6x Kerstfilms die ik dit jaar heb gezien – Deel 2

6x Kerstfilms die ik dit jaar heb gezien – Deel 2

Kerst mag dan wel voorbij zijn, maar dat betekent niet dat je geen kerstfilms meer mag kijken toch? Eerder deelde ik al deze blog waarin ik 6 films beoordeelde die ik heb gezien. Maar ik heb er nog veel meer gekeken, dus vandaag deel 2! En als je er dit jaar niets meer aan hebt, dan heb je er misschien volgend jaar wel wat aan. Lees je mee?

Even vooraf: in de titel vind je mijn beoordeling van deze kerstfilms + op welk provider je ‘m kan vinden.
N = Netflix | V = Videoland | B = Netflix & Videoland
πŸŽ„= score, maximaal 5 boompjes

Christmas Cupcakes – V | πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, tekst

Twee zussen besluiten, na het overlijden van hun vader, zijn bakkerij over te nemen vlak voor kerst. Deze twee zussen zijn ontzettend verschillend en dat staat de samenwerking in de weg. Als ze er dan ook nog achter komen dat hun vader schulden had, besluiten ze mee te doen aan een bakwedstrijd om zo in de spotlights te komen te staan Γ©n een mooie geldprijs te winnen.

Ik vond het fijn dat het in deze film niet draaide om een liefdeskoppel. Uiteraard komt die er wel in voor hoor, maar de verhaallijn draait om de twee zussen. Misschien weet je wel dat ik dol ben op bakken, daarom koos ik deze film uit om te bekijken. Het was een vermakelijke film, beetje overdreven, met irritante accenten. Al met al 3 boompjes.

A Christmas Prince: The Royal Baby – N | πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„

De derde film van de serie A Christmas Prince. In deel 1 ontmoet ze haar prins. In deel twee trouwen ze en in deel drie komt er dan de baby! Queen Amber en King Richard verwachten hun eerste koninklijke kindje. Hoogzwanger staat er nog een plicht op hen te wachten; het hertekenen van de vrede met een buurland. Maar als dan blijkt dat het eeuwenoude document zoek is, ontstaat er paniek. Al helemaal omdat volgens de legende er een vloek wordt uitgesproken over de eerstgeboren baby als de vrede niet opnieuw wordt ondertekent.

Net zo fout als de eerste twee films, maar ook net zo vermakelijk. En vooral leuk als je de eerste twee al gezien hebt. Ik beoordeel ‘m met vier boompjes!

Operation Christmas Drop – N | πŸŽ„πŸŽ„

Nieuw op Netflix: Week 45 2020 - Netflix Nederland - Films en Series on  demand

Geen sneeuw, kou en kerstbomen, maar zon, warmte en palmbomen. Erica werkt als politieke assistente en heeft als taak gekregen om op zoek te gaan naar kostenbesparingen op een tropische militaire basis. Ze komt er al gauw achter dat, onder leiding van kapitein Jantz, er ieder jaar een Christmas Drop plaatsvindt om de lokale bewoners te steunen. Dit kost geld en dat is er niet. Maar als Andrew haar op sleeptouw neemt, komt ze er ook achter wat voor waarde deze kersttraditie met zich meebrengt.

Je voelt ‘m al aankomen, Erica en Andrew leren elkaar steeds beter kennen en worden verliefd op elkaar. Ik vind ’t wel leuk dat deze film zich afspeelt in een andere omgeving dat de standaard kerstfilm. Geen winterwonderland maar een tropisch eiland. Ik vond de acteurs niet heel sterk, wat ze sowieso niet zijn in dit soort kerstfilms. Maar zelfs nog een beetje minder dan gemiddeld. Twee boompjes.

Road to Christmas – V | πŸŽ„πŸŽ„

Daar is ie weer hoor: Chad Michael Murray. Hij speelt ook in een andere film die ik eerder zag en daardoor gaf ik die film een boompje extra. Dat zal ik deze keer niet doen πŸ˜‰.

Watch Road to Christmas | Prime Video

In deze film speelt Chad de zoon (Danny) van een beroemde tv-presentatrice die samen moet gaan werken met Maggie, de tv producer van een kerstprogramma. Als inhoud voor het kerstprogramma bedenkt Maggie een plan om Danny met zijn broers te herenigen. Samen gaan ze op pad om mooie stukjes te filmen voor het tv programma.

Voel je je ‘m al aankomen? Danny en Maggie worden natuurlijk verliefd! Dat is eigenlijk ook wel alles wat je over deze film kan zeggen. Veel sneeuw, kerstbomen en zoetsappige verhalen. Wel eentje om lekker te kijken hoor, maar ik geef ‘m twee boompjes.

A California Christmas – N | πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„

A California Christmas Movie Download | Tags and Chats

Joseph wordt door zijn rijke business moeder naar een ranch gestuurd om een familie ervan te overtuigen hun landgoed te verkopen aan hun bedrijf. Dan krijgt hij de kans om zich voor te doen als hun nieuwe knecht om zo de familie wat beter te leren kennen. De moeder is ziek, de oudste dochter Callie runt de ranch Γ©n werkt in de kroeg en de jongste dochter is slimmer dan je denkt. Ze hebben heel veel moeite om het hoofd boven water te houden maar verkopen willen ze Γ©cht niet.

Joseph weet niets van het werk op de ranch en doet er alles aan om niet door de mand te vallen. Zijn chauffeur betrekt hij in zijn plan en ook de echt echte knecht wordt betrokken in het complot. Dat levert grappige momenten op. Joseph en Callie groeien in een paar dagen naar elkaar toe en je snapt ’t, uiteindelijk valt Joseph door de mand. Ai ai ai. Als dan ook nog eens zijn moeder komt opdagen om de deal rond te maken, is het helemaal een zooitje.

Deze film vind ik leuk! Zelfs een beetje grappig! No worries, ook fout hoor! Joseph is de standaard rijke rokkenjager, maar de stoere Callie maakt een hoop goed. En Manny, de knecht is heel grappig. En wederom geen sneeuw en kerstbomen, maar een andere setting in het warme California. Ik geef ‘m vier boompjes.

Christmas in Evergreen: Tidings of Joy – V | πŸŽ„πŸŽ„

Amazon.com: Christmas in Evergreen: Tidings of Joy: Maggie Lawson, Paul  Greene, Holly Robinson Peete, Barbara Niven, Sean McNamara, Harvey Kahn:  Movies & TV

In het dorpje Evergreen, die je misschien wel kent van een van de andere Evergreen kerstfilms, is journaliste Katie op bezoek om verslaglegging te doen van alle traditionele kerstactiviteiten. Evergreen is een toeristische trekpleister, maar volgens inwoner Ben is er veel meer te doen. Katie leert het stadje beter kennen en is getuige van een van de mooiste momenten van het dorp dat het heden aan het verleden knoopt.

Oh, wat een slechte film dit. Slechte verhaallijnen, alle plots zie je van mijlenver aankomen. Tjah, heel jammer. Daarom twee boompjes.

Ben je benieuwd naar de 6 andere kerstfilms die ik dit jaar heb gezien en gereviewd? Klik hier voor deel 1.

Heb jij een van deze kerstfilms al gezien? Wat vond je ervan?
Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.