artikel met de leukste adventskalenders; anders dan beauty. Afijn, we starten dus met deze. Zit er iets voor jou tussen?

Rituals – The Ritual of Advent 2021

Letterlijk een gouden adventskalender! Vorig jaar hebben de Rituals Adventskalenders een make-over gekregen. De kerstboom is veranderd in een dorp met huisjes en de simpelere variant is nu een mooi Amsterdams grachtenpand geworden. En dit jaar is het thema dus goud!

RITUALS The Ritual of Advent - Adventskalender 2021

Als je de kalender als eens eerder hebt gehad, dan weet je wel een beetje wat er in zit. Ook dit jaar lijkt de inhoud weer redelijk hetzelfde te zijn. Vol met heerlijke producten zoals kaarsjes, doucheschuim, creme, zeep, een scrubhandschoen en nog veel meer.

De Rituals Adventskalender kost €59,90. De deluxe kalender, met de huisjes van €89,90, is uitsluitend via Rituals zelf te koop.

Balea Adventskalender

Ken je het merk Balea? Een Duits merk dat ook steeds meer markt in Nederland verovert. De Balea Adventskalender is een minder luxe en dus goedkopere variant van de Rituals Adventskalender. Ik kan me goed voorstellen dat je die toch net een beetje te prijzig vindt. Deze kalender is betaalbaarder en er zitten ook heerlijke producten in.

Je moet niet op de achterkant kijken als je niet wilt weten wat er in zit 😉.

Het is een mooi vormgegeven doos met allemaal vakjes. Elke dag open je een vakje en dan komt er een verrassing uit. Wist je dat er ook een mannen-variant van de Balea Adventskalender is?

Hoe leuk is het om samen met je vriend of man elke dag een cadeautje uit te pakken? Ook ontzettend leuk om als duo cadeau te geven aan een stel!

Afijn, de Balea Adventskalender voor zowel mannen als vrouwen kost €24,89 bij verschillende online shops. Woon je aan de grens? Bij DM in Duitsland kost ie slechts €14,95.

The Bath Company – 12 days of Fizzmas

Deze kalender start op 13 december – als je de laatste op kerstavond wilt openmaken. Dus geen 24 cadeautjes, maar 12. Maar voor een adventskalender met bruisballen is dat ook best wel prima.

Bruisbalkalender adventskalender 12 daage

Verwen jezelf of een ander met 12 heerlijke badsessies met een bruisbal. Er zitten verschillende geuren in en elke bal is anders. Of je nou elke dag in bad gaat, of een paar keer per week. Het maakt je decembermaand in ieder geval lekker relaxed!

Deze bruisbal adventskalender kost €14,00 online. Maar volgens mij is ie ook te koop bij de Action!

Nivea Adventskalender 2021

Als groot beautymerk kon Nivea natuurlijk niet achterblijven in de trend van adventskalenders. Ik ben groot fan van de producten van Nivea en deze kalender is dus ook echt een prachtig cadeau.

NIVEA Adventskalender 2021 - Huis in de sneeuw

Achter elk deurtje verschijnt een heerlijk product. Van Labello tot deodorant en van handgel tot gezichtscrème. De helft van de inhoud zijn full-size producten, de andere 12 zijn mini’s.

De Niveau Adventskalender 2021 kost €57,95.

NIVEA MEN Adventskalender 2021

Er is ook een mannenvariant. Nét iets anders, want het is een Do It Yourself kalender. In de doos zitten 24 mooie mannen producten en 24 zakjes. Je kan de zakjes zelf vullen met de producten en eventueel aanvullen met andere leuke dingetjes.

NIVEA MEN Adventskalender 2021 - do it yourself

De Nivea Men Adventskalender 2021 DIY kost €89,95.

Essence Cosmetics Adventskalender DIY 2021

De Do It Yourself kalender is in opmars. Steeds meer zie je zo voorbij komen. Zo ook die van Essence Cosmetics; Een goed geprijsd beautymerk dat je misschien wel kent.

essence cosmetics Adventskalender 2021 DIY MADE WITH LOVE

Je krijgt een doos vol mooie make-up die je zelf kan verdelen in de leuke zakjes die zijn meegeleverd. Plak er een sticker op met een nummer en je bent good to go!

De Essence Cosmetics DIY adventskalender kost €59.95.

Bomb Cosmetics Advent Calendar

Bathmallows, heb je daar wel eens van gehoord? Je vindt ze in deze mooie adventskalender van Bomb Cosmetics. Achter elk deurtje zit een heerlijk zeepje, bath bomb of een bathmallow.

Adventkalender "Santa Stop Here" met badbruisballen, luxe zeepjes en bathmallows

Wat een prachtige producten zijn dit, kijk die kleuren! Ik kan ze bijna ruiken vanachter mijn computer. Met deze kalender ben je verzekerd van 24 heerlijke badsessies.

Deze adventskalender kost €42,87.

Op zoek naar nog meer adventskalender-inspiratie? Bekijk dan deze oudere artikelen over adventskalenders eens.

Stuk voor stuk prachtige kalenders. Heb jij er al een eentje op het oog?
Liefs, Aaf

Eén gedachte over “ De mooiste adventskalenders 2021 – Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.