De leukste adventskalenders van 2021

De leukste adventskalenders van 2021

De mooiste adventskalenders van 2021 heb ik je al laten zien. Nu is het tijd voor de leukste. Dus dit keer geen beauty adventskalenders, maar met andere inhoud. Denk aan kaarsjes, speelgoed of wat lekkers!

Koffie: Nescafe Dolce Gusto en Nespresso L’or Capsules adventskalender

Ben jij een koffieliefhebber? En heb jij een Nespresso apparaat of een Dolce Gusto apparaat? Dan is dit dé adventskalender voor jou. Laat jezelf verrassen met elke dag een ander kopje koffie. Zo probeer je nog eens wat nieuws en wie weet ontdek je wel je nieuwe favoriete smaak!

Beide adventskalender bevatten 24 capsules met zwarte koffie, dus zonder suikers en melk. Gewoon pure koffie. Maar met allerlei verschillende smaken. Voor welke ga jij?

De Nescafe Dolce Gusto Capsule adventskalender kost €22,49.
De Nespresso L’or Capsule adventskalender kost €17,49.

Chocola: Celebrations, Lindt en Côte d’Or adventskalender

Mijn favoriet is toch wel Bounty, maar die andere chocolaatjes van Celebrations zijn ook superlekker! De adventskalender van Celebrations is altijd een goede om cadeau te doen.

De chocola van Lindt is zó lekker! Het Teddy thema vind je ook terug in de chocolaatjes. En ja, natuurlijk 24 stuks. Een leuk cadeautje voor oud én jong!

Achter de deurtjes van de Côte d’Or adventskalender vind je een van deze drie smaken: bouchée, Roc en Mignonnette. Wat is jouw favoriete smaak?

De Celebrations Adventkalender vind je online hier, maar is ook te koop bij andere winkels (oa de Action) voor vaak een gunstigere prijs.
De Lindt Teddy Adventskalender chocolade 2021 kost €19,99
De Côte d’Or Chocolade Adventskalender 2021 kost €14,50

Kaarsjes: Yankee en Air Wick

Tel af naar kerstmis met deze speciale adventskalender van Yankee Candle in boekvorm. Steek elke dag een kaarsje aan met een zalige geur om de eindejaarsperiode te vieren. Wist je dat er ook een toren- en kransvariant van de Yankee Candle adventskalender is?

De Air Wick kaarsjes kalender keert elk jaar weer terug en is zo’n succes omdat het een leuk en betaalbaar cadeautje is. Met 3 verschillende kleurtjes/geurtjes: appel & kaneel, dennentakken en winterbessen haal je hiermee de winter naar binnen. Maar dan zonder de kou natuurlijk!

De adventskalender van Yankee Candle kost €44,50
De Air Wick Adventskalender kost €16,50

Thee: Lipton en Yogi Tea

Ben jij geen koffieleut maar een theeleut? Dan is deze adventskalender echt iets voor jou. De Lipton adventskalender bevat 48 zakjes; twee per dag. Want theedrinken is het leukst om samen te doen (met een lekker chocolaatje erbij!). Hij bevat een mix van zwarte thee, groene thee en kruidenmelanges. Daar moet wel iets lekkers tussen zitten!

De Yogi Tea adventskalender is een prachtige kalender met 24 verassende Ayurvedische theesoorten in een mooie cadeauverpakking. Achter elk deurtje vind je een theezakje met een inspirerende levenswijsheid.

De Lipton Thee Adventskalender 2021 kost €12,99
De Yogi Tea adventskalender kost zo tussen €10 en €15, bij verschillende webshops.

Speelgoed: Lego, Playmobil en Play-Doh

Ook voor de kinderen zijn er tegenwoordig genoeg leuke adventskalenders. Als je kindje oud genoeg is om te snappen dat je elke dag 1 vakje open mag maken natuurlijk!

Zo hebben Lego en Playmobil hele leuke kerstgerelateerde kleine speelwereld. Voor de allerkleinste (3+ jaar) is Playmobil het geschiktst. Vanaf 5 jaar is Lego veilig. Er zijn verschillende versies beschikbaar, dus voor meerdere kids kan je meerdere setjes kopen.

Met de Play-Doh is het elke dag een verrassing welke kleur klei er achter het deurtje zit. Ja echt, elke dag krijg je een potje klei. En daarbij een kleine accessoire als een mal, een funny character of boetseerstokje.

De LEGO City Adventskalender is te koop vanaf €23,99
De PLAYMOBIL Christmas Adventskalender is te koop vanaf €19,99
De Play-Doh Adventkalender kost €23,99.

Zit er iets tussen voor jou, als cadeautje aan jezelf of voor een ander? Zelf vind ik de kinder adventskalenders heel leuk, ik vraag me wel af of Lauren het principe al zou snappen.
Liefs Aaf


De linkjes in dit artikel zijn affiliate linkjes. Als jij via dit linkje iets koopt bij bol.com, dan verdien ik daar een klein percentage van. Het kost jou niets extra’s ❣.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.