De 6 best gelezen blogs van afgelopen zomer

De 6 best gelezen blogs van afgelopen zomer

Inmiddels staan er al meer dan 100 artikelen online. Geschreven in de anderhalf jaar tijd dat mijn website nu live is. Toch best een mijlpaal! Over zoveel verschillende dingen heb ik geschreven. Natuurlijk zijn er tal van artikelen over baby’s en het moederschap, maar ook over hardlopen, reizen en andere onderwerpen vind je blogs op mijn website. Dit zijn de 6 best gelezen blogs van afgelopen zomer.

1. Johannesbroodpitmeel – Kruidvat vs Nutrilon

Zo grappig. Deze wordt enorm goed gevonden op Google. Het is de derde hit als je ‘Johannesbroodpitmeel’ en ‘Kruidvat’ gebruikt als zoekwoorden. Ik denk dat ie daarom ook zoveel gelezen wordt. Dit artikel heb ik geschreven toen ik zelf op zoek was naar de juiste jbpm voor Lauren. We gebruikten die van Nutrilon en daarna die van Kruidvat en zo kon ik mijn ervaringen delen. Ik deed een klein experimentje en maakte daar foto’s van. Zo waardevol dat ik hier andere moeders mee heb kunnen helpen.

2. Mijn bevallingsverhaal Deel 1, 2 en 3

Deze combineer ik even, want ze horen natuurlijk ontzettend bij elkaar. Deel 2 is het meest gelezen. Best gek dat zoveel mensen nieuwsgierig zijn naar de bevalling en op deze manier meeleefden. Voor mij was dit spannend om online te zetten, want jeetje dat is toch wel persoonlijk. Maar het voelde goed en het hielp mij enorm bij de verwerking om het uit te werken. Daarnaast lees ik zo heel af en toe het verhaal ook nog wel eens terug. Fijn dat dat kan.

3. Is dat een streepje?

Ook zwangerschapsgerelateerd is dit artikel over de positieve zwangerschapstest. Zó leuk om dit terug te lezen.

4. Waarom ik mijn Fitbit af heb gedaan

Het eerste artikel niet gelinkt aan de zwangerschap of het moederschap. Na járen met de Fitbit deed ik ‘m af. In dit artikel leg ik uit waarom.

5. Review van de Zeven zussen

Deze boekenreeks heb ik enorm snel uitgelezen. Heerlijke chicklit met een vleugje spanning. Heb jij ze al gelezen?

6. Rituals Adventskalender

Het duurt nog een tijdje tot kerst, maar deze staat vrij hoog op de ranglijst. Vorig jaar kreeg ik de kalender van Oscar en pakte elke dag in december een kadootje uit. Ik liet jullie zien wat er allemaal in zat. En dat vinden jullie blijkbaar heel leuk. Wie heeft ‘m voor dit jaar op haar verlanglijstje staan?

Zo leuk om in de statistieken te zien wat jullie het leukst vinden om te lezen. Blogs over de zwangerschap doen het nou eenmaal goed en dat vind ik zelf ook leuk om te schrijven. Daarnaast is het ook fijn om over andere onderwerpen te schrijven en te lezen, toch? Ik hoop dat ik daar de juiste balans in vind / in heb gevonden. Op naar nog heel veel meer toffe blogs!
Liefs Aaf

Foto header: Pixabay

Eén gedachte over “ De 6 best gelezen blogs van afgelopen zomer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.