6x Dit ga ik doen nu de maatregelen zijn versoepeld

6x Dit ga ik doen nu de maatregelen zijn versoepeld

De maatregelen rondom het coronavirus zijn vanaf aankomende maandag iets versoepeld. Hoewel we er nog lang niet zijn, kunnen een aantal dingen wel weer. En dat geeft weer perspectief. Dit zijn de dingen die ik ga doen nu de maatregelen versoepeld zijn.

Wel even een disclaimer vooraf. Want ik wil niet de indruk geven dat we er nu weer lekker op uit gaan en alles maar doen. Die 1,5 meter afstand houden we nog steeds in acht, we wassen onze handen vaak en zijn voorzichtig met waar we naar toe gaan. We niezen in onze elleboog en vermijden grote groepen. Want nog steeds geldt #flattenthecurve.

Lauren gaat naar de opvang

Komende maandag gaat het kinderdagverblijf weer open en dat betekent dat Lauren weer twee dagen in de week naar de opvang gaat. Heerlijk! Voor haar en voor ons. Lauren kan weer spelen met leeftijdsgenootjes in een andere omgeving, dat zal haar goed doen. En wij kunnen dan die twee dagen goed doorwerken thuis.

Naar de massagesalon

Er ligt al een hele tijd een cadeaubon voor een massage op de kast en wat heb ik zin om die te gaan innen. Helemaal na deze toch wel pittige tijd, lijkt het me heerlijk om even een middagje te plannen met een massage en daarna een kopje thee te drinken op een (rustig!) terras in de zon.

Naar de bibliotheek

Lauren is gek op lezen, net als ik! Vorig jaar zijn we lid geworden van de bieb om leuke boekjes voor haar te lenen. De boekjes die we nu lezen voor het slapen gaan kennen we, alle drie haha, uit ons hoofd. Dus tijd voor wat nieuws! Oh en daarmee hebben we ook een luisterabonnement gekregen. Ik denk dat ik die app ook weer eens ga afstoffen.

Naar de dierentuin

We wonen aan het water en Lauren ziet daardoor nu elke dag eendjes, zwanen, meerkoeten en fuutjes. Maar ook op honden en katten is ze gek. Als ze een dier ziet, dan begint ze de lachen, brabbelen en gillen. Het lijkt me dan ook heel erg tof om met haar naar de dierentuin te gaan. Wat een belevenis zal dat zijn voor haar.

Naar de kapper

Ik word gek van mijn haar. Het is veel, lang en het model is er helemaal uitgegroeid. Twee maanden geleden heb ik er zelf al wat highlights ingezet en vorige week ook maar de dooie puntjes eraf geknipt. Daardoor voelde het wel iets minder droog aan gelukkig. Maar goed, ik kan dus wel een opfrisbeurt gebruiken. Weer even lekker goeie laagjes erin, waardoor het wat luchtiger valt. Dat zal fijn zijn.

Op vakantie in eigen land

Net als vorig jaar lijkt het ons heel fijn om een weekje in eigen land, met de boot, op vakantie te gaan. Nu er weer iets meer perspectief is dat het kan, willen we eigenlijk wel iets boeken (net als de rest van Nederland!). We hopen natuurlijk net op zo’n heerlijke week als vorig jaar!

Alles op z’n tijd hoor! Het is niet zo dat ik maandag al in de kappersstoel zit, maar ik denk wel dat ik alvast bel voor een afspraak over een paar weken. Wat zijn jouw plannen nu de maatregelen een beetje versoepeld zijn?
Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.