6x lekkerste recepten op mijn blog

6x lekkerste recepten op mijn blog

Zoals je misschien wel weet bak en kook ik graag. Ontbijtjes, gebak, avondeten, als het maar lekker is! De beste recepten en lekkerste ideeën verschijnen dan ook hier op mijn blog om ze met jullie te delen én om een soort online kookboekje voor mezelf te hebben. In deze blog vind je de 6 meest favoriete recepten (van mij en van jullie!)

Lemon Meringue Cheesecake

Oh jongens, deze taart! Het is even wat werk maar het is het zo waard. De cheesecake met daarop de zoete eiwitroom is echt hemels. Ik maakte deze een keertje twee keer achter elkaar: voor mijn verjaardag in maart en daarna met pasen nog een keer!

Klik hier voor het recept.

paëlla met kip

Paella met kippendijen

Sowieso ben ik dol op paella, helemaal in Spanje! Thuis heb ik mijn eigen variant gemaakt, met in de basis chorizo en kip. Af en toe bak ik er nog een paar garnalen bij, maar zonder is ie ook lekker.

Klik hier voor het recept.

american cookies met M&M

American cookies met m&m’s

Waarschuwing: als je er eentje geproefd hebt eet je de rest ook op! Deze koekjes zijn zo zacht en smeuig dat je er niet af kan blijven. Een super makkelijk recept, perfect voor een verloren uurtje op de zondag!

Klik hier voor het recept.

poké bowl zalm

Pokébowl met zalm

Helemaal hip deze pokébowls. Een variant op sushi, maar dan zonder al het rolwerk 😉. Maak je eigen combinatie en je hebt altijd een lekkere pokébowl.

Klik hier voor het recept.

lemon curd

Lemon curd

Dit gebruik ik als basis in veel baksels. Maar ook zo is lemon curd heel lekker. Als topping op een plak cake of als toevoeging in de yoghurt

Klik hier voor het recept.

Citroencake met glazuur

Nog zo’n makkelijk maar super lekker baksel. Door het glazuur, geef je de cake net even dat beetje extra.

Klik hier voor het recept.

Wat is jouw favoriete recept?
Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.